De macht van je eigen plek +video

De macht van je eigen plek + video

10 augustus 2021 / Door Lilian Ferru

Wij staan, omdat we bestaan!

Lieve Jij,

Op 8-8 was het dan zover. Dé dag van de Leeuwenpoort en dan ook nog eens met een nieuwe maan erbij. Heel bijzonder, super bijzonder zelfs. Inderdaad, het was een speciale dag. Heel speciaal zelfs, net zoals elke andere dag.

Zo begint mijn introductie tijdens de healing van Paul van afgelopen zondag, met als thema: ‘de macht van je eigen plek’. Wie op z’n rechtmatige plaats staat, is onwankelbaar en compromisloos. Dan spreek je je waarheid, dan ben je trouw aan jezelf, dan ga je staan voor wie en wat jij bent. Hoe kom je daar? In elk geval niet door te dwalen in bijgeloof, of jezelf weg te geven door te pleasen.

In dit filmpje vertel ik over het familiesysteem, je plaats in het gezin, en hoe belangrijk het is om ieders lot te respecteren, inclusief dat van jezelf. Ik heb het ook over het eren van je ouders, en het erkennen van iedereen in jouw veld. Dat betekent ook dat de niet erkende kinderen en de ongeboren kindjes hun plek krijgen. Pas als je in het aardse goed staat, kun je jouw Oorsprong zien als de Eerste Oorzaak. Jij bent het goddelijke kind van de goddelijke Vader.

Ah, nu komen we ergens. De macht die hiervan uitgaat is onbeperkt. Als je op de juiste plek staat in de familie, ga je je steeds meer richten op de Bron. Vandaaruit stroomt het licht overvloedig in jouw bewustzijn. Je gaat stralen, blij zijn, je bent niet meer bang. Je wordt geïnspireerd om alleen maar dat te doen wat goed en juist is voor jou. Dan kun je eindeloos geven wat je ontvangt.

Tijdens deze middag komen een aantal dingen bij elkaar. Ik spreek de taal van ‘Een Cursus in Wonderen’ en ik vertel over mijn laatste inzichten over het familiesysteem. Dat leidt uiteindelijk tot waar het om gaat: het besef dat jij één bent met de Bron.

De healing van die dag was super intens. Dat kwam niet door een of andere leeuwenpoort, maar door wat Paul deed, zijn Lichtvrienden die aanwezig waren, en door alle harten waar de liefde ongehinderd kon stromen. Daar heb ik geen portal voor nodig. Wij zijn het portaal.

Wij verlichten de wereld zelf wel. Wij staan, omdat we bestaan!

Liefs Lilian

De volgende healing van Paul, op zondagmiddag 12 september. Na afloop is het chillen aan het zwembad. Goddelijke tijd met gelijkgestemden en genieten van een hapje en drankje. Lekker weg in eigen land, maar dan net even anders. Bij mooi weer zitten we buiten op het terras, met uitzicht op een prachtige tuin. Neem gerust je badkleding mee. Reserveren: info@jijbenteenwonder.nl

Roos van Hoop: Er is weer een kleine oplage. Je kunt het sieraard bestellen via: www.jijbenteenwonder.nl

Filmpje: Wat is normaal als je spiritueel bent? Het is misschien eenvoudiger dan je denkt. Bekijk het laatste filmpje.
https://www.youtube.com/watch?v=-ascmE-AEas&ab_channel=LilianFerruProductions

Het staat je vrij om deze nieuwsbrief te delen.

Voor een aantal mensen is er de komende tijd  gelegenheid voor een prive- healing. Meer informatie: info@jijbenteenwonder.nl

Angelfonds: Dankjewel, aan alle lieve mensen. Elke goede daad komt in veelvoud bij je terug. Dankjewel voor de liefde die jij bent.
Donaties voor het Angelfonds.
Dank aan iedereen die ons helpt te helpen.
Spirituele Zaken Limburg:
Bankrekening:
IBAN: NL31ABNA0492460078
BIC: ABNANL2A

Healing Paul: Zondagmiddag 12 september, aanvang 13:00 uur

Healing van Paul, 12 september in Brunssum

Onze website: jijbenteenwonder.nl
Email: info@jijbenteenwonder.nl
Onze locatie: Chill Out House, van Benigna Consten. Brunssum (ZL) benigna.nu

Interview met Paul over genezing:  youtube.com/watch?v=_voLM-cH30A

Bekijk het laatste filmpje: ‘Och laat maar’
https://www.youtube.com/watch?v=LgOe8n9yMoc&ab_channel=LilianFerruProductions