Stop met jezelf controleren. Maar begeleid jezelf met liefde. / 19/4/19 / Luc van Ewijk

Stop met jezelf controleren. Maar begeleid jezelf met liefde.
19/4/19 / Luc van Ewijk
Leidt jezelf met liefde. Wees lief tegen jezelf en niet te hard. Je hoeft niet alles te controleren in je leven. Je bent in transformatie. Het is niet erg dat niet alles meteen loopt zoals jij wilt. 

Uit de competitie. Niet meer beter willen zijn dan een ander. Of het beter willen weten. Kijk mij nou met al mijn wijsheid, dat werkt niet meer. Je kunt wijsheid niet meer opdwingen, het is een vrije keuze. 

Ga leven vanuit je hart. Ga je rijk voelen. Met al wat je al hebt. Dat maakt dat je al positief denkt. En dat straal je naar het universum uit. Dat zul je ook weer terug ontvangen. 

Weten wat jij wilt. Komt in stilte neem wat meer afstand. En je zult je antwoorden ontvangen. Alles heeft een eigen tempo. En dat is met een reden. 

Je hoort nieuwe dingen te leren. Want dingen gaan er anders aan toe in de nieuwe tijd. Ook omdat je talenten aan het ontplooien bent. En aan het zien bent hoe goed je erin bent. 

Vooral dat. Want dan wordt je bewust van je eigen kracht. Daarom wordt je getest. Alles om je sterker te maken. En weer kunnen zien wie jij bent. Onder al die mist die nu aan het optrekken is. 

Spelen is creëren. Lekker testen wat voor jij werkt. En uiteindelijk wordt dat jouw basis. 

Oordeel niet. Want dan strijd je met wat je niet wilt. Laat het er maar zijn. Dat is de reden van heel de transformatie. Heerlijk is dat. Het duisternis maakt een reden om het licht vol aan te gaan zetten. 

Je wordt steeds meer een vuurtoren. Je bent al van ver te zien. Te zien in je werk. Hoe makkelijker er mensen op je artikelen af komen. Hoe sterker je licht schijnt.