Het enige normaal

Het enige normaal
29 april 2020 / Door Lilian Ferru

Baghwan, een bolletje geluk

Lieve Jij,

In een tijd waar de wereld bang is voor besmetting, is het toch apart dat zovelen juist het tegenovergestelde doen van wat genezing vraagt. Volgens ‘Een Cursus in Wonderen’ komt alle ziekte voort uit afscheiding. Is wat we nu meemaken, niets anders dan gedachten die naar buiten worden geprojecteerd? Is de wereld, zoals we die waarnemen, slechts een gevolg van het idee dat we los van de Bron kunnen zijn? Het lijkt er wel op. Iedereen en alles moet afstand houden. Kussen, knuffelen, aanraking, is zowat verboden. Wat wordt ons niet allemaal wijsgemaakt?

In waarheid kun je van niets gescheiden zijn, ook niet van je medemens. Wanneer dit idee wordt afgewezen, verdwijnt het. Genezing is de illusie doorzien. Het is weten dat jij één bent met de Bron, en niets anders! Alles wat daarvan afwijkt, brengt alleen maar ellende. Genezing is ook oude pijn opruimen, en alles vergeven, inclusief jezelf. Het is stralen in de wetenschap dat jij onaantastbaar bent. Jij bent geest, eeuwig, onveranderlijk, veilig rustend in de Bron. Wat jij bent is volmaakt, pure onschuld. Je bent het alleen vergeten. Je hoeft niets aan jezelf te verbeteren, je hoeft je alleen maar te herinneren dat jij al heel en genezen bént. Genezing begint altijd eerst in de geest, die de eenheid in zichzelf weer ontdekt. Soms betekent dat huilen, want genezen is ook jezelf bevrijden van verdriet. Het is het verleden loslaten, en niet bang zijn voor de toekomst.

Je hele leven zou één groot heilig ogenblik kunnen zijn. Dat is waar de healing van Paul voor bedoeld is. Het gaat erom dat jij straalt als de goddelijke vonk die je bent. Juist nú is dit belangrijk. Kijk om je heen. Alles is opeens zo zichtbaar. Hoe we door de media worden gemanipuleerd, en door de politiek voor de gek zijn gehouden. En er is nog zoveel meer wat aan het oppervlak komt. Al het liefdeloze, de dubieuze praktijken, de snode plannen, van wat men de elite noemt. De bange mens wordt steeds banger. Dat zie je aan de grote ogen boven de mondkapjes. De wakkere mens loopt met een glimlach rond, wetend dat alles om liefde vraagt. Hij is getuige, maar blijft uit het veld. De wakkere mens laat zich niet misleiden, maar staat onder leiding.

Eigenlijk zou ik nu op retraite in Sardinië zijn, maar het liep anders. Iedereen is in retraite. Ik was van plan om ergens dit jaar op zoek te gaan naar een kitten. Sinds zaterdag ben ik de trotse kattenmoeder van ons kleine katertje, Baghwan. Wat is genieten en gelukkig zijn, toch eenvoudig met zo’n bolletje wol in mijn armen. Paul zou op vakantie healings geven. De kosmos had andere plannen. Zondag was de vierde healing op afstand, in ons tuintje. Ongelooflijk hoe krachtig en intens het weer was. De dag van tevoren kon ik het al voelen. Tijdens de healing zelf, was er weer de druk op mijn hoofd, zag ik paarse en gouden kleuren, en ben ik daarna op tijd naar bed gegaan. Sindsdien voelt het zo stil en rustig in mij, alsof tijd helemaal niet bestaat. Ik ben één met mijn Zelf, ik weet er geen ander woord voor. Innerlijke vrede is het kostbaarste bezit in deze turbulente wereld. Oh, wat gun ik dit iedereen. Hoe kun je bang zijn, als je voor wonderen kiest?

Dat wonderen gebeuren, blijkt uit de vele e-mails die wij ontvangen. Elke healing is anders, en werkt precies waar het voor jou nodig is. Je kunt de meest maffe fysieke sensaties ervaren; kramp, een schok, een druk, getrek, geduw, hartkloppingen, tintelingen. Ook in de geest kun je van alles meemaken: visioenen, openbaringen, het zien van kleuren en Lichtwezens. Vaak is er ook een gevoel van oneindigheid en diepe ontspanning. Het is nauwelijks te duiden wat er werkelijk gebeurd, maar het effect is voelbaar. Het is de ervaring die leert dat wat Paul doet, wel héél apart en bijzonder is.

In plaats van bang te zijn voor onze medemens, afstand te houden, kunnen we iedereen als heilig bezien. Het wonder breidt zich zonder jouw hulp uit, maar jij bent wel nodig om het te laten beginnen. Dat begint met de erkenning dat jij heilig bent. Het betekent ook dat jij iedereen lief hebt. Waar liefde is, is angst onmogelijk. De schittering van jouw heiligheid zal heel de wereld verlichten. Vrede is met jou, want vrede is genezing. Laten we door de schijn heen kijken. Niets en niemand kan jou beperken, behalve als je het toestaat. Laten we ons met elkaar verbinden en ontwaken in de kennis dat wij eeuwig geliefd zijn. Laten we elkaars weg verlichten en elkaar bij de hand houden.

Terwijl ik dit schrijf is er een feestje bij de buren. Iemand is jarig. Ik hoor kinderen zingen en spelen, de hond blaft, mensen die onbezorgd lachen. Lichtbellen drijven op een zacht briesje mijn kant op. Onze kleine kitten snort onder een warme plaid op mijn schoot. Ik zie hoe een vogeltje een bad neemt bij de waterval. Een gele vlinder komt langs gefladderd. Mijn liefde stroomt naar alle uithoeken van het universum. Liefde is wat wij zijn. Dat is waarom we op deze planeet zijn gekomen.

