Verjaardag

 

Verjaardag

25 maart 2023 / Door Lilian Ferru

 

Dankbaar voor nieuw leven…al die wonderen

Lieve Jij,
 
Zoals ik in mijn vorige nieuwsbrief vertelde, was er onlangs het telefoontje van Andre. Hij is een van de bijzondere mensen, waarvan ik het een eer vind dat ik hem ken. Vanaf het begin met de healings, was er een diepe verbondenheid met Paul. Hij zag Paul vaker verschijnen en zo is het nog steeds. Ik zie Andre als een boodschapper, omdat het is alsof Paul door hem spreekt. Het gaat over ‘verjaardag’. Bedoelt hij Paul z’n verjaardag, op 25 maart? Ik snap het niet….
 
Totdat Marieke, een week later, zegt dat het huis in Vlissingen op 25 mei vrij komt. Oh, maar dat is mijn verjaardag… opeens valt het kwartje. En op 25 april, gaan we het huurcontract tekenen, dat is Mariannes verjaardag. En op 25 juli, is er open huis, een feestje, een inwijding. Dat is Inekes verjaardag. Wij, het Team, zijn allemaal, net zoals Paul, op de 25ste jarig. Opeens is het me helder. Verjaardag!
 
Gisteren, op 23-3-2023, is Lisa bevallen van een prachtig nestje van vijf Brits Korthaar kittens. Het verliep vlekkeloos, zen, en onder leiding van de Grote Heilige Kattengeest. Ze zijn allemaal Lilac, met een zachte lichtbruine, bijna romige, vacht. Levendig, schrander, zo mooi. Als ik ergens gelukkig van word, dan is het wel van mijn katten. En nu heb ik er negen. Voor even tenminste, want ik kan ze niet allemaal houden. Dat is voor mij nog wel een dingetje, wat dat betreft wil ik niet vooruitzien. Nu geniet ik vooral van de wonderen in mijn leven.
 
En wonderen zijn er. Dat het huis in Vlissingen ons toevalt, is niets minder dan een mirakel. Waar hou ik nog meer van? Van de zee! En van het geven van retraites, met opstelling en healing. Mensen gaan zoveel blijer en lichter de deur uit. En wow, dat kan binnenkort, terwijl de meeuwen boven ons zweven en met de zilte wind op het dakterras. Het strand, samenzijn, de diepte induiken, de hoogte verkennen, jezelf herinneren wie je bent, het leven vieren, terug naar het vertrouwen. De eenheid met de Bron, dat is waar ik voor sta, omdat Paul me dit heeft geleerd.
 
Ik hou van vogels, ben zo blij met het getjilp om me heen. Het is lente! Ik hou van de zon, de langere dagen, de bloesem die ontluikt. De eerste bij, die over de tafel zoemt. Ik hou van bloemen, een blauwe lucht, sterren aan de nachtelijke hemel. Ik hou van mijn Team, mijn vrienden, mijn familie, en bovenal hou ik van Paul en het uitgestrekte oneindige leven.
 
Eergisteren heb ik hem zo dichtbij gevoeld in mijn slaap. Het was geen droom. Het was alsof ik me in een andere dimensie bevond. Een gevoel dat ik wel vaker heb tijdens de healing. Alsof ik werd opgetild in een veld, waar alleen eenheid bestaat. Ik ging mee op reis, er waren documenten, opgeschreven in een vreemde taal. Er was een ‘procureur generaal’, een woord dat ik eigenlijk niet eens ken. Ik ging naar plaatsen, die ik al vaker had bezocht. Er waren instructies. Paul, zo groots, zo machtig, zo intens. Ken je het gevoel alsof je een geur opsnuift? Zo ongeveer reikte mijn bewustzijn naar hem uit, terwijl hij alomvattend aanwezig was. Toen ik wakker werd, moest ik huilen. ‘Ik hou van jou, ik hou van jou, ik hou van jou’. En toch was ik heel gelukkig. ‘Schatje van mij…’
 
Ik vind het apart, hoe je twee tegengestelde emoties gelijktijdig kunt ervaren. Vreugde en verdriet, in hetzelfde moment. Het verwelkomen van kittens, wetende dat je een aantal moeten laten gaan. Wonen aan zee, terwijl ik ook van Limburg hou. Alles vraagt om eenheid, om verbinding, om overgave en vertrouwen. Geen beren op de weg, maar alleen maar kippen met gouden eieren.
 
