Mijn tweelingzielenreis.

Mijn tweelingzielenreis

1 maart 2023 / Door Diana

 
Sommige geloven erin en andere weer niet. Desalniettemin is het een reis die in mijn tijdlijn wel degelijk van toepassing is. Lang heb ik het voor mezelf gehouden, of alleen enkele mensen wisten ervan. Met tijd en wijlen heb ik ook vaak genoeg getwijfeld aan het hele tweelingzielen proces. Maar ergens bleef er altijd iets aan mij knagen, gezien ik een verbinding voel, die ik niet eerder op zo een diep niveau eerder heb gevoeld. De intensiteit van gevoel, de lessen, processen en schaduwkanten waarmee je geconfronteerd wordt, is misschien wel het zwaarste waar je doorheen mag gaan. Deze reis is niet voor iedereen, en niet iedereen zal erin geloven of ermee te maken hebben. Alleen als je er zelf in zit, dan pas zal je begrijpen waar je doorheen gaat en wat wel en niet werkelijkheid is voor jou.

Sinds ik mijn tweelingziel ontmoet heb, ben ik door allerlei processen gegaan die mij zo diep hebben doen gaan, maar daardoor ook mij weer zo hoog heeft doen stijgen in mijn proces, bewustzijn, liefde, eigenwaarde, kennis, helende capaciteiten die nog meer online kwamen en nog veel meer. Eerst ging ik door een proces van confrontatie, waarin ik een diepe onzekerheid voelde in mijn systeem. Ik werd zo geconfronteerd, met een gevoel van niet waardig genoeg zijn dat de overweldigende gevoelens het soms overnamen. Zo ver, dat ik met dagen niet eens goed kon functioneren en niet begreep waarin ik terecht was gekomen. Er was een beerput aan emoties losgekomen, die ik lang weg gestopt had. Dit kwam gepaard met het openen van mijn hart, toen ik de connectie met mijn tweelingziel maakte. Lang was mijn hart gesloten, maar hij had mijn hart geopend. Iets wat ook veel angsten met zich meebracht en verdriet. Vooral veel verdriet, afwijzing, onzekerheid en allerlei andere schaduwkanten die naar de oppervlakte kwamen. Ik voelde altijd wel een aantrekking naar hem, maar ik had nooit gedacht dat wij op ons pad zouden connecten. Hij is 14 jaar jonger als ik en ik leef een heel ander leven als hem. Maar gaandeweg het hele tweelingzielen proces bemerkte ik ook veel synchroniteiten. In veel vlakken leken/lijken we zoveel op elkaar en ik voelde herkenning en erkenning. Maar er was ook een gevoel van thuiskomen, hoe gek het ook klinkt. Mijn zenuwstelsel was kalm en ik voelde me thuis bij hem, kan het niet zo goed verklaren waarom en hoe. Maar het voelde veilig en ik heb me lang niet veilig gevoeld bij iemand, maar voelde het wel bij hem.

Runner & Chaser, Push & Pull

Dit duurde niet lang, gezien we daarna in een runner & chaser dynamiek terecht kwamen. Mede omdat er zoveel stukken in mij getriggerd werden die zoveel shit naar de oppervlakte bracht. Vooral verlatings en bindingsangst! Maar samen met die shit, activeerde er ook hele andere stukken in mijn systeem. Alsof ik een level up kreeg van het universum…van hem! Waar ik hem tot de dag van vandaag dankbaar voor zal zijn. Ik voel zo een onvoorwaardelijke liefde naar hem, ondanks de pijn die ik er ook van heb gehad. De push & pull dynamiek tussen ons heeft de nodige processen op gang gebracht, die mijn awakening nog veel meer geactiveerd heeft. Elke keer als we samen waren geweest, bracht dat weer zoveel processen op gang die mij weer zo diep lieten gaan. Diep in mezelf en in alle stukken die nog geheeld moesten worden. Het was daarom soms ook moeilijk om hem te zien of bij hem in de buurt te zijn. Er waren daarom ook momenten waarin ik hem moest blokkeren en negeren om mezelf te beschermen. Het is een heel dualistisch stuk, want je voelt ook de pull om bij hem te willen zijn. Alles van hem te willen weten en toch was er ook het stuk waarin ik gewoon niet bij hem wilde zijn of hem wilde zien, omdat het zoveel losmaakte in mij. De hele heftigheid en intensiteit van het hele proces heeft zoveel teweeg gebracht, die ik moeilijk kon verklaren. Maar ik had gelukkig al wel het besef van diepe zielsconnecties etc. Dus doordat ik in het proces terecht kwam, ben ik veel meer erover op gaan zoeken op internet en ben ik tot het besef gekomen waar ik in zat. Ik ben veel tarotleggingen, filmpjes op youtube over de energie van de tweelingzielen en pick a card readingen verder, en heb er zoveel tijd aan gespendeerd dat het obsessief werd. Ook dit zorgde ervoor dat ik in een proces terecht kwam van co-dependency. 

