Ik weiger negatief te denken. Gewoon nooit meer. /15 mei 2019 / Luc van Ewijk

Ik weiger negatief te denken. Gewoon nooit meer.
15 mei 2019 / Luc van Ewijk
Strugglen is oké. Het betekent dat je in proces zit. Spoedig weet je de oplossing van dit raadsel en ben je weer een leerstuk rijker. Je komt namelijk steeds makkelijker in je energie te zitten. En je kunt steeds makkelijker creëren en het spel klaar spelen.
Ikzelf weiger negatief te denken. We zijn niet de media. We zijn niet de radio. Al dat slechte nieuws, dat is niet wie wij zijn.
We vergeten soms hoe mooi de wereld eigenlijk is. Dus doe je tv maar lekker buiten de deur. En zet de radio er ook maar bij. Je stempas ook. 
Kom maar naar buiten. Voel die koude wind maar waaien. De natuur die groener wordt na weer een fijne warme dag. Een zelfregulerend systeem. Want de natuur voorspelt. Anders was alles al groen nu. Maar de natuur weet dat er nog wat kou komt en verschiet zo niet te snel zijn kruid. En dat mogen we als mensen. Maak het je leven maar makkelijk. Ga lekker buiten werken als het lekker weer is. Laptop naar buiten en schrijven.

Je moet ook niks meer. Doe maar waar jij je fijn bij voelt. Voel je maar slecht want elke cel in je lichaam wil het licht zien en mee genieten van de nieuwe tijd.

Zie je jouw krachten versterken? Waardeer je elke creatie die je maakt? Je wordt altijd beloond. Kun je dat zien?  Je zou bijna vergeten hoe goed je het al hebt. Vaak willen we alles zo snel mogelijk. Een trein naar de volgende dimensie maar dat werkt niet. Alles heeft zijn tijd nodig in deze overgangstijd.
Maak het ”wachten” leuk. De post van God kan even duren. Geef jezelf die vrije tijd. En laat het innerlijke kind in je spelen. Niks is te gek. Al dans je midden op de straat. Jouw creativiteit geeft de wereld kleur. Al dat grijze mag wel ingekleurd worden.
Leg ook zo nu en dan je mobiel even weg. We lijken soms wel zombies die zo vast geplakt zitten aan die telefoon. Zo blijft ons hoofd maar bezig. Terwijl je eigenlijk even uit wilt waaien. Even tot rust wilt komen. En daar weer je kracht uit kunt halen.

We zijn niet gewend om een prachtig leven te hebben. En stiekem vinden we dat best wel spannend. En dat is helemaal oké. Geef jezelf toch een keer over. Je gaat zo al de goede kant op. Laat het Universum je wensen maar uit werken. Ondertussen kun je het best jezelf zijn en oefenen met relaxen. Het kan dan naar je toe komen. Je gaat jezelf uit de weg.
Jijzelf bent je allerbeste vriend op deze reis. Dat maakt je reis wel zo makkelijk. Een zachte arm geef je jezelf. En ook een kusje. Ook al gaat dat een beetje moeilijk. Er is helemaal niks mis met wat zelfliefde. Het is zo belangrijk. Die warme gloed is ook een beschermlaag. En het maakt het leven warm en behaaglijk. Net als een vuurtje.

Luc van Ewijk
www.mindstroom.nl