Jij bent onschuld

Jij bent onschuld
9 april 2019 / Lilian Ferru

Lieve mensen,

Wie en wat ben je eigenlijk? Als ik één ding heb geleerd, dan is het wel dat ik niet mijn lichaam ben. Wat dan wel? Ik ben geest….oneindig en grenzeloos bewustzijn. Dat is het ware Zelf. Iets waar veel mensen de verbinding mee zijn verloren, met onze kinderlijke onschuld. We verliezen ons in de wereld, en menen dat we onze gedachten en emoties zijn. De blik is steeds maar naar buiten gericht, als in een hypnose. Als we de hypnose verbreken, ontsnappen we aan de illusie van wat we menen te zijn. De waarheid is dat jouw Zelf heilig is. Je hoeft niets en moet niets. Je bent vrij van alle beperkingen, veilig, onaantastbaar. Pure onsterfelijke liefde, puur licht.

Oh, gaan we het daar weer over hebben? Ja, omdat het belangrijk is. Door de healings van Paul merk ik hoe ik steeds vaker in het domein van de geest ben. Daar is ook de keuzemaker, de neutrale waarnemer, de stille getuige, de schittering, de tijdloosheid. Dit is een plek in mij, waar ik door niets ben te beroeren, waar mijn kijk op de wereld kan transformeren. Dit is waar ik besef dat mijn Identiteit nooit afhankelijk is van hoe een ander mij ziet. Hier is geen angst of vervorming.
Steeds meer val ik samen met wie ik ten diepste ben. Het geeft mij mijn vrijheid terug, waardoor ik de ander ook vrij kan laten. Ik hoef geen claims meer op te leggen vanuit emotionele afhankelijkheid. Noch hoef ik mezelf te offeren, omdat ik meen nog verantwoordelijk te zijn voor het zielenheil van de ander. De tijd dat ik hengelde naar aandacht en bevestiging is allang voorbij. Het heeft me geleerd de patronen te doorzien. Hoe meer ik mij bewust ben dat ik de Bron niet kan verlaten, hoe meer ik een overvloed aan liefde ervaar vanuit mijn eigen innerlijke bron. Mag ik je verzekeren dat dit alles volstrekt mogelijk is? Wie mijn boeken heeft gelezen, weet van mijn worstelingen, en toch is het einde van alle verwarring en onzekerheid bereikt. Nu mag ik het doorgeven, terwijl Paul als het ware door mij heen spreekt. Begrip is nodig, maar de ervaring van de healing is zoveel meer.

Op 4 mei is er in Auberge de Rousch in Heerlen, een Soulhealing, die in het teken staat van je Zelf kennen. We gaan de zelfliefde opvoeren en contact maken met onze Oneindigheid. We reizen voorbij onze gedachten en emoties, naar zuiver gewaarzijn, waardoor je de grenzeloosheid, die je in werkelijkheid bent, gaat ervaren. Paul en zijn Lichtwezens tillen je op, waardoor ruimte ontstaat waar jij jezelf erkent en vanaf dan met de grootste eerbied behandelt. Kleinheid maakt plaats voor grootsheid. Vanuit grootsheid ga je grootste dingen ervaren.

Je wordt aan een lichtinfuus gelegd, dat diep in jouw bewustzijn en in elke cel doordringt. Het is het licht dat geneest en de herinnering van eenheid activeert. Oude ballast wordt opgeruimd, er ontstaat stilte, een innerlijke vrede. Genezing is innerlijke vrede, het lichaam volgt vanzelf. Onrust, angst, en verdriet verdwijnen. Al die slopende emoties zinken in een oceaan van gelukzaligheid, als je bereid bent te aanvaarden wie jij bent. Jij bent eindeloos bewustzijn. Dat gaat voorbij de dood, omdat het onmogelijk is om te sterven. Jouw Ware Wezen overstijgt verre het persoonlijke en het lichamelijke. Als je eenmaal weet wie je Bent, wordt alles anders. Wie en wat ben jij dan? Jij bent pure onschuld, stralend in de weerspiegeling van Liefde, van eeuwig leven verzekerd.

Voel je welkom,

Liefs Lilian.

Correctie, lezing Pim van Lommel: deze is niet aanstaande vrijdag, maar op 19 april. Aanvang 19:00 uur. Royal Theater (grote zaal), Roermond. Meer informatie en aanmelden: http://www.het-labyrint.com Paul en ik zullen er als gasten zijn. Voor aanvang spreken we Pim van Lommel en ik neem de camera mee.

http://degoednieuwskrant.nl/

http://jijbenteenwonder.nl/