Tijd voor de nieuwe jij • Maak je klaar voor jouw transformatie

Tijd voor de nieuwe jij • Maak je klaar voor jouw transformatie

Het is tijd voor de nieuwe jij. Tijd om eruit te gooien wat in je leeft. Tijd om ‘gek en raar’ te zijn. Je anders-zijn te accepteren. En nergens meer iets om te geven, wat ze van je vinden. Daar is het leven ook veel te kort voor. En de projecties op jou hebben niets met jou te maken. Wat een bizarre game.

Je hoeft ook niet meer te wachten op een ander. Hoe heerlijk is dat. Dat je niemand hoeft na te jagen, dat is pas vrijheid. Geen afhankelijkheid meer bij niemand, omdat je zelf je eigen anker bent geworden. Je geleerd hebt jezelf te voeden met je eigen liefde. Zelf verantwoordelijkheid draagt over hoe jij je voelt en hoe jouw leven eruit ziet. Jij bent de meester of juf en zo is het.

Er kan van alles geprobeerd worden maar jij bent zo vrij als een vogel. En elke dag heb je nieuwe kansen en nieuwe ruimtes te ontdekken in jezelf, als je maar naar binnen toe gaat.

Het geluk ligt voor het oprapen omdat bron energie voor iedereen beschikbaar is en er is zoveel voor jou als je wilt. Want je bent het. Het is je state of mind. Contact met je ziel. Want echte vrijheid komt van binnenuit, wat ze ook willen proberen of proberen door te drukken: het is kansloos.

Nog even flink roeren in de soep voordat het over is met een gecontroleerde wereld, die niets anders doet dan de eigen belangen dienen op de meest bizarre manieren over de ruggen van vrijwel iedereen.

De overgang duurt nog wel even. Laat het schip maar stranden want al tijden bouw jij aan je eigen schip en ben je kapitein van jouw realiteit. Laten we vooral veel vrijheid projecteren op de wereld buiten ons. Dat doen we door de vrijheid te proeven en uit te bouwen binnenin ons.

Het is tijd voor het nieuwe zijn, het nieuwe werken. Niet meer zoals het oude normaal, want dat was zeer ongezond. Bewust creëren doe je in een flow en met je hart. Goed voor jezelf en goed voor iedereen.

Dat je je heerlijk voelt en dat de inspiratie in je stroomt. Het creatief handen en voeten geven zorgt ervoor dat er nog meer inspiratie aan komt en jij je bronvoeding tot je neemt. Je voelt dan vervulling en liefde. Je trilling is hoog.

Het is net zoals het dansen in de flow, zonder dat je de tel bijhoudt of houterig de pasjes doet. Creëren is als plezier en is spelen zonder verwachtingen zoals bij een kind. Dat is de nieuwe tijd. Het gaat als vanzelf en de tijd vliegt voorbij. Dan kan je pas zeggen dat je het zeer naar je zin hebt gehad.

Er zijn zoveel voorbeelden om je heen over hoe mensen hun leven leven. Ze kunnen je inspireren en laten ontdekken wat je wilt of juist dat wat je niet wilt. Maar je mag meer naar jezelf kijken en minder naar anderen, want jij bent gewoon een uniek exemplaar. Vergelijk jezelf dan ook niet meer zo met anderen. Jij bent je eigen gids, jij bent je eigen meester en dat is de weg die je mag volgen. En het heeft geen haast. Liever een pauze teveel dan dat je jezelf kapot werkt. Gewoon lekker de ganzenpas. Want zo kom je in het nu terecht en dat is toch wel de bedoeling. Het gaat natuurlijk om de reis want door de reis creëren we de bestemming. En die is meer dan prachtig.

Je hoeft ook niet alles meer te weten. En begrijpen met het hoofd is nu ook al best ouderwets. Kortsluiting krijg je dan. Het gevoel wilt op de voorgrond, zoals jouw wezen met jou communiceert. Hand in hand met de god die jij zelf bent. Doe eens een dansje met elkaar en zorg voor meer plezier. Het hoeft allemaal niet zo stijf, dat is pas achterhaalt.

Dus trek die sokken uit en ga op blote voeten naar buiten, of wandel eens op blote voeten door het bos. Als je waarneemt hoe goed dat voelt zou je het blijven doen. Je ziel is het er mee eens.

Kom weer lekker thuis bij de natuur, omdat jij de natuur bent. Jouw lichaam is gemaakt van de aarde. En is eigenlijk niet bedoeld te leven tussen alleen een stapel betonblokken. Doe dus eens lekker gek, ga erop uit en wees creatief. Geniet gewoon van deze geweldige rit omdat deze tijd de geschiedenisboeken in zal gaan.

Dit is waarschijnlijk een van de gekste ritten in heel je leven. Het allerleipste festival. Dat is ook een behoorlijke kortsluiting. Het is goed dat er een flinke portie licht komt op dit soort bizarre praktijken.

Want we zien hoe het oude valt en valt en valt en valt en valt, hoe hard men ook alles probeert te lijmen. Corona wat in de hoek gedrukt en weer zwart en wit presenteren aan de kudde. Het voeden van ellende en verdeeldheid. Een eeuwenoude tactiek. Komt de Galactische samenleving soms dichterbij? Ze proberen wel slim te doen, maar door de transparantie worden ze gesnapt. Allemaal. Het is zichtbaar. En dat is heerlijk. Want de nieuwe technologieën staan op de hoek op ons te wachten. En alle andere beschavingen trouwens ook.


Terug naar normaal is ook iets dat niet meer kan. De tijdlijn is nu anders. Die hebben wij allemaal gezamenlijk gecreëerd. Alleen dat al is een reden tot een waanzinnig feest.

Kijk maar niet zoveel nieuws en het liefste helemaal niet, want deze berust niet op waarheid. Kijk met je hart naar de wereld en hoor de stem van je buik. Want je weet kristalhelder wat eraan komt. Daarom zo min mogelijk afleidingen die niet berusten op waarheid, eerlijkheid. Uitbouwen die intuïtie. Wij creëren de nieuwe tijd door ons heen. Dus stoppen met de puist uitknijpen op de spiegel.

Wij maken onze eigen wereld en we zien haar steeds meer tevoorschijn komen. Leuker, vrijer, speelser en meer samen. Want samen is dat wat ze behoorlijke angst aanjaagt. Daarom nu ook het racisme, keurig aangeleverd op een plateau, precies nu tijdens alles wat er al aan de hand is. Betrapt met de handen in de koektrommel.

Luc van Ewijk
www.mindstroom.nl

Denise Diekstra
www.lichtwerkersnederland.nl