Ik eer het eeuwige leven in jou…

Ik eer het eeuwige leven in jou…

23 januari 2022 / Door Lilian Ferru

Lieve Jij,

Het is maar kort geleden dat Paul teruggekeerd is naar zijn geliefde Lichtvrienden en naar de galactische woningwereld waar hij vandaan komt. Zo kort, dat het huis nog vol bloemen staat. Na mijn laatste nieuwsbrief ben ik in een stroom van warmte opgenomen. Zoveel reacties, zoveel respect en waardering. Zoveel dankbaarheid en getuigenissen over hoe hij vele levens heeft veranderd. De impact van zijn bestaan heeft ontelbare harten geraakt. Velen herinneren zich weer wie ze zijn: licht, heiligheid, heelheid, volmaaktheid. ‘Eén met de Bron en niets anders’, deze woorden bevatten alle wijsheid. De waarheid is altijd waar in al z’n eenvoud.

Paul was een wonderdoener. Liefde is de bakermat van wonderen. Hij straalde liefde uit, was volledig oordeelloos, zag overal onschuld. Uit respect voor de grootsheid in elk mens, kuste hij iedereen de hand. Velen heeft hij kennis laten maken met andere dimensies en opgetild naar hogere sferen. Velen zagen innerlijk kleuren, hadden fysieke sensaties, genazen van oude overtuigingen over kleinheid. Vaak was er sprake van lichamelijk herstel, maar het ging in de eerste plaats over de innerlijke gezondheid en om weer voeling te krijgen met wie jij Bent. Velen zagen of voelden de Lichtwezens. Tijdens een healing was de verbondenheid vaak zo groot, dat het leek alsof heel de wereld z’n adem in hield. Dan kon je niet alleen je eigen wezen voelen, maar ook de eenheid met alles en iedereen. Dat zijn de geschenken. Paul was HET grote voorbeeld over hoe je vrede en vreugde kunt uitbreiden. Zo mochten wij leren en zien, hoe dit moet.

De ultieme les die ik van Paul heb geleerd is dat de dood niet bestaat. Dat wist ik in theorie al van: ‘Een Cursus in Wonderen’. Paul verheugde zich om te gaan, hij keek er naar uit. Niet omdat hij wilde sterven, maar omdat hij wist wat hem te wachten stond. Toen het uur was gekomen, glimlachte hij en straalde hij een onaardse gloed uit. Wij werden er mee omhuld, alsof donzen vleugels ons omarmden. Toen wist ik het gewoon: dit is een droom over de dood. Ik eer het eeuwige leven in jou. Paul is zo waardig heen gegaan, dan moet je wel verlicht zijn. Dat was hij al, dat wist ik wel degelijk. We hebben er nooit de nadruk op gelegd, maar ik wil het toch een keer gezegd hebben. Dit grote zeldzame Licht, is verlicht en kwam ons vertellen dat wij dit ook zijn.

De Cursus: ‘Wat zou je zien zonder de angst voor de dood? Heel eenvoudig: jij zou je jouw Vader herinneren. De Schepper van het leven, de Bron van al wat leeft, de Vader van het universum en van het universum der universums en van al wat daar zelfs achter ligt.’

Het voelt nog allemaal onwerkelijk. Samen met Marianne en Ineke ga ik door dit proces en toch is er ook een diepe rust. Ik weet dat ik me nu niet op Paul moet afstemmen. Hij is bezig. Eerst de thuiskomst. Dan het feest ter ere van zijn terugkeer. Dan de vergaderingen, het bespreken van zijn volgende missie, de vele taken op het ruimteschip. Ik wacht tot hij contact met mij opneemt. Er zijn afspraken gemaakt, hij zal zich melden. Gisteren was er de eerste keer een vleugje Paul, met in de geest een kort gesprekje. Ik hoef niet verdrietig te zijn, alles is goed.

Ik zou nog pagina’s kunnen schrijven, maar dat heb ik al gedaan. In mijn nieuwe boek vertel ik zoals altijd over mijn leven met Paul. En ook wat me in 2021 allemaal is overkomen. Hoe het familiesysteem werkt, de oude patronen die ons niet meer dienen. Als we vrede met onszelf sluiten, verliest aanpassing z’n betekenis en kunnen we onszelf in al onze glorie laten zien. Dát is waar het om gaat. Het manuscript lag al bij de uitgever, toen alles een andere wending kreeg. Ik heb het herroepen, want ik had nog wat te vertellen. Schrijven is voor mij een manier om niet in het moeras van emoties te verdwijnen. ‘Laten we dansen’, verschijnt in februari bij uitgever piramidions.nl

Ik ben door een complete transformatie gegaan. Het overlijden van beide ouders, een neefje, allerlei toestanden in de familie, vrienden die mij verbaasden en waar ik verdriet van had, Paul…. Onthechten is het thema. Dat betekent niet dat je de ander loslaat, het betekent dat je vanuit liefde vrij laat.

Ik heb alle e-mails gelezen en had graag iedereen persoonlijk willen beantwoorden. Ik was er mee begonnen, het is me niet gelukt. Er is nog zoveel te regelen, zoveel te verwerken, te bezinnen. Zoveel lieve mensen schreven dat ze wisten dat het werk van Paul gewoon doorgaat, dat hij overal is. Ja, de volgende stap zal zich vanzelf openbaren en er gaat nog iets moois gebeuren.

Ik hoop je in de nabije toekomst weer te ontmoeten,

Liefs, Lilian

Op 30 januari, om 13:00 uur, is er gelegenheid om ons met Paul te verbinden en om hem te eren. Deze middag is alleen bedoeld voor mensen die vaker bij een healing zijn geweest. Je kunt je hiervoor niet meer aanmelden. Het is volgeboekt. In februari is er een bijeenkomst voor iedereen. Meer informatie staat binnenkort op de website. www.jijbenteenwonder.nl

Paul heeft ons op het hart gedrukt om door te gaan met het Angelfonds. Elke donatie is welkom, omdat elke gift een gebaar van liefde is. We hebben al zoveel mensen verrast, blij gemaakt, door zomaar aan de deur te kloppen met een envelop met geld, waardoor ze iets extra’s voor zichzelf of hun kinderen konden doen. Paul was medeoprichter van het Angelfonds. Dan had hij tranen in zijn ogen als hij zag hoe de hoop terug kwam. Genezen is blij maken.

Roos van Hoop is weer in een kleine oplage beschikbaar. Het perfecte cadeau voor elk moment. Laten we ervoor waken dat iemand in onze omgeving de moed op geeft. Bestellen. jijbenteenwonder.nl

Angelfonds: Dankjewel, aan alle lieve mensen. Elke goede daad komt in veelvoud bij je terug. Dankjewel voor de liefde die jij bent.
Donaties voor het Angelfonds.
Dank aan iedereen die ons helpt te helpen.
Spirituele Zaken Limburg:
Bankrekening:
IBAN: NL31ABNA0492460078
BIC: ABNANL2A

https://jijbenteenwonder.nl/

https://www.degoednieuwskrant.nl/