Zo fijn ook, dat ik zoveel hartverwarmende e-mails mocht ontvangen. Al onze Belgische vrienden en alle lieve mensen die in regio Zeeland wonen. En dan is er een mailtje van Mieke, ze noemt me Lievian, omdat ze me zo lief vindt en graag een katje in mijn huis wil zijn. Ik moet er om lachen, word ook hier blij van.
 
De kosmos heeft ervoor gezorgd dat onze ambassade in Vlissingen er komt, de Grote Kattengeest bracht de kittens. Dit nieuwe leven, de nieuwe wending, de nieuwe ideeën, het hartverwarmende welkom. Ik voel zoveel liefde voor mij. In de geest zijn we verbonden en Paul is er gewoon, altijd.
 
Morgen is hij jarig en het regent zoveel cadeautjes. Alles waar ik van hou, is gegeven. Ik kan alleen maar dankbaar zijn…. Dat is ook de bedoeling, zo werd mij getoond in mijn nachtelijk avontuur. Niet alleen voor mij, maar voor iedereen. Laten we het leven vieren, we zijn elke dag jarig.
 
Schatje, een toast op jou.
 
Liefs Lilian, Lievian.
 
Op de foto: de kittens een dag jong.

Soundhealing met Brigitte
Iedere tweede en derde zondag van de maand is er in de ochtend soundhealing met Brigitte in Maastricht en Elsloo. Er worden verschillende instrumenten gebruikt waaronder klankschalen en een gong, waardoor je in een meditatieve staat komt. Het bijzondere is dat met soundhealing de trillingen door je heel je lichaam voelbaar zijn, waarna een diepe ontspanning volgt. Voor meer informatie: Brigitte Wolfhagen, 06-14555002 of b.l.m.wolfhagen@gmail.com
  
Tip:
Ben je van plan om er even tussen uit te gaan? Ook nu is Limburg verrassend mooi. Zeker als je logeert in de luxe B&B, de Spaanse Aak in het idyllische dorpje Ulestraten. Met volop wandelroutes en centraal gelegen vlakbij Maastricht en Valkenburg. Met uitgebreid ontbijt, met streekgerechten, omringd door fruitgaarden, weilanden en een glooiend bos. spaanseaak.com. Met een 9.8 waardering.

De Roos van Hoop is het perfecte cadeau voor elk moment. Nog maar enkele stuks op  voorraad. Hierna is het niet meer verkrijgbaar: info@jijbenteenwonder.nl 

Angelfonds: Dankjewel, aan alle lieve mensen. Elke goede daad komt in veelvoud bij je terug. Dankjewel voor de liefde die jij bent.   
Donaties voor het Angelfonds.
Dank aan iedereen die ons helpt te helpen. 
Spirituele Zaken Limburg:
Bankrekening: NL31ABNA0492460078
BIC: ABNANL2A

De nieuwe agenda is in de maak

We komen naar Vlissingen. Noteer alvast in je agenda, 25 juli. Open Huis, feestje, inwijding, onze ambassade in Zeeland. Meer informatie volgt. 

Het is nu de tijd om te voelen wat de bedoeling is, in waar en hoe ik dienstbaar kan zijn aan het kosmische Plan, samen met mijn Team.
Plannen zijn er genoeg, maar eerst even checken, luisteren, naar binnen keren, voordat ik de agenda presenteer. Vlissingen biedt oneindige mogelijkheden, Ik denk dan aan meerdaagse retraites, inclusief overnachting, een feest van samenzijn, intimiteit, en een gasten- verblijf voor vrienden en familie. Nog even geduld met mij.

Onze website: jijbenteenwonder.nl
Email: info@jijbenteenwonder.nl