Je bent je eigen realiteit. Start er maar mee / 16 juli 2019 / Luc van Ewijk

Je bent je eigen realiteit. Start er maar mee

16 juli 2019 / Luc van Ewijk

Het beste is om het gewoon te doen. Gewoon starten met je talenten uit te werken. Om zonder oordeel en verwijt naar jezelf te kijken hoe het zich ontwikkelt. Het ontwikkelt zich op de beste manier, wat het beste voor jou werkt. Want dat is jouw zielsmissie.  Daarmee help je anderen te ontwaken.

Laat de oude blokkades maar los. Los van het collectief. Wees maar als een wolf. Alleen uit de kudde ben jezelf. En blijf je in verbinding met jezelf.

Je hoeft niemand meer te redden. Je hoeft niemand meer te overtuigen. Doe gewoon maar je ding. Vele willen niet veranderen. En het is niet onze taak om de redder te spelen.

Het is de bedoeling dat ze vallen. Dat hun systemen gaan instorten. En voor dat het gebeurt, bouwen wij mooi het nieuwe op. Zodat mensen makkelijker over kunnen stappen. En vanuit de bodem andere keuzes maken, met hun vrije wil.

Het geheim, dat ben jij. Jij bent je eigen realiteit. Besef dat maar eens heel goed. Je hoort het te voelen. En er blind op te vertrouwen.  Want daarom worden we vol gespoten met vaccinaties. Worden we vol gegoten met geloofsovertuigingen. Over hoe de wereld zou moeten zijn.

We maakten een creatieloze generatie. Die elke verandering verafschuwd. Dat is hoe het is. Of hoe het was. Want je bent door de poort aan het gaan, op weg naar 5D en je mag ze achter laten, gewoon in liefde.

Bouw maar jouw paradijs, hoe jij het graag wilt hebben. Je vindt 3D maar niks met al de beperkingen en net alsof je geen lucht kreeg. Want iedereen probeerde je maar in een schaap te veranderen en je bent toch liever een wolf.  Die veel liever alleen is. Omdat je zo het beste bij jezelf bent en je eigen stem hoort. En de fluisteringen van boven kunt horen. Want al je talenten zijn aan het terug komen. Als een schrijver in de middeleeuwen. Bam je ziet het in je werk.

De sluier lost op. Geniet gewoon lekker van deze tijd. Ondanks alle energie uitbarsten en shifts. Werk gewoon lekker aan de nieuwe jij. Dan kun jij mooi gaan genieten van jouw paradijs.  Dan kun je net als al die andere lichtwerkers ook gaan uitvliegen. Want het zaad is al gepland in Nederland. De boodschap is al bereikt. En verspreiden we het elke dag weer opnieuw, gewoon door wie we zijn en wat we uitstralen. En met het internet maakt het niet uit waar je zit. Je kunt overal je werk doen.

Het gaat erom dat we mensen laten zien dat we zelf goden zijn. Dat we geen systemen nodig hebben die ons in bedwang houden. Dat onze verbinding zo puur aan het worden is. Dat geen een 5G systeem dat kan overtreffen.

Denk ook aar aan de telepathische vriendschappen, de connecties die je hebt op afstand. Of het meedoen met healings.

Praten met je engelen alsof je aan de telefoon zit hoort er ook bij. Je kunt het negeren, maar dan is je flow ook zo weer weg. Met de stroom mee varen is zoveel leuker. Het brengt je naar jouw overvloed toe.

Luc van Ewijk
www.mindstroom.nl

https://www.lichtwerkersnederland.nl/