Ontdek hoe machtig jij bent

Ontdek hoe machtig jij bent
7 november 2019 / Door Lilian Ferru
Lieve mensen,

Nog even en dan is het nieuwe boek: ‘Licht op genezing’, verkrijgbaar. Ik heb het zojuist naar de uitgever gestuurd. Voor mij dus tijd voor beschuit met muisjes. Zoals met elk boek voelt dit een beetje als een bevalling. En zoals met elke zwangerschap, is het de vraag hoe het kindje er uit ziet. Het blaakt van gezondheid. Het komt met nieuwe frisse ideeën, waarbij er eerst korte metten wordt gemaakt met de oude tijd en het bijgeloof. Ik heb ontdekt hoe machtig we zijn. Dit boek gaat verder dan het zelfgenezend vermogen. Het gaat over de nieuwe jij, die een nieuwe wereld creëert, vanuit heelheid en zelfliefde. Het kan nog een weekje of twee duren voordat het verkrijgbaar is, maar je kunt nu alvast intekenen. Stuur een mailtje met je naam en adres en dan geef ik het aan mijn uitgever. Dan krijg je het boek in de bus, zodra het beschikbaar is. info@jijbenteenwonder.nl

Nog even en dan zijn we op 17 november terug in Den Bosch voor een healing. Paul en zijn Lichtvrienden zetten je terug op het kosmische lijntje. Het gaat steeds om de ervaring van universele eenheid. Daar ligt de sleutel tot innerlijke vrede en geluk. Het gaat van kleinheid naar grootsheid. Als je eens wist wie je werkelijk was, dan zou je nooit meer eenzaam, verdrietig, of bang zijn. Voel je welkom.

Nog even en Roy heeft een vast contract. Roy was wanhopig toen hij van Florida terug naar Nederland verhuisde. Hij hield het daar niet meer vol. Hoe vaak hij ook solliciteerde, er was vaak geen werk. En als hij dan al een baantje had, dan werd hij behandeld als een slaaf. Voor jou tien anderen, iets dat daar heel normaal is. Roy heeft nu een baan in een magazijn. Het is hard werken, vaak tot diep in de nacht, maar hij is er blij mee. Het welkom dat wij hem hebben gegeven, al die lieve mensen die aan het Angelfonds hebben gedoneerd, heeft zijn leven veranderd. Dit heeft zo’n impact gehad. Er is meer zelfvertrouwen, zoveel meer rust, en een gevoel van veiligheid. Er wordt van mij gehouden! Wat dat met iemand doet, is onvoorstelbaar.

Nog even en dan is het kerstmis. Het is de tijd dat ik traditioneel bij arme gezinnen met kinderen langs ga, om hun een steuntje in de rug te geven. Ik wens hen zo dat ze het geloof in het goede niet verliezen. Wil je me helpen, om te helpen? Dankjewel voor de donatie.

Nog even en dan ga ik alle achterstallige emails beantwoorden en ook weer interviews filmen. Door het boek ben ik er niet aan toe gekomen. Nog even en dan komt er ook een nieuwe datum voor de Heilige Vrouwen Cursus, en de agenda voor 2020. Nog even en dan heb ik ook meer nieuws over de groepsreis naar Sardinië, in mei.

Maar eerst breng ik een toast uit, om wat weer is volbracht.

Liefs, Lilian