Co-dependency

Dit is natuurlijk ook weer een groot schaduwstuk wat naar de oppervlakte kwam en heel veel shit naar de oppervlakte bracht. Het stuk dat ik hier eigenlijk niet wil zijn en daardoor mijn geluk buiten mezelf ging zoeken. En dus bij hem, want ik dacht als wij samen komen dan ben ik gelukkig. Dwangmatig, obsessief gedrag hebben heel lang en soms nog steeds de boventoon genomen. Mede omdat je zo een sterke aantrekkingskracht voelt, die continu door blijft gaan. Elke keer als ik besluit voor mezelf te kiezen, komt hij op de 1 of andere manier weer voorbij. Hierdoor wordt het elke keer zo lastig om hem los te laten, en ik weer meegezogen wordt in die energie. Het gaat erom dat je elke keer weer de kracht vind en/of opzoekt om voor jezelf te kiezen. Het gaat niet om hem, maar het gaat om mijzelf. Alleen hij spiegelt als enige de grootste pijnstukken in mij naar boven. Maar ook de grootste liefde, gezien ik die onvoorwaardelijke liefde voel voor hem. Ondanks ik pijn heb gehad om hem en wat hij gedaan heeft, wat mij vooral veel geraakt heeft. Of hij het express of bewust heeft gedaan destijds, om mij pijn te doen weet ik niet. Maar ik weet wel dat hij op dat moment handelde vanuit zijn level van bewustzijn. Dus ik kan hem daarom ook niet echt kwalijk nemen, hoe gek dit ook klinkt. Het heeft mij de lessen gebracht die ik moest leren. Maar de co-dependency is in dit proces enorm getriggerd. Waardoor ik ergens ook afhankelijk werd van hem en alles wat met hem en het hele tweelingzielenproces te maken heeft. Het is een programma wat diep in ons systeem zit, mede door de traumastukken die we doorleeft hebben en die wij in dit leven nog mogen helen. En vaak hebben tweelingzielen ook dezelfde traumastukken, waardoor er ook veel meer begrip is onder elkaar hoe gek het ook klinkt.

Vorige levens

Tweelingzielen of andere diepe zielsconnecties hebben vaak al een bepaalde herkenning, omdat ze elkaar vaak al uit vorige levens herkennen. Zeker op het moment waarin je elkaar diep in de ogen aankijkt, voel je die herkenning. Het is alsof je een imprint maakt of heb gemaakt, en in dat stuk wordt al zoveel informatie uitgewisseld. Iets wat niet te verklaren valt al zou ik het proberen. Ik probeer altijd zo duidelijk mogelijk in jip en janneke taal mijn blogs te schrijven, zodat het voor iedereen begrijpbaar, leesbaar en te verteren is. 

