Tijd om in jouw kracht te gaan staan.

Tijd om in jouw kracht te gaan staan.
9 Januari 2020 / Dor Luc van Ewijk
Tijd om in je eigen kracht te staan. Tijd om je vleugels uit te slaan. Je bent er nu klaar voor. We nemen je twijfels weg. En je ziet wat je al kunt. Je zult je zelf niet meer manipuleren niet meer terug houden. 

We lossen je angsten op. Al die onzekerheden komen en kwamen aan het licht. Al die zware loslaat moment. Als een storm die door je heen raast. Maar de storm gaat steeds meer liggen. 

Omdat je klaar bent voor de nieuwe jij. Al het oude mag van je afvallen. Het past niet meer bij je. Je gaat mensen de deur wijzen en dat is okay. 

Want daarvoor komen geweldig mensen in de plaats. Je mag gaan leven. We zijn als liefdevolle wezens bedoelt geweest. En dat komt weer terug. 

Het is niet meer negativiteit die heerst. De positiviteit gaat de boventoon vieren. Het rad van plezier gaat weer draaien. Leven wordt en werd moeilijk gemaakt. Maar zal straks draaien om welzijn. We horen het goed te hebben. Want we doen het allemaal samen op aarde. Dus dan maar zo leuk mogelijk maken. Kan iedereen van het feest genieten. 

Je zult nog net zolang tegen je laatste muren aanbotsen tot je volledig in je eigen kracht bent gestapt. Het licht volledig door gedrongen. Als een heldere route voor je geest. Je weet heel duidelijk waar je heen wilt. En je ruikt succes wat je ook doet. 

Het hoort zo te zijn. Het universum wil je uitbetalen. De tijd van dragen is voorbij. Het is nu tijd om lichter te leven en om te zijn. Gelukkig zijn is het nieuwe succes hebben. 

Spelen als een kind. En je hart van blijdschap vervullen daar kan geen rijkdom tegen op. Geld kun je niet eten. Maar we zijn arm gehouden. Er is al overvloed. Maar we moesten ervoor werken. Niet wetende dat er al genoeg is. Voor iedereen. 

Alleen werden we misleid. Vele eeuwen lang steeds hetzelfde spel. Alleen steeds een ander thema. Eerst hadden we de middeleeuwen nu zitten we in het moderne tijdperk. 

Nog steeds verdeel en heers. Maar de wakker zijn spoedig aan zet. We verlangen naar waarheid en liefde. Zijn de elite beu die alles maar verzwijgt. Onze lucht vergiftigt met vliegtuigen en ons tegen elkaar op zetten. 
Net als de mensen onder elkaar. We zijn het negatieve gedrag beu. En dubbele agenda’s al helemaal. Sommige willen nooit iets leren. Willen nooit verantwoordelijkheid nemen over hun eigen innerlijke wezen. Ze doen het nooit fout. Ze praten nooit over hun fouten. Nee afschuiven werd beloond in dit systeem. Spiritueel tot de grond werd vaak als populair gezien. Want dan hoef je lekker niet aan jezelf te werken. 

Die tijd is voorbij. Aan jezelf werken wordt het straks. Omdat dan het universum voor je gaat werken. En je met de stroom mee gaat zwemmen. Laat de zeikers maar tegen de stroom in zwemmen. Tegen die toch niet willen horen zien. Mag je gerust dumpen. Vele andere die je wel willen zien. En die met je willen spelen. Of samen iets nieuws gaan vormen. Want niks is toeval.