Voorbij de Tijd… Je bent alles wat je ooit bent geweest.

Voorbij de Tijd…
Je bent alles wat je ooit bent geweest.
26 augustus 2019 / Door Lilian Ferru

Lieve Mensen,

Misschien is het jou ook opgevallen dat steeds meer mensen een stilteretraite voor zichzelf inlassen. Even weg van de hypnose van de wereld, met steeds maar de blik naar buiten gericht. Steeds maar proberen om je wereldje draaiende te houden. Wanneer hebben we daar genoeg van?

Binnenkort zijn alle scholen weer begonnen. Voor velen is het de terugkeer naar het drukke leventje. Is dat werkelijk nodig, al die stress? Hoe meer we voeling hebben met wie we zijn, hoe weer me samenvallen met het stille centrum in onszelf. We zijn ons bewust van beide. Zowel de stilte als de storm, maar de stilte overheerst. Dan hoef je niet meer te haasten, te rennen, of je te ergeren als je langer in een rij bij een kassa staat. Vanuit het besef van eenheid zie je overal heilige ontmoetingen. Soms in het voorbijgaan, een glimlach, oogcontact, een kort gesprekje.


Als we de tijd benutten waarvoor het is bedoeld, zijn we met onszelf in de eeuwigheid. Daar bestaat geen verleden en ook geen toekomst. Zonder verleden is er geen schuld. Waar geen schuld is, is onschuld. Dan ben je weer het kind dat je ooit was, open, blij, vol verwondering over een sprietje gras of een mier die over je been kruipt. Het leven wordt weer een prachtige ervaring, vol met tijdloze ontdekkingen.

Een kind leeft in het nu. Het staat los van de tijd, het hoeft niets te doen. Terwijl we volwassen zijn, dit lezen, kunnen we terugkeren naar ons onveranderlijke Zelf. Dan maken we het ene wonder na het andere mee. Dan is alles moeiteloos. Het wonder brengt jou naar de kennis dat er nooit een tijd is geweest waarin je ook maar één millimeter van de Bron verwijderd was. Jouw onschuld is nooit verloren gegaan. Jij hebt geen genezing nodig om genezen te zijn, je bent dit alleen vergeten. Het is de rode draad in mijn nieuwe boek, omdat Paul me dit heeft geleerd. Dit is ook waar de healing om gaat. Dan zijn we in de stilte, waardoor het wereldse voor een moment stopt, en zachtheid in de plaats kan komen. Het is een blij ontwaken in de waarheid dat jij de Bron niet hebt verlaten en dat de Bron ook jou niet heeft verlaten.
Wie wordt daar niet gelukkig van?

Wat is ziekte? Wat is genezing? Wat is healing? Dit waren de vragen die ik me stelde tijdens het schrijven. Er zijn geen beperkingen, zo werd mij steeds duidelijker. En ja, jij bent als een stralend licht in deze wereld gekomen. De eenheid met de Bron is je heelheid, je innerlijke gezondheid, en je onbeperkte macht, omdat dit is wat je bént. We hebben geen idee van waar we toe in staat zijn.

Soms moet je jezelf tijd gunnen. Dan keer je naar binnen. Daarvoor hoef je niet op een matje te mediteren, omdat elke seconde van de dag een kans is om trouw aan jezelf te zijn. We laten ons niet langer benevelen door oude concepten over wat allemaal moeten. We zakken in de eeuwigheid en bevrijden ons van het web van tijd, van alle oordelen, waardoor we voorbij glippen aan eeuwen van inspanning. Dat leeft zoveel gemakkelijker. Dan maakt het niet uit of het vakantie is of niet.

Hier, nu, ben je alles wat je ooit bent geweest.

Liefs, Lilian

Op 28 september is er weer gelegenheid voor een healing, in Auberge de Rousch, Heerlen. Het nieuwe boek: ‘Licht op Genezing’, zal rondom oktober verschijnen. De Cursus voor de Heilige Vrouwen is vol, er komt nog een nieuwe datum.

Update Roy, 
Veel lieve mensen zijn betrokken bij het welzijn van Roy. Dankzij de hartverwarmende donaties, kon het Angelfonds een warm ontvangst geven. Roy heeft hard gezocht naar een baan en er ook een gevonden. Gemotiveerd om te werken kwam hij in een slagerij terecht. Daar moest hij in een koeling zware klussen doen. Omdat zijn lichaam de hoge temperaturen van Florida is gewend, verrekte hij al snel zijn spieren. Er was weinig begrip, hij werd ontslagen. Roy is op zoek naar ander werk, regio Heerlen. Weet jij misschien iets? Iets in de logistiek, magazijnwerk, bij de post? Iets dat niet meteen zo afzien is en met een aardige werkgever. Alle steun en donaties zijn nog steeds meer dan welkom. Dankjewel alvast.

Lees hier de eerste nieuwsbrief over Roy. Het is nog steeds werk in uitvoering. jijbenteenwonder.nl/index.php/blog/77-het-verhaal-van-roy
Spirituele Zaken Limburg: NL31ABNA0492460078, BIC: ABNANL2A
Of: L Ferru, NL 73ABNA 0565 527967 (onder vermelding Angelfonds)

https://jijbenteenwonder.nl/