Creëer je eigen overvloed / 14 september 2019 / Luc van Ewijk

Creëer je eigen overvloed

14 september 2019 /  Luc van Ewijk

Er is een taboe op geld. Je zou alleen maar geld mogen vragen voor de dingen die je voor anderen doet. Voor een maatschappij die aan het zinken is. Die je het liefst ziet in storten. Want met de drama heb je maar niks.

Een wereld vol liefde betekent dat we aan elkaar geven. Maar dat je als eerste aan jezelf geeft. Dus je mag geld vragen. Want jij bent overvloed waard. Dat eeuwige gevoel van tekortkomingen mag er nu wel uit. Het grote loslaten is tenslotte al begonnen.

De vlinders om je heen willen dat je transformeert. Dat je in je kracht stapt. En dat je jouw droomleven gaat leiden. Er is niks mis met een goed gevulde portemonnee. De tijd dat we als kluizenaar in een klooster leven is voorbij. Je hoeft niet sober te leven. Je mag genieten en je mag uitpakken voor jezelf. Als je maar bewust leeft. En vanuit je hart leeft. Dan is alles toegestaan.

Kies maar de waarheid die bij jou past. Er zijn oneindig veel waarheden en er komen er elke dag meer bij. Dat is een uitdijend Universum. En zo zijn wij ook. We dijen elke dag weer uit. Want groei en verandering is het enige constante dat er is. Vertrouw maar op het universum.

Mijn ervaring met geld is dat het Universum en je engelen je niet op vakantie sturen als je blut zou zijn. Als je een goed gevoel hebt dan heb je genoeg. Dat is de vruchtbare bodem voor overvloed. Je kunt zelfs kortingen krijgen als je er gewoon om vraagt.

Want manifesteren is als toveren. Jij kleurt tenslotte zelf je leven in. En dat doe je ook op vakantie. Roep maar ‘ik wil vegetarisch’ voor het avondeten. En binnen 5 minuten zie je een vegetarisch tentje, het is gewoon magisch. Een tip is wel: doe dit niet als je te hongerig bent. Want dan heb je geen geduld meer.

Natuurlijk is het allemaal een leuke training voor mij. Backpacken van Londen naar Istanboel, alleen met de trein. Om te gaan geloven in de overvloed en in de stroom van het leven. Waar we vorig jaar al het begin van hadden gehad. Maar toen geloofde ik de werking er nog niet van en kon het nog niet stromen bij mij.

Natuurlijk heb ik ook veel plezier tijdens mijn reis opgedaan. En heb ik wat ‘verboden’ dingen gedaan. Want ik ben ook maar een ondeugende ziel. En dat is goed. Want dat is mijn waarheid.

Jij bent je eigen meester. En hebt de waarheid die bij je past. Hoe heerlijk is dat. We zijn Goddelijke wezens. En sommige willen nog steeds volgens een boek leven. Je hoeft niet altijd 100 % zuiver te zijn. Dat kan ook niet.  Het gaat erom dat jij jezelf weer terug kunt brengen. Dat je de energie kunt laten vloeien. De hogere energie kunt laten indalen. Voor het super snelle leren tijdens je ontdekkingsreis. Voor een snellere vaart naar jouw missie en doel toe. Die je eigenlijk al aan het doen bent. Je mist alleen nog de overvloed. Maar die komt eraan.

En ja, dat mag allemaal op jouw eigen, unieke manier. Dat zijn uitvliegende lichtwerkers. We doen het allemaal op onze eigen manier. Dat is authentiek zijn. Dat maakt dit een mooie, kleurrijke wereld. Een wereld die we nu eigenlijk missen.

En als laatste, maak maar een paar ‘fouten’. En gooi jezelf vol in het diepe. Des te sneller heb je weer een nieuwe onderdeel aan je leven toegevoegd of een nieuwe deur opengetrapt.

Luc van Ewijk
www.mindstroom.nl

https://www.lichtwerkersnederland.nl/