Jouw Ware Zelf is onaantastbaar

Jouw Ware Zelf is onaantastbaar

21 april 2021 / Door Lilian Ferru

Lieve Jij,

Waar velen Ayahuasca of  XTC, of welk middel dan ook, gebruiken voor een psychedelisch tripje, hoef je tegenwoordig gewoon maar even naar de supermarkt te gaan voor een hallucinerende ervaring. Als mensen toch eens wisten hoe raar ze eruit zien met zo’n mondkapje. Hoe apart als je iemand op de fiets, of alleen in de auto, met zo’n ding op ziet. En dan het gemurmel van de kassamevrouw achter het plastic scherm. Blrblrblr. ‘Sorry, kun je het nog eens herhalen?’ Blrblrblr…

Ik ken niemand, écht niemand, die graag een kapje opzet. Logisch ook, wat je uitademt is niet bedoeld om weer in te ademen. Ik ken wél mensen die denken dat ze goed doen als ze zich aanpassen. Ze menen dat ze daarmee een steentje bijdragen voor de volksgezondheid, of zoiets. Wat men zich niet realiseert, is dat iedereen een voorbeeld is. Voorbeeld doet volgen. Onze arme kinderen, denk ik dan, die nu al niets anders zien. Die komen er nooit meer vanaf. Dat is hun toekomst, omdat volwassenen hier in mee gaan, om welke reden dan ook.

Voor mij is het een groot raadsel hoe intelligente mensen zo dom kunnen doen. Als ik een normale baan had, zou ik liever ontslag nemen, met alle gevolgen van dien, dan me te voegen en schikken in waanzin. Och, iedereen moet maar zelf weten wat ie doet. Dat telt ook voor het vaccinatie gedram. Mensen bezwijken onder de druk of de verveling. Ik wil op vakantie, ik wil naar een festival, ik wil, ik wil…Mijn vader wilde ook naar Sardinië, ging voor de prik, nu reist hij ergens in de kosmos.

Voor wie wel vaker mijn nieuwsbrieven leest, weet dat het lichaam symbool staat voor ons geloof in afscheiding. We worden er tot in het extreme mee geconfronteerd. Waarom? Omdat we ons bewust mogen worden van wat er aan angst in ons leeft. Hoe kun je gelukkig zijn als je je steeds zorgen maakt? Juist daar word je ziek van. Ziekte komt van binnenuit. Dat is goed nieuws, want het brengt je terug naar de macht die jou is gegeven. Er is maar één remedie en dat is terug te keren naar de waarheid door ons te herinneren wie we zijn.

Het enige probleem is de denkgeest die kiest voor het ego en daarmee tegen de liefde. Alleen het ego kan lijden en is bang voor van alles en nog wat. De oplossing is opnieuw kiezen voor het licht, de vrede, de onschuld, en het vertrouwen. Als het geloof in afscheiding het probleem is, dan kan de oplossing alleen maar eenheid zijn. Zo gemakkelijk is het eigenlijk. Door ons met anderen te verenigen, staan we toe dat de liefde ongehinderd door ons heen de wereld in kan stromen.

Als we alles oordeelloos als één zien, dan zijn er geen verschillen. Dan is er ook geen ego. Waar geen ego is, is liefde. Denkgeesten zijn verbonden. Daarom geneest één genezen denkgeest álle denkgeesten. Denk daar eens over na. Proef eens hoeveel macht hierin is gelegen. Dan mag je terecht alles in twijfel trekken wat jou is aangeleerd en als propaganda de strot is afgeduwd. Wie in leugens gelooft, houdt zichzelf voor de gek. Hoe kun je stralen als niemand je glimlach ziet?

Als de herinnering aan de onveranderlijke liefde weer begint te dagen, blijft er niets meer over van het idee van afgescheidenheid. Jij bent en blijft zoals de Bron jou heeft geschapen. Deze gedachte volstaat om jou en heel de wereld te verlossen, als je geloofde dat het waar is. De genezende kracht van dit idee is onbegrensd. Dit is de sleutel die de poort naar vreugde opent. In deze gedachte vind je vrede. Dat is pure genezing, die je vervolgens uitbreidt naar iedereen die je ontmoet. Is dat niet waar je voor bent geboren? Om elkaar werkelijk te ontmoeten? Wat kom je hier anders doen?

Ik zeg het nog maar eens. Ik heb nog nooit een mondkapje gedragen. Ik bedoel nog nooit. Niet alleen leef ik nog, maar ik ken ook niemand in mijn omgeving die ziek is. Mijn ware Zelf is onaantastbaar. En dat geldt ook voor jou.  Wie je werkelijk bent, jouw essentie, gaan we ervaren tijdens de healing van Paul, op zondagmiddag 2 mei. Hoe zou het zijn als je nooit meer bang was? Hoe zou het zijn als het hele verhaal van de wereld uit je bewustzijn is gewist? Wat en wie blijft er dan nog over? Jij!
Een healing met Paul is altijd goddelijke tijd, waarin jij je weer herinnert wie je ten diepste bent. Dan is er geen angst voor de toekomst, of spijt om het verleden. De healing is in feite één groot heilig ogenblik, waar de tijd geen stempel op je kan drukken, omdat je met jezelf in de eeuwigheid bent. Eén seconde doorgebracht in het besef van eenheid, kan je leven voorgoed veranderen. Dan heb je geen middeltje of pilletje nodig, omdat jij puur bewustzijn bent. Alleen van illusies ga je hallucineren. Het is waarheid die je terug brengt naar de werkelijkheid. Het is een staat van eenduidig denken. De vraag is altijd: hoe wil je leven? Ik kies voor geluk en dat gun ik jou ook.

Tot ziens op zondag 2 mei. Ik verheug me op je komst in het Chill Out House waar je ook nog eens heerlijk kunt overnachten en nagenieten. De healing van Paul werkt nog drie dagen door. Pas naderhand zie je hoe groot de impact is. Geluk kan alleen maar worden ervaren waar liefde is. Laten we daarom gelukkig zijn. We nemen geen genoegen met een fata morgana, we kiezen voor de werkelijkheid.

Welke nietige gedachte heeft de macht om jou tegen te houden om je grootsheid te ontdekken?

Liefs, Lilian

Ps, reserveer tijdig. Vol is ook werkelijk vol.

Voor een aantal mensen is er in april en mei gelegenheid voor een prive- healing. Meer informatie: info@jijbenteenwonder.nl

Filmpje van onze kittens. Elf minuten oneindig geluk.
youtube.com/watch?v=xjg4luJs2R4&ab_channel=LilianFerruProductions

Angelfonds: Dankjewel, aan alle lieve mensen. Elke goede daad komt in veelvoud bij je terug.
Dankjewel voor de liefde die jij bent.

Donaties voor het Angelfonds.
Dank aan iedereen die ons helpt te helpen.

Spirituele Zaken Limburg:
Bankrekening:
IBBIC: ABNANL2A
NL31ABNA0492460078

Healing Paul: Zondagmiddag 2 mei, aanvang 13:00 uur

Healing van Paul. Reseveer tijdig.
Data: 2 mei en 13 juni. 

Onze website: jijbenteenwonder.nl
Email: info@jijbenteenwonder.nl
Onze locatie: Chill Out House, van Benigna Consten. Brunssum (ZL) benigna.nu

Interview met Paul over genezing:  youtube.com/watch?v=_voLM-cH30A