Je ontwaking kost nu eenmaal tijd. / 27/06/19 / Luc van Ewijk

 Je ontwaking kost nu eenmaal tijd.
27/06/19 / Luc van Ewijk

Soms is er even helemaal niks. Je komt niet vooruit lijkt het wel. Tijd voor je innerlijke ontwikkeling. Om de nieuwe jij volledig te laten integreren. 
Om te wennen aan de nieuwe tijd. De nieuwe updates vliegen je om de oren. Energie stijgen en onrustig nachten. Je hoofd die het niet meer lijkt doen. Dizzy gevoel elke dag. Alsof je er even niet bent. Het hoort er allemaal bij. 

Onrustige nachten waarin er druk aan je gewerkt wordt. Waarbij je trilling verhoogd wordt. Net als zeer heldere dromen. Waarin de boodschappen klaar liggen voor jouw.

De constante verbinding met je engelen laat je gesteund voelen. Je wordt de juiste weg opgestuurd. 

Maak je maar geen zorgen over wanneer je aankomt. We willen snel presteren in deze maatschappij. Maar het mag een stuk rustiger en met meer plezier. In de nieuwe tijd. 

Alles is goed. Alles wat je wilt is onderweg. Geef je maar over aan je eigen proces. En op een dag kom je er. Het is niet vreemd als het niet duidelijk is. Want je pad kan weleens net wat anders worden. 

Of je gaat het samen doen met je tweelingsziel. Powerkoppels die de wereld op een positieve veranderen. Zie overal opstaan. En zo ook jij. Je komt er. Laat de rust maar lekker toe. Je mag langzaam gaan 🙂