Ja, om gewoon gelukkig te zijn. Dát is het enige normaal.

Veel liefs, Lilian.

De datum van de volgende (voorlopig laatste) healing, wordt nog bekend gemaakt. De healing is niet bedoeld om de wereld te redden, maar om jou te herinneren aan het oneindige licht dat jij bent. In dit licht is angst onmogelijk. Dank ook voor de donaties aan het Angelfonds. Onze waardering is groot voor jouw deelname, afstemming, en bereidheid om liefde uit te breiden. In het boek: ‘Licht op genezing,’ leg ik uit wat genezing wel en niet is. Kijk ook op degoednieuwskrant.nl voor actuele informatie en achtergrondnieuws.

Donaties voor het Angelfonds.
Dank aan allen die ons helpen te helpen.
Spirituele Zaken Limburg:
IBAN: NL31ABNA0492460078
BIC: ABNANL2A

Een kleine greep uit de reacties van de laatste healing:

*De eerste twee keer had ik een zeer sterk thuis gevoel, maar tijdens de laatste (van afgelopen zondag) heb ik van het begin tot het eind onophoudelijk gehuild. Het was niet te stoppen, dit werkt nog steeds door! Zo bijzonder, maar ook best intensief! H.

*In het begin had ik het gevoel dat m’n keel dichtgeknepen werd. Er kwamen herinneringen omhoog die vast een relatie hebben met de huidige lockdown. Als kleine T wou ik uit de box en wilde de wereld verkennen. Ik trok aan de spijlen. Terwijl ik dit schrijf voel ik nog het verdriet ervan. Later voelde ik steeds meer rust en licht. T.

*Het was weer anders. Nu heel veel onrust, zelfs versnelde hartslag. Zeker tien minuten. Toen zakte het wat af, maar de onrust niet. De hele tijd ook drukkend gevoel op de borst en nu moe.

*Ik heb heel aparte dingen meegemaakt. Ik zag roze, groene, en lila kleuren. Daarna kreeg ik pijn in de rechterkant van mijn keel. Op een gegeven moment zat ik in een soort grote buis en daar kwamen allemaal lichtflitsen in felle kleuren. Het leek wel een fontein, maar dan niet met water, maar met wit licht. Dit was zo mooi en zo rustig. Daarna moest ik gewoon bijkomen. Het was zo bijzonder en zo mooi. Mijn maag was voor de healing net een ballon, maar erna normaal. Er is echt een wonder gebeurt gisteren. Ik ben zo blij en zo dankbaar dat ik dit mocht meemaken en wil ook alles en iedereen bedanken die dit mogelijk heeft gemaakt

*Tijdens de healing, vroeg ik ook om healing van J, en om healing van een heel goede vriendin van me. J had, na de healing, veel minder pijn aan zijn enkel. Maar het meest wonderbaarlijke was, dat mijn vriendin, opgenomen in het …, die middag naar huis mocht. En gisteren met Koningsdag, maakte ze een foto van haarzelf in een prachtige oranje jurk, met zo’n blij gezicht !! Ik voel me zo dankbaar. Gezegend zijn jullie, heel veel liefs, H.

*De healing gaf me een reis langs oude bekenden, die me niet zo netjes hebben behandeld. Hierdoor zijn deze personen geneutraliseerd. Dank u wel. Het mooie van de healings is, dat ik steeds makkelijker die energie oppik. Zomaar plotseling spontaan “1 met de Bron” en daar gaan we weer. Het is bijna een dagtaak en dan die heerlijke energie golven. Ik vlieg naar de kosmos en terug. Uurtje na de healing enorme golf warme energie…. dank u wel!! Het is nu weer rustig.

*Heel erg bedankt voor de healing op afstand. Ik lag hier in Groningen op m’n bed en er gingen weer schokken door me heen. Ik voel me na vier keer heel goed, steeds meer meZelf. Ik begin weer te stralen. En dat terwijl ik om me heen ook veel negatieve angstige mensen hoor. Ik was ook zo, een tijdje terug, maar ik kan nu alleen nog maar voelen dat ik veilig ben. Èen met de bron en niet anders. Dank! Aan jullie beiden en aan Pauls lichtvrienden, A.

*Al op het moment dat ik om 13:00 uur, de tekst mee uitsprak was er een soort dijkdoorbraak en begonnen de tranen te vloeien. En het houdt maar niet op!! (en ik ben iemand die niet kan huilen!) Het was zo krachtig en helend, ik heb er geen woorden voor! Dank voor jullie zeer bijzondere werk….Dank ook aan de lichtwezens die ik om me heen heb mogen voelen! Het was als thuiskomen in een warm bad vol liefde… Alleen al kijken naar de ogen van Paul voelt als thuiskomen. A

*Dank voor de mooie healing. We hebben heel veel vibraties gevoeld alsof we gescand werden. Spontaan rolden ook tranen uit de buitenkant van mijn ogen. G

*Paul en Lichtvrienden heel erg bedankt. Ik voel nog steeds een heleboel energie, vooral aan de linkerkant van mijn hoofd (in mijn hoofd). Ik heb het gevoel dat dit is om mijn intuïtie te versterken.
M.

*Veel dank voor de healing. Het was weer een fijne ervaring. Mijn oren werden heel groot en warm. G.

*Hartelijk dank voor de healing. Mijn symptomen zijn als sneeuw onder de zon verdwenen, maar ik voel dat een nieuwe healing toch terug deugd zal doen als mentale en emotionele opkikker. C

https://jijbenteenwonder.nl/

https://www.degoednieuwskrant.nl/