Eindelijk weer een healing in Zeeland

Eindelijk weer een healing in Zeeland

10 september 2021 / Door Lilian Ferru

We hebben niets anders nodig dan de waarheid

Lieve Jij,

Wat hebben we onze lieve Belgische gasten gemist, en ook de mensen die in regio Zeeland naar de healing van Paul kwamen. Steeds was er reden waarom het niet doorging. Soms waren zelfs de grenzen dicht. Hoewel velen vanuit alle delen van het land naar Limburg komen, is dit niet voor iedereen haalbaar. Daarom is het wel zo fijn dat we elkaar tegemoet komen.

Elke healing is goddelijke tijd, waarin je het veld waar jij je in bevindt verlicht. Hoe diep dit gaat, is iets wat ik steeds meer aan het ontdekken ben. Soms denk je dat bepaalde dingen nooit voorbij gaan en dan opeens ben je vervuld van vreugde. Als een les eenmaal is geleerd, komt het niet meer bij je terug. Maar voordat het zover is, puf. Dan heb je al eindeloos gedacht dat het klaar is, maar neen hoor, daar is het weer. Ik heb dit zelf zo vaak meegemaakt. En toch, als ik terugkijk is heel veel verdwenen waarvan ik dacht dat het eeuwig aan me zou blijven kleven.

Dan heb je niet eens in de gaten dat een bepaald thema is opgelost. Dat zie je pas achteraf. Hugh? Waar je voorheen door een tsunami van emoties ging, ben je nu kalm. Dan kun je in liefde zijn, voor jezelf en de ander. Veranderingen komen meestal op kousenvoeten, in de stilte. Wonderen gebeuren, zover ik weet, niet met trompetgeschal.

We hebben niets anders nodig dan de waarheid. Dan stopt elke hunkering, alle twijfel. Dan zijn we oordeelloos naar onszelf en alles om ons heen. Dan is de vrede gevonden. Het is mogelijk, want ik spreek uit ervaring. Jezelf kennen is de Bron kennen. Wat anders valt er te verlangen? Dan geven we de leiding van ons leven over aan de hogere macht. Dan zijn we veilig en weten we precies wat ons te doen staan. Dit is een van de aspecten waar de healing van Paul over gaat.

De zomer is bijna voorbij. Wat de winter brengt is nog onbekend. Waar het om gaat is dat jij stevig in het licht staat. Liefde is wat jij bent. Jouw Ware Wezen mag tevoorschijn komen, want ook jij bent een wonderdoener. Als de wereld ergens naar snakt, dan is het wel naar wonderen. Jij bent het beginpunt. Zonder jou gebeurt er niks, daarom ben je zo nodig.

Ik verheug me om onze zielsvrienden te ontmoeten,

Liefs, Lilian

Eind september zijn we in Breskens. Het is de laatste keer van dit jaar dat we de zee zien. Tenzij de kosmos andere plannen heeft, vermoed ik dat de eerst volgende keer niet eerder zal zijn dan in de lente van 2022. Wil je erbij zijn? Reserveer tijdig.

Datum: Woensdagmiddag 29 september

Aanvang: 13:00 uur, zaal open 12:30 uur. Tot ongeveer 16:30 uur
Locatie: Mauritshof, Mauritsweg 5, Ijzerdijke. Dat is ongeveer een kwartier rijden vanaf Breskens. Deze sfeervolle plek ligt midden in het groen, met uitzicht op de tuin.
Vergoeding: 40 euro. Dit is exclusief drankjes (horeca gelegenheid).

Deze healing staat nog niet op de website.
 
Op zondag 3 oktober is er een terugkomdag voor de Heilige Vrouwen, in Brunssum. Aanmelden kan via email: info@jijbenteenwonder.nl

De volgende healing van Paul, op zondagmiddag 12 september. Dit is goddelijke tijd met gelijkgestemden en genieten van een hapje en drankje. Bij mooi weer zitten we buiten op het terras, met uitzicht op een prachtige tuin. Reserveren: info@jijbenteenwonder.nl

Roos van Hoop: Er is weer een kleine oplage beschikbaar. Je kunt het sieraard bestellen via: www.jijbenteenwonder.nl

Angelfonds: Dankjewel, aan alle lieve mensen. Elke goede daad komt in veelvoud bij je terug. Dankjewel voor de liefde die jij bent.
Donaties voor het Angelfonds.
Dank aan iedereen die ons helpt te helpen.
Spirituele Zaken Limburg:
Bankrekening:
IBAN: NL31ABNA0492460078
BIC: ABNANL2A

Interview met Paul over genezing:  youtube.com/watch?v=_voLM-cH30A

Video: ‘Och laat maar’
https://www.youtube.com/watch?v=LgOe8n9yMoc&ab_channel=LilianFerruProductions

Video: Wat is normaal?
https://www.youtube.com/watch?v=-ascmE-AEas&ab_channel=LilianFerruProductions

Video: De kracht van je eigen plek
https://www.youtube.com/watch?v=V-e7UEKoYUk&ab_channel=LilianFerruProductions

https://jijbenteenwonder.nl/

https://www.degoednieuwskrant.nl/