Heel en genezen

Heel en genezen
30 september 2019 / Door Lilian Ferru

Universele eenheid

Lieve mensen,

Vorig weekend, toen we terug kwamen van Sardinië, was het nog heerlijk warm, maar ook ik moet nu bekennen dat de zomer is afgelopen. En toch zit ik nog elke dag buiten, onder een groot scherm waar ik droog blijf. Gisteravond heb ik genoten van de wind die om me heen raasde. Ik heb mijn nieuwe boek: ‘Licht op genezing’ nog eens nagekeken. Het gaat niet alleen over wat genezing is, maar ook hoe je in het oog van de storm kunt blijven. Het is klaar en kan binnenkort naar de uitgever.

Wat is genezing? Waarvan moet je worden genezen? En wat als je al genezen bent? Zaterdag was er een healing van Paul in Heerlen. Wat doet het met je als de waarheid wordt bekrachtigd? De healings zijn goddelijke tijd, die we samen met zijn Lichtvrienden doorbrengen. Door stil te worden, onttrekken we ons aan de drukte van de wereld en de riedel van onze gedachten. In tegenstelling tot meditatie, met als doel iets te bereiken in de toekomstige staat, is een healing het herinneren van de huidige staat. Je bent al alles wat je wilt zijn. Je bent al heel, genezen, heilig, en compleet. Je bent het alleen vergeten.

Bij Paul gaat het steeds om de ervaring van universele eenheid. De genezen genezer is niet in staat om iets anders dan heelheid te zien. Je gaat je weer herinneren wie je bent. Je begint je te gedragen als een gelukkig, stralend, en dankbaar persoon. Dit is geen magie. Je volgt gewoon wat je jezelf hebt opgedragen. Je bent in liefde en hebt het volste vertrouwen in de toekomst. Je gelooft erin. Als je dankbaar bent, stroomt alles op de juiste manier. Als je echt je emoties omarmt, versterk je het immuunsysteem. Op het moment dat je je hart opent, word je coherent. Zelfliefde is het lijntje met de Bron. Zodra de energie van het hart wordt geactiveerd, stijgt het rechtstreeks en met volle kracht op naar de hersenen. Je hartenergie komt een soort ‘versterker’ binnen. Gelijktijdig neemt de energie in je hersenen toe. Dit maakt dat het veld om jou zich uitbreidt. Alles opent zich en ontspant, waardoor het licht tot je kan doordringen. Onder de oppervlakkige verscheidenheid ligt alle wijsheid van de wereld, daar maak je verbinding mee. Wie de waarheid kent, kan niet anders dan gelukkig zijn. Jij bent al heel en genezen.

Bekijk de video opnames van zaterdag. Veel kijkplezier

https://www.youtube.com/watch?v=mq6dLYPo_mo

Veel liefs, Lilian

https://www.degoednieuwskrant.nl/
https://jijbenteenwonder.nl/