In het Oog van God

In het Oog van God
14 januari 2019 / Lilian Ferru

Oneindig Licht

Lieve mensen,

Ik wil wedden dat ook jij baalt van het troosteloze weer. Het natte miezerige, de grijze mist, je zou er zomaar depri van kunnen worden. Dat gaan we niet doen, we weten wel beter. Nog even en dan is het februari. Voordat je het weet zitten we in maart. Dan begint de lente, en ondertussen gebeurt en heel veel moois.

In de eerste week van januari word ik zomaar midden in de nacht wakker. Met gesloten ogen zie ik een enorm tunnel, die, zo lijkt het, tot in het oneindige reikt. Alles is licht en informatie. Ik doorzie het hele idiote idee van afscheiding. Schuld is dat wij menen dat we geen liefde zijn. Dat is waarom we ons liefdeloos gedragen. Is het zo eenvoudig? Ja! Het is helemaal niet nodig, want we zijn onderdeel van dit licht. Alles is hiermee verbonden. Is dit is de tunnel waar mensen over vertellen als ze de dood naderen? Ga ik dood? Nu ik de grote waarheid doorzie, is de levensles misschien wel geleerd, en word ik teruggeroepen. Maar toch, met Paul naast me voel ik me onbevreesd.

Dan begint het spektakel. De tunnel wordt breder en veranderd in een grote stralende bol dat alles omvat. Het is kos-misch bewustzijn. De alomtegenwoordigheid van creatieve Intelligentie, de essentie van alles en iedereen. Het is intens, mega, niet te beschrijven. Alsof er een deur naar de hemel, of een andere dimensie, is geopend. Ik bevind me in het Oog van God, een portaal, een wereld die voorbij deze werkelijkheid gaat. Ik zou er zo in kunnen verdwijnen. Als dit sterven is, dan hoef ik nooit meer bang te zijn. Ik ben bewustzijn dat neutraal observeert en ik weet dat de healings mij op deze openbaring hebben voorbereid. Met het inzicht komt de kennis dat wij het heiligste van het heiligste zijn. Ik ben helder, in vrede. De vermoeide wereld komt tot zijn einde. Ik wil het ook niet langer. Voorbij de horizon daagt het besef van eenheid. We gaan het allemaal meemaken.

We kunnen niet gescheiden zijn van onze Oorsprong. Dit is onze diepste weten. Het is het land van ons Zelf, waar we al verlicht zijn. Het uur is geslagen. De innerlijke klok vertelt dat het tijd is om op de rots van waarheid te klimmen, en daar met de wind in het gezicht gewoon te zitten. Voor mij is een lange reis ten einde. De nachtmerries en worstelingen, zijn veranderd in gelukkige dromen. Dat is ook wat jou te wachten staat. Ik zie het ook steeds meer om mij heen gebeuren.

Bij de mensen die naar Paul komen, en tijdens de heilige vrouwen-avonden. Er is voeling met het hart, met de liefde die je bent. Je valt steeds meer samen met wie je bent. Je bent in balans met wat je zegt en doet. Je hervindt weer de vreugde.

Steeds meer mensen zijn klaar voor de laatste stap. Het enige dat gelukkig maakt is gaan staan in het allesomvattende licht dat jij bént. Wie wakker is, weet dat er altijd iets is dat ons draagt. Hierdoor worden we angstloze en natuurlijke mensen. Wie contact heeft met zijn Ware Wezen ontspant vanzelf. Voorbij de horizon reizen we mee met de adelaar, symbool voor de verlichting van de geest die zichzelf verheft naar een hoger niveau van vrijheid. We maken aanspraak op de wonderen waar we recht op hebben. We kiezen voor de Bron en niets anders!

Hoe grijs het daarbuiten ook mag zijn, het heeft geen effect meer op mij. Het licht straalt van binnenuit. En overal en steeds meer gaan er lichtjes aan. Ook al is het wintertijd, je kunt nu al in bloei schieten. Verlichting ontstaat op het moment dat iemand, na een jarenlange zoektocht, de strijd opgeeft om verlicht te zijn. Laten we gewoon genieten van alles dat er is, ook als het grijs en mistig is. In het Oog van God weet je gewoon dat jij het licht van de wereld bent…

En zie, terwijl ik dit schrijf, klaart het op en komt het zonnetje tevoorschijn.

Liefs Lilian

Ps: Hoe mooi dat we bij de opening waren van het Lighthouse in Vlissingen. Op 9 & 10 februari is het laatste event. Samen met Marieke Meulenberg sluiten we deze machtige mooie periode af. Het pand is verkocht. Wat een eer om er bij het begin en het einde bij te mogen zijn. (Zondag is vol, voor zaterdag zijn er nog een paar plaatsen).

Ps: Op 17 maart zijn we weer in Den Bosch, bij Wilhelmien Kluijtmans, van Lichtend Inzicht. Voor de toekomst zoeken we een fijne locatie in de buurt van Zwolle. Weet jij een plek, laat het me dan weten.

Ps: Binnenkort verschijnt het nieuwe boek: ‘Voorbij de Horizon’. Is het werkelijk mogelijk om pijn en verdriet achter je te laten en gelukkig en zelfverzekerd door het leven te gaan? Ja, voorbij de Horizon is er een nieuw bewustzijn, en is alles anders.

http://jijbenteenwonder.nl/

http://degoednieuwskrant.nl/