Zeg ja tegen het leven…

Zeg ja tegen het leven…
9 april 2020 / Door Lilian Ferru

Paaszondag, 12 april, derde healing (van de vijf),
op afstand
Lieve Jij,

Heb jij ook het idee dat de tijd aan het verdwijnen is? Alle afspraken zijn afgezegd, waardoor ik nauwelijks nog weet welke dag het is. De uren rijgen zich aaneen, zo fijn dat het lente is. Ik kijk geen journaal, lees geen kranten, en als ik al iets meekrijg, dan is het door filmpjes van vrienden, of als ik de deur uitga.

Nagenoeg geen mens ontkomt aan de verbazing, vanwaar we in terecht zijn gekomen. En hoe snel het allemaal gaat. Het lijkt alsof ons gevoel van veiligheid, ons in een rap tempo wordt afgenomen. De wereld wordt als een gevaarlijk oord gezien. We wantrouwen onze medemens, we zijn onzeker over de toekomst, en we zijn zomaar in een politiestaat terecht gekomen. Er is veel misinformatie en nepnieuws. Kloppen al die ziektecijfers wel? Om maar eens een voorbeeld te noemen: in maart waren er minder uitvaarten dan in de voorafgaande jaren. En inderdaad, ik zie de mensen niet bij bosjes neervallen.

Wat ik wel zie is angst, mondkapjes en plastic handschoenen. Daar bovenop komt de controle, of je wel afstand houdt en niet met drie mensen, of meer in de auto zit, of in je huis uitnodigt. De schrik voor het virus maakt plaats voor vrees voor boetes, of nog erger: dat je verklikt wordt. Als ik de verhalen moet geloven, zit achter dit alles een heel plan, dat al jaren is voorbereid. Totale controle, verplichte vaccinaties met nanochip, een verplichte app op je telefoon om te zien wat je allemaal doet. Maar ook een verbod op samenscholing, geen privacy, of het recht van meningsuiting. En dit alles zogenaamd voor je eigen veiligheid. Je moet er niet aan denken, toch is het goed om wakker te zijn. Er is van allerlei kanten zoveel stemmingmakerij, dat je door de bomen het bos niet meer kan zien.

De grote vraag is dan: wat is wérkelijk waar én hoe ga je hiermee om? Durf je niet meer bij vrienden op bezoek, uit angst voor een boete? Zit je sidderend achter het raam, in de hoop dat dit ooit voorbij gaat? Neem je alles klakkeloos aan wat de reguliere, en ja, óók de alternatieve media, je voorschotelt? Of blijf je uit het slagveld en verbind jij je met de plek in jezelf waar twijfel niet kan bestaan? Elke seconde van de dag bepaal jij hoe je je voelt. Niets buiten je heeft macht over jou. Als ik maar voor even bereid ben om alle waanzin het zwijgen op te leggen, dan ontmoet ik stille zekerheid. Niemand kan mijn gevoel van zekerheid afpakken, dat kan alleen ikzelf. Sta ik dat toe? Neen! Ik blijf in het licht staan!

Ik neem mijn positie in. In zeg ‘ja’ tegen het leven. In het centrum van de storm, is een oog van stilte. De storm raast verder, maar we zijn kalm. Er is een Zelf in je dat zeker is, en dat Zelf ben jij. Het is dit Zelf dat de Bron niet kan verlaten. Kun je hier ‘ja’ tegen zeggen? De Bron kent geen pijn en ook geen lijden. De Bron is oneindige liefde, verdriet en angst is niet Zijn Wil. Het leven is geen straf. Het is juist de bedoeling dat we de vreugde toestaan. Wat kan er belangrijker zijn dan ons geluk? We hoeven geen geluk te creëren, we hoeven het alleen in onszelf te ontdekken.

