Het nieuwe werken mag je gaan toepassen / 23 mei 2019/ Luc van Ewijk

Het nieuwe werken mag je gaan toepassen

23 mei 2019/ Luc van Ewijk

We gaan een nieuwe tijd in. Het nieuwe werken komt eraan. Dat gaat veel verder dan flexibele werktijden en zelf je werktijd gaan bepalen.

Het gaat erom dat we niet meer vanuit moeten werken. Nee, we gaan nu werken vanuit passie en plezier. Want het leven is een feest en zo zit je in een optimale flow.

Het gaat er niet om dat je heel veel doet. Maar dat je plezier hebt in wat je doet. Dat je hart er sneller van gaat kloppen. Want zo heerlijk is het.

We zijn zo verslaafd geraakt aan al dat moeten. En dat mogen we nu afleren. Doe maar minder en je zult meer bereiken. Je staat de stroom niet meer in de weg. Je succes is geen doel, het is slechts een bestemming.

En we willen zoveel bereiken. Alles hoort perfect te zijn. Het moet groot en groter zijn. Dat hebben we van het kapitalistische systeem. Dat doet me denken aan nieuw zeeland. Ook supermarkten waarmee je zo een heel dorp kunt voeden voor een week. En dat ligt er voor één dag in de winkel of wordt weggegooid. Dat is echt gestoord.

Ja je mag veel bestemmingen bezoeken. Maar iets bereiken is niet het doel op zich. Dat is vanuit moeten. En dat is vanuit controle. Je beklimt die berg vanuit je avontuur. Omdat je van een schommelige koers houdt. En omdat dat jouw missie is. Daarvoor ben je hier gekomen.

We willen zo veel en zo groot dat we de kleine dingen niet zien. Steen voor steen wordt ons bouwwerk opgebouwd. En we zijn alleen gefocust op de top. Wat er op die top ligt. Maar niet wat er voor ons al aangereikt wordt. Elke dag lichtpunten zien. Elke dag minstens één ding zien waarvan jij jezelf rijk gaat prijzen. En dan komt je overvloed. Nee, die overvloed is er al. Je bent al een stuk rijker dan vorige week.

Vandaag voelde ik mezelf echt rijk. Omdat ik 5 dagen vakantie heb tot volgende week. Totaal niet meer bij stilgestaan, hoe heerlijk is dat. Er wordt echt wel voor je gezorgd. En je bent nooit alleen op je weg. Het gefluister neemt toe. En dadelijk gaan je engelen nog praten tegen je. Je hoort ze als je stil bent en in het nu kan zijn.

En hou het simpel. Doe wat voor jou werkt. Richt je maar niet zo op het resultaat. Als je maar plezier bent. Dat moeten mager helemaal uit. Want anders zit je te scheppen vanuit de oude energieën.

De nieuwe energie zit overal om je heen. Met mijn oren die dicht lijken te zitten. Mijn hoofd die stil lijkt te staan. Is de vorige uitbarsting al geweest. De centrale zon heeft weer veel nieuwe energie gebracht.

Laat het maar meer toe. Ontvang het maar. En zie hoe het leven veel makkelijker wordt. En de juiste mensen heb je om je heen. Had van het weekend een top healing. Damn, wat kan die vrouw goed healingen geven. Zo zie je maar weer. Wat een rijkdom.

Luc van Ewijk
www.mindstroom.nl

https://www.lichtwerkersnederland.nl