Inzicht in het Veld

Inzicht in het Veld

6 september 2021 / Door Lilian Ferru

Wij bepalen wat we zaaien en oogsten

Lieve Jij,

De laatste tijd verdiep ik me weer eens in het Veld, dat vele namen heeft. Het kwantumveld, het morfogenetische veld, het nulpuntveld, het systemische veld. Ik ben met twee boeken bezig. Het eerste is een autobiografie van Bert Hellinger en hoe hij tot familieopstelling is gekomen. Het tweede gaat over Edgar Cayce en zijn vele readings vanuit de Akasha Kronieken. Wat heeft het een met het ander te maken? Mijn antwoord: het is allemaal hetzelfde. En dan zie ik ook nog eens een verband met de healing van Paul. Ik ga het uitleggen.

Het Veld is een alomvattende onzichtbare oceaan van verbinding en communicatie. Het is als het ware het geheugen van de mensheid, waar elke gedachte en elke daad ligt opgeslagen. Zeg maar het computersysteem van het universum en wij zijn de programmeur! Je kunt er niet alleen op inpluggen, je kunt het ook beïnvloeden. Elke nanoseconde dat je afgestemd bent op liefde, heeft effect op je persoonlijk leven en de toekomst.

Volgens Bert Hellinger heeft alles in dit Veld een eigen ordening. Iedereen heeft zijn eigen plaats binnen het geheel. Als iemand het recht wordt ontzegd om erbij te horen, kan een ander persoon ‘in bezit’ worden genomen om de balans te herstellen. Dat noemt hij ‘verstrikking’. Dan vraag je je af waarom je doet zoals je doet, terwijl je heus wel beter weet. Om inzichtelijk te maken van wat onbewust speelt, kun je een opstelling doen. Je vraagt aan een willekeurig iemand om een persoon of een probleem te representeren. Als vanzelf komen verborgen patronen en geheimen aan het licht.

Edgar Cayce, men noemde hem de slapende profeet, had toegang tot de Akasha Kronieken. Hij gaf vele readings voor mensen over hun verleden en levensloop. Wil je je zielenopdracht vervullen, dan is het belangrijk dat je een spiritueel doel hebt. Daarnaast zijn je vanuit vorige levens allerlei talenten gegeven, die je verder moet ontwikkelen. Dan gaat het er niet om hoe anderen je tegemoet treden, maar hoe jezelf bent naar anderen toe. Soms kan een ziel het spoor bijster raken, door de verheerlijking van het ego, maar het gaat altijd om het lange termijn doel van eenheid.

Edgar Cayce, geboren in 1877, geloofde dat wij allemaal ons leven schrijven door onze gedachten en daden. Wordt het liefde of angst? Of iemand al dan niet besluit om het heden te gebruiken als een positieve leerschool, blijft een zaak van de vrije wil. Edgar Cayce hielp mensen te begrijpen hoe sommige van de tegenwoordige problemen, niet alleen te maken hadden met het heden, maar ook met het verleden. Soms met familieleden die al duizenden jaren met elkaar verstrengeld waren en in de knoop zaten. Bert Hellinger, geboren in 1925, is de opvolger van dit gedachtegoed. Ik heb niets in zijn boek gelezen dat ook maar wijst op enige invloed van Cayce, maar beide zijn voorlopers van deze tijd, iets waar we dankbaar voor mogen zijn.

En dan is er nog zo iemand als Paul. Hij was bijna dood, wat volgens Cayce toegang geeft tot de Akasha Kronieken. Inderdaad, Paul hoeft iemand maar te zien om te weten of hij een kleine vonk is, of een grote straal. Hij kent het verleden en de toekomst. Hij kent het universum en heeft contact met Lichtwezens. Tijdens een healing tilt hij je op naar andere bewustzijnsvelden, zodat jij je weer herinnert wie je bent. Het is geen reading en ook geen opstelling, maar geconcentreerde goddelijke tijd. Elke gedachte en elke intentie verlicht niet alleen het Veld, maar iedereen die zich hierin bevindt. De kracht die hiermee gepaard gaat is niet te beschrijven.