Dat doen we door ons los te weken uit de massahypnose. We doorzien de luchtspiegel die ons voorgehouden wordt, om ons weg te houden van elkaar. Het meest fundamentele recht van de mens is vrijheid. Kan een regering jou afpakken wat God himself, jou heeft gegeven? Dat kan alleen als je het toestaat. Eens te meer bieden we een tegenwicht en bevestigen we dat we gelukkig willen zijn. Gelukkig zijn, is in waarheid onze enige taak. Wie gelukkig is, is ook liefdevol. Wie liefdevol is straalt. Wie straalt, verlicht de wereld. Wie in het licht staat, vergeeft en zegent. Wie zegent, kan niet lijden. Waar geen lijden is, is vrede. Vrede geneest. Eén vredig persoon kan een kamer vol bange mensen kalmeren. Laten wij dan onze krachten bundelen. Laten we naar de waarheid luisteren, en ‘ja’ zeggen tegen het leven. Dat is precies wat deze planeet nodig heeft. Zo schenken we vrede aan iedereen, omdat we verbonden zijn.

Sluit je ogen en ben je bewust dat jij de Bron niet kan verlaten. Laat je door de Hogere Macht onderwijzen wat jij leren mag, om alle angst opzij te zetten en je Zelf te kennen. Wens iedereen het beste toe. Vertrouw op het licht in elk mens. Zegen alle wereldleiders, vergeef al die figuren met hun snode plannen, en ook de wetenschappers die het volk voorliegen. Neem je lijstje van vrienden en bekenden en omhels hen in gedachten met jouw liefde, wetende dat dit zich zal uitbreiden. Alles wat jij denkt en doet, beïnvloedt het hele universum onafgebroken. Zie wat een macht jou is gegeven!

Een mooi stukje tekst van Allen Watson, uit 2016:

‘Ik visualiseer mezelf als een cel in een kosmisch lichaam, een lichaam waarin een virus is doorgedrongen. Een virus van tegenstellingen, disharmonie, zorg en pijn. Het virus van wanhoop, depressie, en dood. Als ik mijn stille tijd neem, is het alsof ik als kleine cel in dit lichaam ontdek hoe ik het geneesmiddel kan produceren. De remedie tegen het virus is de vrede van de Bron. Deze gedachten zijn als een bloedstroom die dit geneesmiddel naar andere cellen brengt. Een vredige geest is het geneesmiddel voor heel de wereld.’

En ik zeg dank voor het licht hier en nu, in dit moment. De tijd verdwijnt in een oneindige bubbel, waar ik veilig ben. En jij ook. We zeggen ja tegen het leven, en niets anders.

 Liefs, Lilian.

Healing op afstand van Paul:
Paaszondag 12 April, om 13:00 uur

Velen hebben zich vorige zondag afgestemd op de healing van Paul. Het was indrukwekkend en bijzonder krachtig. Dank aan allen voor de hartverwarmende e-mails. Het is heel normaal als een moeheid je overvalt, of als je tintelingen voelt op je hoofd, of in je handen. Zie het als een reset. We zijn niet alleen in het universum. Er is hulp als jij dit verlangt, echt waar. Paul zegt dat hij vijf healings op afstand zal geven. Deze derde healing is op Paaszondag, 12 april, om 13:00 uur. Sluit je bij ons aan. Geef het een kans. Het enige dat je hoeft te doen is je af te stemmen. Het kost je niets. Je kunt zelf ervaren wat het met je doet. Als we de eenheid erkennen, is angst onmogelijk. Meer informatie staat op jijbenteenwonder.nl

Luistertip om lekker bij te chillen. Nirvana Lounge Ethnic Chillout. Met een verzameling van mijn favoriete muziek van Buddha Bar, Café del Mar, en nog veel meer.

Kijktip:‘Down to Earth’, mooie documentaire met diepe wijsheid van de ‘Earth Keepers’. Te huren bij: downtoearthfilm.com 

Voorleestip: ‘Vlokje en de lentegodin’. Heerlijk om voor te lezen aan de kleintjes. Gratis te downloaden op de website van Judith Krasznai. judithkrasznai.nl

Boekentip: Mijn laatste boek, heeft al velen geïnspireerd: ‘Licht op genezing’.

Dank voor de donaties aan het Angelfonds, dit wordt enorm gewaardeerd. Geven is het mooiste dat er is. Al wat je geeft, is aan jezelf gegeven.
Spirituele Zaken Limburg:
IBAN: NL31ABNA0492460078
BIC: ABNANL2A

Zie ook het filmpje, opgenomen onlangs tijdens de healing van Paul in Heerlen. De eeuwige Jij. youtube.com/watch?v=8Q4C8HAiInY

De boodschap van Paul…