Los blokkade’s in jezelf op door aan je schaduwplekken te werken. / 26 januari 2019 / Luc van Ewijk

Los blokkade’s in jezelf op door aan je schaduwplekken te werken.
26 januari 2019 / Luc van Ewijk

Je eigen fouten ontkennen is een vorm van zelf manipulatie. Het houdt je van je doel af. Omdat het een schaduwplek is. Er kan geen licht bij. Zolang je er niet aan werkt. 

Je hoort naar je eigen fouten te durven kijken. Fouten maken je niet minder. Je zit met een stuk in jezelf. Wat zegt dat je niet goed genoeg bent. En dat blokkeert. 

Daar mag nog wat licht heen. Je mag nog wat oude dingen loslaten. Zodat het licht volledig kan stromen. En we niet meer crashen. Want dan zijn er geen volgende levels meer te halen. 

Dan zijn we zoals we bedoelt zijn. Niks is / ligt meer te schuilt in de mist. Omdat je geen bagage meer hebt die je achter houdt. 

Door de zure appel heen. En alle je schaduwplekken oplossen. Want dan pas zul je op volle kracht werken. En werkt je aantrekkingskracht ook veel sterker. Het komt letterlijk naar je toe. Omdat je op volle kracht staat. 

En wordt je gezien. Omdat je niet 1 cm boven het maïsveld uitsteekt maar met heel je lichaam. Want dat is jouw weg. De weg wijzen. Andere de route laten zien. 

Want zoals we nu leven op aarde kan in de toekomst niet meer. We horen elkaar te behouden en dat zullen we ook leren. Zodat het leven leuk wordt. We allemaal rijk zijn zonder dat we veel bezitten. Omdat ons hart van goud is. Want we gaan het namelijk vullen met onze passies.