Overgave is de sleutel waarmee je deuren opent. / 2 mei 2019 / Luc van Ewijk

Overgave is de sleutel waarmee je deuren opent.
 2 mei 2019 / Luc van Ewijk

Achter de donkere wolken gaat het licht weer schijnen. Hogere energieën triggert de oude energie in je. Dat mag je loslaten. Oude gedachtes die je niet meer dienen. Net als oude patronen. Je mag vol tot bloei gaan komen. 

Alles is er al. Wanneer je dat gaat geloven. Liefde is overal. Ook door de programmering heen leer er door heen te kijken.

Mensen lijken alleen maar duistere. Maar achter de aangeleerde programma’s is waar je liefde kunt zien. Achter de filter die mensen op hebben zie je ze hoe ze echt zijn. Het komt allemaal goed. Ook al is nog niks zichtbaar. Ook al lijkt de weg eindeloos. En lijk je stuurloos te zijn. 

Maar je voelt je beter dan ooit. Je bent zo snel gegroeid. We focussen ons op wat we nog niet hebben. Maar sta liever stil bij wat je allemaal al hebt bereikt. De sluier wordt met de dag steeds dunner. Het is slechts een deur verder. Laat maar los. De tijd doet er niet toe. Vertrouw het universum maar. En alle deuren zullen open voor je gaan. 

Alles zal naar je toe stromen. Wanneer je in vrede en liefde bent. Wanneer je één bent met jezelf ben je één met het universum. Je zit midden in de stroom. Daar kom je vanzelf. In je eigen tempo. En dat is prima. Dat werkt het beste voor jouw. Leer maar over te geven aan elke uitdaging die tot je komt. Aan elke dag die voor jouw is gegeven.