Het is de eenheid die geneest

Het is de eenheid die geneest 

Door Lilian Ferru

Lieve Jij,

Genezing is vrij zijn, schreef ik in mijn vorige nieuwsbrief. Dat betekent dat je van niets afhankelijk bent, ook niet van je mobieltje. Ja, zul je misschien denken, maar in deze tijd kun je bijna niet anders.  Dat is helemaal waar, als je het tenminste niet probeert. Het goede nieuws is dat ik vele mails heb ontvangen, van mensen die hier ook klaar mee zijn. Sterker nog: sommigen zijn er nooit aan begonnen. Moeten we altijd bereikbaar zijn, als we hoe dan ook telepathisch verbonden zijn?

Toch voelen velen zich afscheiden. Quarantaine, maakt ziek. Wie in isolatie gelooft is ziek, en dat is juist wat we nu overal zien. Mensen verschansen zich in huizen, bezien de ander als vijand, menen zich te moeten beschermen met mondkapjes, handgels, en het boodschappenkarretje. Wie in isolatie gelooft, meent zichzelf te moeten verdedigen tegen boze indringers, en wat al niet meer. Wat verdedig je nou werkelijk? Juist ja, het lichaam. Alles draait om het kwetsbare lichaam, dat mogelijk bevattelijk is voor een virus. Het gevaar omringt ons overal. Leven in doodsangst is geen leven. Als je daar niet ziek van wordt, dan weet ik het ook niet meer.
Citaat uit ‘Een Cursus in Wonderen: 

De wereld is op dit waanzinnige idee gebaseerd. En al haar structuur, al haar gedachten en twijfels, haar straffen en zware bewaking, haar wettelijke bepalingen en voorschriften, haar gedragsnormen en haar leiders en haar goden, allemaal dienen ze om het gevoel van bedreiging in stand te houden.

Ziekte is zich afsluiten voor verbinding. En het lichaam zal pijn hebben, want niets is zo pijnlijk als de opvatting dat je beperkt kunt zijn, los van anderen, los van de Bron. Het lichaam is een gevolg van wat je denkt. De wereld die we zien, is een mega spiegel van onze onbewuste overtuigingen. Wat zie je dan, als je naar de wereld kijkt? Jij mag het zeggen.

Nu we weten wat ziekte is, kunnen we ons richten op wat genezing is. Dat begint allereerst met vertrouwen. Wie vertrouwen heeft, is in overgave en heeft niets te verdedigen. Die zware last gooien we al eens van ons af. Genezing is de beslissing om weer één te zijn. Genezen is de waarheid welkom heten dat jij in wezen onaantastbaar bent. In dit geloof ligt een enorme macht. Of zoals de Cursus het zegt: Wanneer jij je laat genezen, zal al degenen om je heen, of die in je denkgeest opkomen, of met wie je in aanraking komt, of met wie geen contact schijnt te hebben, samen met jou genezen.’

Is dat niet wat we ten diepste willen? Ik tenminste wel. Wat heeft de afgelopen periode ons dan geleerd? Je zou kunnen zeggen dat veel van het liefdeloze, dat wat in de schaduw verborgen lag, nu zichtbaar is. Ik denk dan aan de propaganda van de media, de stemmingmakerij vanuit de politiek, de censuur op allerlei platforms, de nu niet meer geheime agenda van vaccinaties, schending van de privacy, totale controle, enzovoorts. En kijk eens, hoe gefixeerd men is op de techniek? Kinderen krijgen online les. We koken samen met een groepsapp. Cursussen worden via Zoom aangeboden. Niks meer samenkomen, menselijk contact. Bejaarden sterven aan emotionele verwaarlozing, aan een gebroken hart, en lijden onder huidhonger.
Op degoednieuwskrant.nl vind je allerlei actuele artikelen en video’s die dit onderbouwen.

Toch gebeurt niets voor niets. Opeens wordt vrijheid dubbel gewaardeerd. Hoe blij zullen de ouderen zijn als er weer bezoek is. Hoe verheugd zal de zieke zijn, als zijn hand wordt vastgehouden. Hoeveel vreugde brengt het contact, de eenheid. Hoe fijn is het om elkaar te omhelzen, te knuffelen, en te voelen dat angst plaats heeft gemaakt voor liefde. Hoe sterker dit verlangen, hoe meer het zich zal laten zien, zoals we ook het tegenovergestelde mochten, en mogen, meemaken. Opeens zijn we zoveel meer bewust, en ja, ook wakker. Wat is werkelijk belangrijk in een mensenleven? Wat gaat het worden voor de toekomst? Telefonisch contact? Digitaal contact? Werkelijk contact? Oogcontact? Aanraking? Huidcontact? Zielencontact?

Als je het mij vraagt, is dit het keerpunt. Hoe meer mensen weigeren om nog mee te gaan in alles wat met afscheiding te maken heeft, hoe meer het zal verdwijnen. Waar je jouw geloof uit onttrekt, kan eenvoudigweg niet bestaan.
Ik hoef niet zo nodig op de barricades, of petities te tekenen. Ik doe gewoon niet meer mee. Ik onttrek mezelf uit het veld, waar ik niet in wil zijn. Dat betekent ook dat ik alle theorieën nu wel gehoord heb. Ondertussen kan iedereen wel gaan solliciteren als microbioloog.

Dat brengt me bij Paul, waar alles draait om eenheid, verbondenheid, en niets anders. Op mijn verjaardag, maandag 25 mei, is er een healing op afstand, van een serie van drie. Deze keer gaan we verdiepen, waarbij we ons niet alleen op Paul en zijn Lichtvrienden afstemmen, maar ons ook bewust zijn van alle mensen die meedoen. We investeren niet langer in dat wat ons niet dient, maar komen in de geest samen om wat ziek was beter te maken. Het is de eenheid die geneest. We verbinden ons in de geest, want we zijn zoveel meer dan een lichaam. En wanneer wij genezen, worden we een kanaal, een instrument, van genezing. Dat kan alleen maar als je in liefde bent.

Op maandag, 25 mei, om 19:00 uur is er een healing op afstand. Dit is voor iedereen, en geheel zonder kosten. Je hoeft nergens in te loggen en je ook niet aan te melden. Er is al zoveel getransformeerd, getuige alle e-mails. Als jij dit ook waardeert, dan wens ik me voor mijn verjaardag een donatie voor ons Angelfonds. Help ons te helpen, en voel je vrij.

Laten we ons weer herinneren wie we werkelijk zijn. Al wat we geven, is aan onszelf gegeven. Waar liefde is, is angst onmogelijk. Laten we onze keuze voor het licht, nog eens, en nog eens, en nog eens, bekrachtigen. Steeds maar weer, totdat we er helemaal van doordrongen zijn.

Er is gewoon geen alternatief,

Veel liefs, Lilian

Ps: Kijk op jijbenteenwonder.nl voor de korte intentie die we, voor aanvang van de healing op 25 mei, samen uitspreken.


Ps: De healingbij Kris Siegers, 29 juni, in Anzegem, wordt verplaatst. Volgens de Belgische wet, mag men tot 1 juli niet samenkomen. De nieuwe datum wordt nog bekend gemaakt.

Donaties voor het Angelfonds.
Dank aan allen die ons helpen te helpen.
Spirituele Zaken Limburg:
IBAN: NL31ABNA0492460078

BIC: ABNANL2A