ArjunA en Bob Hermans zijn naar de hemel

ArjunA en Bob Hermans zijn naar de hemel

5 december 2021 / Door Lilian Ferru

Laten we het leven vieren

Lieve Jij,

Het is alweer een tijd geleden dat ik de opleiding journalistiek deed bij Hogeschool Fonty’s, in Maastricht. Ik herinner me dat ik het lokaal binnenstormde, omdat ik te laat was. Alle plaatsen waren bezet, behalve een stoel naast een indo, met een band om zijn hoofd. Een exotisch figuur, waar kennelijk niemand naast wilde zitten. Zo liet het lot me kennismaken met ArjunA. Hij deed, zo bleek tijdens de pauze, aan ‘aurareading.’ Op zijn uitnodiging ging ik een week later naar zijn praktijk. En wow, wat hij vertelde was zo treffend, allemaal dingen die hij helemaal niet kon weten. Dat was het begin van een vriendschap. Samen met zijn vrouw Nora gingen we een weekend naar Steve Rother. Daarna organiseerde ik jaarlijks de beroemde Angelwalk, waar ArjunA iedereen vooraf een persoonlijke boodschap gaf en zijn vrouw Nora zorgde dat alles goed verliep. De Angelwalk was soms zo emotioneel dat mensen op de grond vielen. We hebben heel wat meegemaakt. Ook nodigde ik ArjunA wel eens uit voor een lezing en hij heeft mij ooit ingewijd in de tweede graad reiki.

Op een dag kwam ArjunA met Nora op bezoek, ze waren net terug van een vakantie in Israël. Ze brachten een cadeautje mee. Een sieraard, met in het midden een droog woestijnplantje, dat ik in water moest leggen. Toen het plantje open ging en ArjunA me vertelde dat niets is wat het lijkt, dat er altijd hoop is, was ik zo onder de indruk dat ik contact opnam met de maker en de exclusieve rechten voor Nederland kreeg. De Roos van Hoop is nog steeds het enige dat ik verkoop.

Ja, ArjunA was een bijzonder mens. Hij had humor, wijsheid, en hield van iedereen. Hij had de gave om diepe verbanden te leggen, met namen, getallen, gebeurtenissen en mystieke teksten. In elk mens zag hij God. Alles veranderde toen hij op vakantie in Turkije aan zijn hart werd geopereerd. Dat is een bijzonder verhaal, wat ik heb gefilmd.

youtube.com/watch?v=zmkIEBKruHU&ab_channel=LilianFerruProductions

Nu vele jaren later, heeft ArjunA , op 30 november, afscheid genomen van het aardse leven en reist hij door de kosmos. We zullen hem nooit vergeten en wensen Nora heel veel sterkte toe.

Ook Bob Hermans is niet meer onder ons. Hij was medevertaler van ‘Een Cursus en Wonderen’ en gaf lezingen en consulten. Wat ben ik blij dat ik hem heb mogen ontmoeten voor een interview. Er was meteen een klik, heerlijk vond ik zijn verfrissende uitspraken. Bob had een geheel eigen stijl, en kon  als geen ander een diepzinnig onderwerp op een luchtige manier en met een kwinkslag brengen. Na onze kennismaking mailde we een tijdje, totdat hij me twee jaar geleden liet weten dat hij ziek was. Op 30 juli is hij overgegaan. Ook Nelly, zijn partner, wensen we alle sterkte toe.

Deze twee bijzondere mannen, die beide op de 30ste het tijdelijke voor het eeuwige verruilden, hebben zoveel voor hun medemens betekent. Het universum juicht nu deze grote lichten weer Thuis zijn, maar velen zullen hun missen.

Bekijk hier het interview met Bob
youtube.com/watchv=Ogp4vAgiEDk&ab_channel=LilianFerruProductions

Ons allen is een bepaalde tijd op aarde gegeven. Hoe wil je herinnerd worden? Het maakt niet uit als je fouten maakt, of vergissingen begaat, als uiteindelijk altijd maar het hart en de liefde spreekt. Al wat je geeft is aan jezelf gegeven, dat is een kosmische wet. Ook dit jaar gaan we traditioneel, vlak voor kerstmis, langs deuren om gezinnen die het moeilijk hebben te verrassen met iets extra’s voor zichzelf of de kinderen. Het Angelfonds bestaat bijna 20 jaar en wat ik allemaal aan intense vreugde, oprechte verbazing, en tranen van dankbaarheid heb gezien, is zo indrukwekkend en mooi. Dat is voor mij menselijkheid. Dat we begaan zijn met hen die onze hulp zo hard kunnen gebruiken. Het Angelfonds is opgericht, zodat het geloof in het goede niet verloren gaat. Ja, er is altijd hoop. Mag ik je vragen om het Angelfonds te steunen met een donatie? Ook jij bent een engel. Dankjewel alvast.

Laten we het leven vieren. Laten we onze tijd gebruiken om elkaar lief te hebben en om elkaar te vertrouwen. De Bron geeft alles, zodat wij het mogen uitbreiden in oneindige vreugde.

Liefs, Lilian

Ps, we hebben nog een geschenk voor jullie allemaal. Wat dat is, vertel ik in mijn volgende nieuwsbrief.

De healing van Paul op 12 december is vol. Op zondagmiddag, 9 januari, zetten we onze intensties neer voor het nieuwe jaar. Dit is goddelijke tijd met gelijkgestemden en genieten van een hapje en drankje. Met uitzicht op een prachtige tuin. Reserveren: info@jijbenteenwonder.nl

Roos van Hoop: Er is een kleine oplage beschikbaar. Het perfecte cadeau voor de feestdagen. Zorg dat je het tijdig in huis hebt. Je kunt het sieraard bestellen via: www.jijbenteenwonder.nl

Angelfonds: Dankjewel, aan alle lieve mensen. Elke goede daad komt in veelvoud bij je terug. Dankjewel voor de liefde die jij bent.
Donaties voor het Angelfonds.
Dank aan iedereen die ons helpt te helpen.
Spirituele Zaken Limburg:
Bankrekening:
IBAN: NL31ABNA0492460078
BIC: ABNANL2A

Healing Paul: Zondagmiddag 12 december, (vol) en 9 januari, Brunssum

Healing van Paul, 12 december in Brunssum, (vol).
Op zondagmiddag, 9 januari, vieren we het nieuwe jaar en zetten we onze intensies neer met de scheppingkracht die ons vanuit de Bron is gegeven. 

Onze website: jijbenteenwonder.nl
Email: info@jijbenteenwonder.nl

Onze locatie: Chill Out House, van Benigna Consten. Brunssum (ZL) Het is ook mogelijk om op deze prachtige plek, tegen gereduceerd tarief, te overnachten. benigna.nu

https://jijbenteenwonder.nl/
https://www.degoednieuwskrant.nl/