Je mag ontvangen want dan komt overvloed en succes jouw kant op. / 4 juni 2019 / Luc van Ewijk

Je mag ontvangen want dan komt overvloed en succes jouw kant op.
4 juni 2019 / Luc van Ewijk
 
Geloof in jezelf dat is jouw groeimiddel. Je hoort je talenten te zien. Want dan pas haal je het uit je schaduw. Haal jezelf uit de schaduw. En wordt je uiteindelijk zichtbaar. 

De wereld is een reflectie. Wanneer jezelf gaat zien hoe prachtig je bent. Hoe sterk je bent en hoeveel je kunt, dan gaan mensen dat ook zien. 

Je licht die aanstaat maakt dat je veel makkelijker mensen gaat aantrekken. Wat wij als succes zien is slechts de uitbetaling ervan. 

De magie begint al veel eerder. Schrijf je intenties maar op. En zie hoe het gaat groeien. Zie hoe jij je wereld kunt scheppen. Ja jij. Zie jezelf volledig. Je hoeft jezelf niet meer te verstoppen het is veilig om jezelf te zijn. 

Want wij zijn de wereld en we hebben jouw nodig om uit het depressief laagland te komen. En het paradijs te maken wat je zo graag wilde. 

Want je mag ontvangen lieve ziel. Iedereen verdient geluk en overvloed. Geef je er maar aan over dan zorgen wij wel dat we het voor jouw gaan bezorgen. Dat is de magie van overgave. 

Succes gaat voor je werken omdat het universum voor je werkt. Je bent ook nooit alleen. Vele engelen staan te wachten om jouw te helpen. Vraag maar om hulp. Je maakt het jezelf zoveel makkelijker. 

Je maakt je reis steeds leuker. Want het leven is niet alleen leuk maar ook prachtig. Prachtig omdat jij jezelf mag zijn. Ontvouw maar en je gaat ontvangen waar je zo naar verlangen.