Angst is de laatste bewaker naar jouw nieuwe tijd. / 20 mei 2019 / Luc van Ewijk

Angst is de laatste bewaker naar jouw nieuwe tijd.
20 mei 2019 / Luc van Ewijk

Laat de controle los. Zo zijn je creatie’s vrij. Geef je maar over aan wat wil ontstaan. Onthoud er is geen haast. Dat is ook een angst van je. Je wilt er zo snel mogelijk zijn. Omdat je bang bent dat je er anders niet komt. 

Laat je leiden door de nieuwe energie. Lekker rustig en op jouw tempo. Het gaat er vooral om dat je er plezier in hebt. Dan zet je de krachtigste creatie’s neer. 

Nieuwe programma’s zijn wennen als je het even niet meer wee en wil je er op terug vallen. Maar dat hoeft niet meer je bent er. 

Het even niet onder controle hebben is het beste wat er voor jouw kan gebeuren, het universum heeft het voor jouw onder controle. 

Je hoeft het alleen te bedenken. Alleen in te richten. En te maken. En de magie gebeurt vanzelf. 

Voel de nieuwe energie maar. Je bent niet raar. Het is van jouw. Maak er maar gebruik van. Vergeet de gekke wereld om je heen. Want jij bent de wereld. 

Er is geen deadline voor je. Alles komt juist wanneer je er niet zo mee bezig bent. Wanneer je niet bezig bent met moeten presteren. Met succes moeten behalen. 

Maar wanneer je lol maakt en plezier in je leven. En geniet van het schrijven. Dan laat je makkelijk los. En geeft het pas de ruimte om te groeien. 

Moeite met loslaat omdat we bang zijn dat we het niet meer kunnen controleren. Maar dan zal het pas flink gaan groeien. Nu is het net of je op de pool woont. Het groeit slechts beperkt. Los die blokkade op. En je krijgt het ideale klimaat. 

Altijd zomer en altijd plezier. Zelfs als het keihard regent. Plezier is er elke dag. Omdat het leven prachtig is. Het is voor ons gegeven. En dat is een zegen.