‘Christmas Ring Of Fire’ en 2020

Christmas Ring Of Fire’ en 2020
25 December 2019 / Door  Manuela van der Knaap

Ringvormige Zonsverduistering van 26 december 2019
Jaarhoroscoop 2020 
Maansverduistering van 10 januari 2020

In dit artikel vind je informatie over het sleuteljaar 2020 en over de ringvormige Zonsverduistering van 26 december 2019 2de Kerstdag ‘The Christmas Ring Of Fire’ en de gedeeltelijke Maansverduistering van 10 januari.  Zowel de persoonlijke innerlijke, als de collectieve processen voor de maatschappij en de Aarde worden in dit artikel belicht. Het is een lang artikel, maar alles is duidelijk ingedeeld, zodat je de aparte onderdelen van de veranderingsprocessen van dit intense jaar kunt overzien en datgene kunt lezen wat jouw interesse heeft.

Het staat ook helemaal vol met filmpjes. Aan het eind van het artikel is er ook nog een korte samenvatting. Ik wens geweldige feestdagen en een gezond, authentiek en liefdevol 2020 en ook je veel leesplezier met dit artikel…

Kort overzicht

2020 belooft een bijzonder sleuteljaar te worden op vele vlakken. We worden steeds dieper en dieper uitgedaagd om los te laten wat niet Wezenlijk bij ons authentieke Zelf hoort. In de maatschappij is de druk om de massa op allerlei manieren te controleren maximaal. Deze periode is bepalend voor de toekomst van onze maatschappij. De patronen van controle worden doorzien, maar wordt het tij nog gekeerd? Andere thema’s voor dit jaar zijn pionieren, initiatie van het nieuwe, moedig zijn om het oude te doorbreken en de nieuwe weg te gaan. Chaos, opstanden en strijd rondom controle van bestuurders en vanuit overleving wordt het mogelijk een gevecht voor vrijheid en zelfbeschikkingsrecht. Ook moeten er intense keuzes gemaakt worden, is er twijfel en zijn er relatie- en verbindingsperikelen. Veel nieuwe vormen en samenwerkingen die nu ontstaan, krijgen de handtekening van het Watermantijdperk met haar community’s. Deze nieuwe samenwerkingsvormen gaan zeer waarschijnlijk op vele fronten de vrijheid en gelijkwaardigheid weer terugbrengen voor de massa. In het artikel vind je ook uitleg over het nieuwe meest intense licht ooit dat in 2019 is gemeten en wat dit met ons en de Aarde doet. En er is speciale aandacht voor de horoscoop van Nederland en de huidige processen en kansen.

Verduisteringen 2020

Invloed Zonsverduisteringen

De invloed van een Zonsverduistering beschrijft de processen van alles wat leeft en bestaat op Aarde en dit beslaat dus de maatschappij, het bestuur, de innerlijke processen van de mens en de Aarde en het universum. Zonsverduisteringen werken vooral door in het dagbewustzijn van onze wereld, een Maansverduistering werkt meer naar binnen door in het onderbewuste. De horoscoop van de ringvormige Zonsverduistering ga ik wat uitgebreider bespreken verderop in dit artikel. 

‘Christmas Ring of Fire’

Voor ons in Europa is er op 2de Kerstdag 26 december 2019 een bijzondere ringvormige Zonsverduistering rond 6:13 Europese tijd (astrologisch gezien). Deze ‘Ring of Fire’ is bij ons in Europa niet zichtbaar, maar vindt plaats boven Azië en Australië. De Maan die voor de Zon schuift, dekt de Zon niet helemaal af en daardoor is er een ring van vuur zichtbaar en is er dus geen volledige verduistering van de Zon.