Soms kom je iemand tegen in je leven, waarin je gelijk (of iets later als je elkaar wat beter leert kennen) herkenning hebt. Je voelt dat je elkaar al veel langer kent of je herkent zoveel stukken in elkaar, dat je weet dat het een diepe zielsverbinding is of dat je elkaar al kent vanuit een eerder leven. Sommige dingen zijn zo moeilijk te verklaren op het aardse niveau en lang niet iedereen zal dit proces begrijpen en dat is oké. Want uiteindelijk zit iedereen op een andere bewustzijnslaag/niveau, en iedereen ziet alles vanuit zijn of haar eigen perspectief. Dus is het vaak wel super uniek als je iemand tegenkomt die op diezelfde frequentie/ zielsfrequentie zit als jou. Waardoor je zoveel herkenning en erkenning ervaart. En dit geeft je het gevoel dat je niet alleen op deze wereld bent, die anders is. In de onderlaag willen we natuurlijk allemaal gezien worden en begrepen worden op het niveau waar jij zit. 

Familiesystemen

Ik heb bijvoorbeeld altijd al het gevoel gehad dat ik anders was in het hele familiesysteem waarin ik geboren ben. Anders dan mijn ouders en broer, maar ergens ook wel weer gelijkenissen. Maar ik weet nu dat ik als ziel bewust voor deze familie heb gekozen om de lessen te leren die ik moet leren. En dit zijn vaak geen eenvoudige lessen geweest, gezien ik alles zo anders bekeek en nog steeds bekijk dan mijn familie. Door de jaren heen merk ik wel dat ze in bewustzijn veranderd zijn, maar ik blijf toch altijd het zwarte schaap of de vreemde eend in de bijt die alles net even iets anders ziet 😉

Dit is niet erg, maar is soms wel lastig. Zeker als je in bepaalde stukken niet gezien en/of begrepen wordt. Daarom is het vaak zo fijn als je iemand tegenkomt die jou wel op dat niveau begrijpt en aanvoelt. En waarmee je wel dezelfde zielsfrequentie deelt, wat alleen maar hele mooie diepe verbindingen tot stand kan brengen. En die diepe zielsverbinding is iets waar ik mijn hele leven altijd naar op zoek ben geweest. Maar dit is een heel dualistisch stuk, gezien je ook leert dat je deze verbinding ook met jezelf moet aangaan. Hoe dieper jij de verbinding in jezelf aangaat, hoe dieper de connecties zullen zijn die je daarna aantrekt. Maar niet iedereen durft dat stuk aan te gaan, omdat je in diepe relaties continu gespiegeld wordt en geconfronteerd wordt door jezelf. En als jij daar nog niet klaar voor bent, dan kan dat nog in de weg zitten. Alleen zal je op den duur wel die stukken aan moeten gaan, want het blijft terug komen in jouw realiteit totdat je het aanpakt.

Gezien de tweelingzielenreis een pittige reis is met vele processen, wat absoluut niet geromantiseerd moet worden, is het wel een blog wat ik in meerdere delen ga delen. Want er is nog zoveel wat ik hierover wil, kan en mag delen. Maar om alvast een begin te maken heb ik hier een deel 1 voor jullie gemaakt. Zodra ik weer de inspiratie voel, zal ik hier weer een blog over schrijven. Iedereen mag mij natuurlijk altijd een vraag stellen naar aanleiding van dit proces, als je er zelf ook in zit of stukken herkend. Want daarom voelde ik ook de drang om dit te delen, gezien een heleboel mensen niet weten wat er aan de hand is en waar ze doorheen gaan.Vraag me zelfs af of mijn tweelingziel wel weet dat hij mijn tweelingziel is haha. Maar door deze info naar buiten te brengen, zullen meer mensen hun processen begrijpen en inzien dat ze er niet alleen voor staan. Dus ik hoop hierbij een licht te schijnen op voor sommige een donkere of onheldere situatie. Weet dat niet alles donker of zwaar is en dat ook deze stukken veel lessen bevatten, waar je achteraf altijd dankbaar voor zult zijn en die jou weer dichter brengen bij jezelf. Waardoor jij je weer herinnert wie je bent en wat je hier op aarde komt doen. En weer leert vanuit je hart te leven, en ware geluk te vinden met jezelf en met anderen. Of dit nu wel of niet jouw tweelingziel zal zijn, want ook dat is niet vastgelegd. Mede omdat iedereen een vrije wil heeft en daarin altijd zelf kan kiezen of hij of zij door wilt groeien of wilt blijven waar hij of zij zit. 

Namasté,
Diana
https://amishaglow.com