Wordt bewust over jezelf zowel overdag als in de nacht. / 6 mei 2019 / Luc van Ewijk

Wordt bewust over jezelf zowel overdag als in de nacht.
6 mei 2019 / Luc van Ewijk
Je bent je bewust van wat je overdag doet. Je kunt je leven heerlijk sturen zoals jij wilt. Je volgt je eigen plan, wat je voor dit leven hebt voorbereid. En stapje voor stapje kom je bij je doelen uit. Je voelt het en dat is genoeg voor nu. 

Maar je kunt ook je dromen uit lezen. Wat je overdag niet verwerkt hebt of ook wel losgelaten hebt zul je in je droom gaan herhalen. Hoe meer je kunt loslaten, hoe meer boodschappen je door zult gaan krijgen. 

Of je dromen krijgen tijd om oud zeer te gaan verwerken. Hele rare verhaallijnen die niks met dit leven te maken hebben. Of wellicht met je vroege jeugd. Tijd is meer vloeibaar in je dromen. En de details kunnen heel anders zijn dan in het hier en nu. 

Met wat geduld kun je dromen uiteindelijk lezen. Je hoeft het niet eens te leren. Snel leren is het voelen. Dan maak je er verbinding mee. En maak je het eigen. Zo simpel als dat. 

De sneltrein van 5D dat is wat voelen is. Het maakt je instaat om de heerlijke muziek van een festival te voelen. Want met YouTube voel je maar de helft. Wat ik overigs heel leuk vind om te doen. 

Je voelt negatieve energie aan. En skipt zo de minst gezellig delen van een festival. Of van een stad of dorp tijdens een dagje uit. Als de zon schijnt. Of anders dans je lekker in de regen dat kan ook. Hoe heerlijk is dat.