Wij zijn de storm.

Wij zijn de storm.
23 juli 2020 / Door Luc van Ewijk

Jij bent de verandering die de wereld nodig heeft. Niet meer vastklappen aan wat niet meer werkt. Je hoeft er niet meer bij te horen. Je mag lekker jezelf zijn. Er is maar een jij.

Laat je maar lekker leiden. Je weet alles al. Zodra je weer verbinding legt met jezelf.

Stapje voor stapje wordt het voor je onthult. We leggen de nieuwe basis. De nieuwe structuren in je. Zodat je nieuwe start kunt maken. 

Rustig aan maar met de vaart erin. Je kunt niet meer de controle houden. Je mag achterover leunen. 

Alles komt goed zoals het gaat. Dwars door de storm heen. Oude pijnlagen die we voor je opruimen. De pijn en het doorvoelen ervan is niet zo fraai. Het voelt als een storm. Maar daarachter schijnt de zon weer. 

Sterker in je eigen kracht. Sterker in jezelf wetende wat je wilt. Je laat je niet meer uit het veld slaan. Je hoeft niemand te overtuigen. Je hoeft het alleen te doen. 

Vrees het oude niet. Het heeft zijn doel gediend. En het zal uit je leven verdwijnen. Paden scheiden dat is pijnlijk of niet. Net hoe je er naar kijkt. 

Want je krijgt in het leven wat jij wel wilt. Niet wat je deed om te overleven. Het gaat nu om leven. We mogen echt gaan leven. 

Alles komt wanneer jij jezelf op de eerste plek zet. In je kracht en energie staat. Geduldig bent. En weet dat achter de duisternis altijd weer de zon gaat schijnen. Je hebt geen poolnacht meer. Want de eeuwige zomer gaat beginnen.