Wij mensen zijn zo bijzonder…

Wij mensen zijn zo bijzonder…
11juli 2019 / Lilian Ferru

Lieve mensen,

Hoewel ik ‘Een Cursus in Wonderen’ niet meer elke dag lees, sta ik er wel mee op en ga ik er mee naar bed. Soms richt ik me op één facet. Tegenwoordig is dat dankbaarheid.

Ik ben dankbaar dat de zon schijnt. Ik ben dankbaar voor de bloemen die Lenny Kuhr mij stuurt. Ik ben dankbaar voor de inspiratie voor mijn nieuwe boek. Ik ben dankbaar voor mijn vrienden. Ik ben dankbaar voor de zwierende vissen in mijn vijver. Ik ben dankbaar voor de natuur om mij heen. Ik ben dankbaar voor de hartverwarmende mails. Ik ben dankbaar voor de healings van Paul, en ook dat het zo goed met hem gaat. Dankbaar ben ik voor de steun voor Roy, die binnenkort op Schiphol landt. Hoe dankbaarder ik ben, hoe meer het leven daarop reageert, waardoor ik nog dankbaarder word.

Soms is het alsof ik door een wesp word gestoken. Dan weet ik dat ik in actie moet komen. Vorig jaar was dat bij het gezin met vier kinderen. Ze hadden niets, het was bloedheet, geen koelkast, geen bedden, bedenk het maar. Deze mensen zijn zo fantastisch geholpen. Met donaties, spulletjes, speelgoed voor de kinderen, gordijnen voor het raam. Ze wisten niet wat hun overkwam. Dit heeft hun leven veranderd, waardoor ze nooit meer het geloof in het goede zullen verliezen. Dat is waarom ik het Angelfonds heb opgericht. Houd moed, blijf vertrouwen. Met Roy heb ik hetzelfde. Zijn levensloop kennende, trok ik me zijn lot aan. Na al die jaren van afzien, op de kop krijgen, ploeteren, wanhoop, honger, ellende, gun ik hem zo graag een warm welkom in Nederland en een goede start. Ik heb me als doel gesteld dat hij de eerste avond, in Nederland, huilend naar bed gaat. Van vreugde welteverstaan. Het voelt als een missie, en ik ben volop bezig om dit te realiseren.

Dankbaar ben ik voor elke bijdrage. En ik heb het perfecte autootje voor hem heb gevonden, zodat hij mobiel is en kan solliciteren. Een baan vinden heeft de hoogste prioriteit. Het is een Opel Corsa, weliswaar bouwjaar 2000, maar in prima staat. Ik kijk er zo naar uit om zijn gezicht te zien als ik hem de sleutel namens het Angelfonds, namens jullie, kan overhandigen. En dat is nog niet alles. Ik heb ook een kamer geregeld. Klein weliswaar, maar goed om mee te starten. Van hier uit kan hij rustig gaan kijken naar iets ruimers. De kamer moet nog ingericht worden, veel zal het niet zijn, het is maar 4 bij 5. Voor een bed is geen plaats, maar onder de vensterbank is ruimte voor een matras. De keuken en douche zijn gezamenlijk. Morgen ga ik naar de kringloopwinkel, voor een tafeltje, een lamp, en misschien en tweedehands tv. Dankbaar ben ik dat ik weet dat ook dit in orde komt.

Dankbaar ben ik voor de lieve emails, de welkomstwoorden voor Roy. Wij mensen zijn zo’n bijzondere wezens, dat ik alleen maar een buiging kan maken naar onze Schepper. De vreugde die ik bij dit alles voel, is niet in woorden uit te drukken. Genezing is blij maken. Wij met z’n allen tillen een mens op, en verheffen daarmee onszelf. Al wat je geeft is aan jezelf gegeven.

En dan komt Cursusleraar Bob Hermans op bezoek voor een interview. Als wetenschapper en bioloog ziet hij zichzelf als proefkonijn. Hij test al 25 jaar uit wat de lessen van ‘Een Cursus in Wonderen’ met hem doen. Rationeel als hij is, zoekt hij de synthese. Dit interview gaat over gezondheid, genezing, vertrouwen, en het principe van ‘ik hoef niets te doen’. Met thema’s als: het geloof, de kracht van de gedachten, vertrouwen, vergeving, en de waarheid dat wij enkel en alleen onder de Wetten staan van God. We zijn deeltjes van hetzelfde Veld van Eenheid. Elk licht verlicht alles. Ook komt de dichterlijke vrijheid van Gary Renard, en de perikelen rondom Michael Murry, ter sprake. Bob Hermans is medevertaler van ‘Een Cursus in Wonderen’. Met een frisse blik en de nodige humor wordt zowel de diepte als de hoogte verkend.

youtube.com/watch?v=Ogp4vAgiEDk

Dankbaar ben ik voor deze ontmoeting. Dankjewel voor alle lieve mensen die zich betrokken voelen bij Roy. Het is nog steeds werk in uitvoering, alles is welkom. Ik wil maar zeggen: dankjewel dat je deze nieuwsbrief leest. Dankjewel dat we in de geest zijn verbonden. Dankjewel voor het bekijken van het interview met Bob Hermans. Dankjewel dat jij bestaat en dat Liefde jou schiep als Zichzelf. Dankjewel voor alle wonderen. Wat is het toch fijn om gelukkig te zijn.

Liefs, Lilian

Lees hier de eerste nieuwsbrief over Roy: jijbenteenwonder.nl/index.php/blog/77-het-verhaal-van-roy

Spirituele Zaken Limburg: NL31ABNA0492460078
BIC: ABNANL2A
Of: L Ferru, NL 73ABNA 0565 527967 (onder vermelding Angelfonds)
Heb je misschien een tip voor een baan of een woning, regio Heerlen?

https://jijbenteenwonder.nl/

https://www.degoednieuwskrant.nl/