Dans op de muziek van de nieuwe tijd. /10 juni 2019 / Luc van Ewijk

Dans op de muziek van de nieuwe tijd.
10 juni 2019 / Luc van Ewijk
Volg het ritme van de nieuwe tijd maar. Het eeuwig feest zo klinkt het. Het eeuwig plezier. De eeuwige liefde die voor jouw is. Er is geen goed of fout. Je hoeft niet meer te presteren. 

Je hoeft alleen maar te zijn. Laat jezelf maar zien. En zie hoe de overvloed jouw kant op. Je kunt je werk laten exploderen. Alleen door erin te geloven. 

Je kunt de liefde van je leven aantrekken alleen door liefde te ontvangen. Je kunt klanten aantrekken alleen door je creaties te laten zien. En daarna achter over te leunen. 

Presteren hoeft niet meer. En je moet niks. Vergeet je verwachtingen want je wil de toekomst gaan controleren. Laat maar los. Net zoals een mooie bloem. Dan kan ze ook groeien en vrij zijn. En kan jullie liefde vrij stromen. Zoals het hoort te zijn. 

Stap in je licht. Uit de schaduwen die ooit jouw waren. Je hebt de bril op van liefde. En het voelt zo goed. Je viert feest elke dag.

Vergeet de mensen met de donkere bril. Met die permanent humeurig blik. Die alles meteen dood laat gaan. Die filter je eruit. Het is tenslotte jouw feest. En zo blijft je leven ook nog leuk. 

Verder hoef je niet zoveel te doen. Verandering ligt in pakjes op je route. Je krijgt steeds een stukje erbij. En zo rol je nieuwe leven in. De jij zoals je hier op aarde wilde zijn. En niet zoals je geleerd is. Want je hebt de nieuwe jij weer geprogrammeerd. Zo kun je weer puur gaan programmeren zoals bedoelt is. Zonder de fouten in het systeem. Die ons als slaaf moesten houden.