Breek uit je tralies. Gooi je bagage maar overboord. / 4/9/19 / Luc van Ewijk

Breek uit je tralies. Gooi je bagage maar overboord.
4/9/19 / Luc van Ewijk

Je kunt niemand redden alleen jezelf. Het draait niet om de buitenwereld maar om jouw binnenwereld. Je maakt je eigen realiteit. Je bent geen slachtoffer van jouw leven. 

Vergeet al die drama om je heen. Je bent je eigen zon. En dient jezelf in het zonnetje te zetten. Zie jezelf. Zodat jij kunt creëren wat jij wilt. 

Je dient te geloven in jezelf. Ook al zie je nog geen verandering. Het gevoel is er niet voor niks. Het is slechts stilte voor de storm. De verandering dient zich vaak onverwacht aan. Dus heb nog even geduld. 

Hou je trilling hoog zodat je aantrekt wat je graag wilt. Lijkt onmogelijk als je nog in een rat loopt. Als een hamster. Want dat is de maatschappij waarin we leven. Maar je doet alles op jouw tempo. Je doet toch maar alsof. Net zolang tot je eigen spel kunt spelen. 

Al dat oefenen is niet voor niks. Het is geen toeval. Die vreemde toevalligheden die je tegenkomt. Nee je creëert het allemaal zelf. Je maakt je eigen kunstwerken. 

Die grote golven die elke dag hoger worden. Zijn gemaakt voor je. Niet zo verlegen. Je bent sterker dan je denkt. Een keer omvallen is niet erg. Want je weet al snel hoe je met de stroming meevaart. Ook wel jouw gevoel. 

Doe nog maar wat innerlijke fitness. En je zult uit de tralies breken. Wat eerst de oude jij was. Overtuigen en trauma’s zullen je niet meer beperken. Geen loodzware bagage meer. Maar je bent zo licht als een veertje. Dat is verlichting. Maak jezelf nog maar wat lichter. 

Dan vliegt de verandering zo bij je binnen. Want niks houdt het nog tegen. En dat is dat super goede gevoel wat je steeds meer hebt. Laat het maar gebeuren. Geef je maar over aan die heerlijke golven. Die je naar jouw beloofde land aan het brengen zijn.