De evolutie komt als mensen hun zelf kunnen zien / 1 september / Door Luc van Ewijk

De evolutie komt als mensen hun zelf kunnen zien
1 september / Door Luc van Ewijk

Laat jezelf zien aan de wereld. Succes bereik je door je zelf te zien en gezien te worden.

Schreeuw jezelf maar van de daken. De wereld is ook van jou namelijk. We hebben onszelf al te lang verstopt.

Aangepast aan een systeem waarin we ons niet thuis voelen. Op geloofssystemen vertrouwt in plaats van je eigen weten.

Maar dat is nu voorbij.

Je eigen weten, daar draait het om. Vertrouw daarop en de wereld is van jou.

Je trekt de wereld naar je toe. Je leert hoe te creëren. En dat je dat het beste nu kunt doen omdat het in het nu begint. Want wachten, daar heb je niet zoveel aan, dan creer je onbewust.

Denk maar niet te klein. Droom groot zodat je ook groot zult krijgen. Wees maar niet te bescheiden. Wees liever vol van jezelf, gewoon met je hart. En geniet. Maak lol met jezelf. Lach om jezelf en zie jezelf als je beste vriend.

Je gaat dan een relatie met jezelf aan want je doet heel je leven al alles met jezelf en dan kun je er maar beter een feestje van maken.  Dan zul je ook kunnen verbinden met heerlijke mensen die zijn zoals jij. En mensen die je omhoog helpen en zien zoals je echt bent. Dit is namelijk de nieuwe tijd.

Tijd om te genieten en om in overvloed te gaan leven. Iedereen rijk. Zodat we niet meer afhankelijk zijn. Afhankelijk van een overheid wat er niet is voor de mensen maar alleen braaf het script uitvoert van de elite.

We hoeven niks te volgen in de oude wereld. Geen nieuws meer kijken. Je wordt er toch alleen maar depressief van, laat dat nu net de bedoeling zijn.

Nieuws maken we zelf. We hebben de oude media niet nodig. We werken samen en spatten van het talent. Alleen mochten we dat nog realiseren. Die ijzersterke band waarmee we laten zien hoe de wereld kan zijn.

Nee, die nieuwe wereld komt niet met lui op je reet liggen. Daarvoor hoor je in actie te komen en de nieuwe energie toe te laten. Nu, want dan komt het resultaat het snelste.
Volg jezelf en je eigen waarheid en maak je dromen waar op deze aarde. Zo maken we onze eigen economie. Je eigen overvloed. Zo hoeven we ook geen nutteloze baantjes meer uit te voeren, die niet in uitlijning zijn met onze missies. We hebben ook geen overheid nodig die voor werk zorgt.

We leren het onszelf en onze talenten ontwaken van binnen. Opleidingen uit het hoofd hebben geen nut meer. Alles maar herhalen en opdreunen. Het lijkt het leger wel. In de maat van het systeem.

Geen algemene waarheid nodig. Maar veel verschillende waarheden vanuit het hart.. Mensen horen eerst uit elkaar te gaan en hun hart te volgen voor ze hun hart pas kunnen geven aan de wereld. En zo zal de wereld weer eenheid kennen. Eén organisme met allemaal onze eigen specialiteit. Dan zijn we pas sterk en is niks is onmogelijk. Het is alleen kwestie van veel durven vallen en je angsten over boord te gooien, voordat je op zult stijgen.

Luc van Ewijk