Die mooie voorbijganger. / 3 april 2019 / Luc van Ewijk

Die mooie voorbijganger.
3 april 2019 / Luc van Ewijk
De mooi passant. Soms wordt je aangeraakt door iemand. Door hem of haar. Iemand die je even in de ziel weet te raken. Die je even op een schaduwstuk wijst. Waar jij aan mag gaan werken. 

En andersom ook. Het is een wisselwerking. Liefde maakt sterker. Het licht van haar laten even je blokkade zien. Waar je bewust van mag worden. 

Je mag onzeker zijn. Je vind het eng om je te verbinden met vrouwen. Bang dat je niet meer bij je energie bent. Dat je weg zweeft. Of dat je het teveel wordt. 

Het is okay. Het zijn oude stukken van jezelf die je los mag laten. Je hoeft er geen aandacht aan te geven. Gewoon over je angst heen stappen. Hoe doe dat je dat?

Je accepteer je kwetsbaarheid. Want toen je weg was, kon ik ineens weer super lekker dansen. Ineens geheugenverlies, want je naam wist ik niet meer. Maar dat was ook niet de bedoeling.

Zo helpen we elkaar. Laat jezelf maar lekker zien. Je Universum wordt met de dag groter en wil gezien worden. Wil aangeraakt worden en gestreeld worden. Je mag accepteren dat die liefde er nog niet is. Die is onderweg. 

Want alles komt op zijn tijd. Richt je maar op je mooie talenten. Geef die volop aan de wereld. En de schat komt op een dag. Genieten en plezier maken maakt dat je vergeet wat je mist. Want het is op dit moment nog niet belangrijk. 

Het belooft heel wat. Je bent mooier dat je denkt. En dieper dan je voelt. Een kroonstuk dat zal het worden. Het gaat erom dat je geniet van de reis. Dan meer je vanzelf aan.