Hoe te werken met de flow: het nieuwe werken 2 augustus 2019 / Luc van Ewijk

 Hoe te werken met de flow: het nieuwe werken

2 augustus 2019 / Luc van Ewijk

Je hoeft alleen te creëren wat wilt laten ontstaan. Dat is met de flow meegaan. Je hoeft niet meer te bedenken wat je wilt gaan creëren. Je krijgt vanzelf ingevingen. En als het goed voelt en je hebt er zin in, mag je dat gaan creëren in je leven. 
Lekker makkelijk zoals het leven is bedoelt. Je hoeft geen druk meer op jezelf te leggen. Volg je gevoel dan kom je vanzelf op je bestemmingen aan. 
Je weet nog niet alles. En je hoeft ook niet alles met je hoofd te ‘weten’. Omdat veel gewoon nog een verrassing is.

Je bent in de flow als je in verbinding bent met het universum. Eén met het universum. En één met jezelf. Merk op hoe je ‘beperkingen’  aan het afnemen zijn als je het gewoon laat gebeuren.
Ook al voelt een  periode met retrogrades soms dat je niet vooruit lijkt te komen. Omdat heel je manier van werken op de schop gaat. 
Het mooie is dat het allemaal gemakkelijker gaat worden. Omdat verlichting het leven lichter maakt. Geen stressen meer of te hard werken, nee dat past er niet meer bij.  Of jezelf druk maken om je doel te bereiken met je hoofd of hoe je nu aan die overvloed komt.

In de flow en met je vertrouwen komt het vanzelf aanvliegen. In vele kleine stukjes. En wie weet zit je al in een stroomversnelling.  Gewoon richten op wat er 
nu wilt ontstaan. Voor je het weet leef je in overvloed. Het moment is nu. Dus voel je nu maar goed. 
Zie je innerlijke kind ook spelen. Ook door je dagelijkse verplichtingen heen. Schoonmaken is er ook nog steeds bij. Maak ook nog maar wat innerlijk schoon. De weg naar één worden is vooral van binnen. Voel maar alles. Al de donkere plekken zodat het oplost. 
Alles zal haarscherp voor je ogen zal verschijnen. Je hebt een kristalheldere verbinding. Omdat je een kristalkind bent. Niet van hier. Alleen in een menselijk lichaam voor de ervaring. En omdat we hier een level omhoog gaan. 
Het is tijd om van de aarde weer een paradijs te maken. Je hoeft niks te doen. Je hoeft alleen open te staan in verbinding. Je hebt al telepathische verbindingen met andere mensen. Je maakt zinnen van elkaar af. Maar ook de vreemde toevalligheden waarmee je het telepatisch vermogen verklaard. Het hoort allemaal bij de nieuwe setting aan coole eigenschappen die 5D voor je in petto heeft. 
De snelste weg naar jouw overvloed en bevrijding is van binnenuit. Je hoeft alleen jezelf te zijn. ZO zien andere dat het anders kan. Mensen overtuigen van jouw waarheid werkt vaak niet. Omdat vele nog zo diep in de sluier zitten. Jij bent het voorbeeld.
Luc van Ewijk
www.mindstroom.nl

https://www.lichtwerkersnederland.nl/