Ben degene die je wilt zijn

Ben degene die je wilt zijn
25 juni 2019 / Lilian Ferru

Lieve mensen,

Gezien de tropische hitte gaat de healing aanstaande zaterdag, 29 juni, niet door. Na september is er weer gelegenheid om samen te komen. Dan start ook een nieuwe Heilige Vrouwengroep. En ga ik, na jaren, weer een Angelwalk organiseren, maar dan een tikkeltje anders dan we gewend zijn. Deze keer zal Paul zijn Galactische Lichtvrienden uitnodigen. Het zal nog intenser worden dan het al was.

Wat willen we eigenlijk in het leven? We willen dat het zonnetje schijnt, dat we omgeven zijn door vrienden, door plezierige dingen, en gezond en vrij zijn. Als we dat werkelijk willen is er maar één manier om dat te bereiken. We moeten dagelijks de goddelijke aanwezigheid die in ons woont bevestigen. Er bestaat geen enkele beperking dan onze onwetendheid. Je hoeft alleen maar de mantra: ‘Ik ben één met de Bron en niets anders’, te herhalen, en je valt onmiddellijk samen met de waarheid van wie en wat je bent. Voordat ik opsta, zegen ik de dag. Ik vraag om leiding en om inspiratie. Ik nodig de liefde uit. We kunnen ons leven verruimen door steeds meer te beseffen dat onze wereld wordt geschapen door ons bewustzijn. We hebben recht op vreugde en op wonderen. Dat betekent dat je je niet gek laat maken door wat er om je heen gebeurd, en gewoon vertrouwt op dat wat door je heen stroomt en je draagt.


Zoek de koelte op, lees een goed boek, gebruik je tijd om te overdenken hoe jouw volmaakte leven er uit zou moeten zien. Maak er een meditatie van. De scheppende kracht van jouw verbeelding is onbegrensd. Paul doet het ons voor. Kenmerk van een healer is een volledige zuiverheid van zijn vertrouwen, waardoor hij het licht laat ontwaken. Een succesvol genezer weet dat zijn geloof in volmaaktheid, wet is. Paul behandelt geen ziekte, hij kan jou alleen als heel zien. Hij erkent de waarheid en dat is zijn kracht. Hij erkent dat jij uit de Bron bent ontstaan, en niet uit materie.

Wat als jij iedereen om je heel als een zuiver licht gaat zien? Wat als jij jezelf als heilig erkent? Alleen al dit zou alles volkomen veranderen.

Keep it cool. Heb jezelf lief, waardeer jezelf, ben aanwezig, laat jezelf in al je grootsheid zien. De Bron drukt zich uit door jou. Maak ruimte, geniet, lach, verlicht je ziel. Kijk eens in de spiegel. Als je werkelijk zou weten wie je bent, zou je terplekke een buiging maken voor je eigen grootsheid. Laten we leren om met een volmaakte visie te zien. Of je het gelooft of niet, je bent in een eeuwige staat van eenheid. Een healing van Paul voegt niets toe, en haalt ook niets weg. Hij brengt je terug naar de herinnering dat het volmaakte goddelijke in jou werkzaam is, zodat je ontwaakt en in vrede en harmonie kunt zijn. Laat je niet verstoren door wat dan ook, ook niet door tropische temparturen. In de mate waarin we perfectie zien, zo zal het aan ons verschijnen.

Paul en ik wensen je een fijne zomer. Ben degene die je wilt zijn.

Veel liefs, Lilian

https://jijbenteenwonder.nl/
https://degoednieuwskrant.nl/