Wij bepalen wat we zaaien en oogsten. Vanuit de kosmische eenheid mag niemand worden buitengesloten. Daarom is: ‘ik hou van jou’, het antwoord op alles. Daarom is ‘Eén met de Bron,’ de oplossing van alle wereldproblemen. Als iedereen binnen het Veld resoneert met liefde, dan wordt deze planeet een oord van vreugde, overvloed, en oneindig geven. Dat is een heel andere uitkomst dan als we elkaar aanvallen en als schuldig zien. In het Veld komen we uiteindelijk alleen onszelf tegen, net zolang tot we uitsluitend kiezen voor vergeving, dankbaarheid, en mededogen.

Eén ogenblik doorgebracht in totale verbinding met het goddelijke, bespaart je duizenden levens aan ellende en verandert de toekomst ogenblikkelijk. Misschien zie je het niet meteen, misschien heb je nog wat onafgemaakte zaken af te wikkelen. Wellicht zijn er nog vergevingslessen, of heb je iets goed te maken met een persoon, waar je afstand van hebt genomen, maar het Veld is al veranderd.

Heel het universum reageert op een liefdevolle intentie, omdat geen enkel aspect van de schepping op zichzelf kan staan. Daar mag je op vertrouwen. Dan zie je dat wereldwijd massa’s in stilte samen komen, omdat het Veld geen afscheiding toestaat. Dat is het mooie aan het Veld: waar licht is, zal licht zijn. We hebben allemaal een keuze om de data te herschrijven.

Of zoals Paul het zegt: ‘Eén met de Bron en niets anders’. Nu is er weer meer inzicht in de healing en wat een mega impact dit op het Veld heeft

Liefs, Lilian

Aanbevolen:
Edgar Cayce: ‘Akasha Kronieken’. Pas uitgegeven bij www.hajefa.nl
Bert Hellinger: ‘Mijn leven, mijn werk’, verkrijgbaar bij www.hetnoorderlicht.com

Op 29 september geven we waarschijnlijk een healing in regio Breskens, Cadzand. Meer informatie volgt.

Op zondag 3 oktober is er een terugkomdag voor de Heilige Vrouwen, in Brunssum. Aanmelden kan via email: info@jijbenteenwonder.nl

De volgende healing van Paul, op zondagmiddag 12 september. Na afloop is het chillen aan het zwembad. Goddelijke tijd met gelijkgestemden en genieten van een hapje en drankje. Bij mooi weer zitten we buiten op het terras, met uitzicht op een prachtige tuin. Reserveren: info@jijbenteenwonder.nl

Roos van Hoop: Er is weer een kleine oplage beschikbaar. Je kunt het sieraad bestellen via: www.jijbenteenwonder.nl

Angelfonds: Dankjewel, aan alle lieve mensen. Elke goede daad komt in veelvoud bij je terug. Dankjewel voor de liefde die jij bent.

Donaties voor het Angelfonds.
Dank aan iedereen die ons helpt te helpen.
Spirituele Zaken Limburg:
Bankrekening:
IBAN: NL31ABNA0492460078
BIC: ABNANL2A

Healing Paul: Zondagmiddag 12 september, aanvang 13:00 uur

Healing van Paul, 12 september in Brunssum

Onze website: jijbenteenwonder.nl
Email: info@jijbenteenwonder.nl

Onze locatie: Chill Out House, van Benigna Consten. Brunssum (ZL) Het is ook mogelijk om op deze prachtige plek, tegen gereduceerd tarief, te overnachten. benigna.nu

Interview met Paul over genezing:  youtube.com/watch?v=_voLM-cH30A

Video: ‘Och laat maar’
https://www.youtube.com/watch?v=LgOe8n9yMoc&ab_channel=LilianFerruProductions

Video: Wat is normaal?
https://www.youtube.com/watch?v=-ascmE-AEas&ab_channel=LilianFerruProductions

Video: De kracht van je eigen plek
https://www.youtube.com/watch?v=V-

https://jijbenteenwonder.nl/

https://www.degoednieuwskrant.nl/