2020, een fonkelend jaar

2020, een fonkelend jaar
31 December 2019 / Lilian Ferru


Het nieuwe bewustzijn begint steeds sterker te dagen

Lieve mensen

Het nieuwe jaar staat voor de deur, nog maar een paar uurtjes en we laten 2019 achter ons. Hoewel de eerste paar maanden nogal transformerend waren, kijk ik met warme gevoelens terug. Soms begrijpen we niet altijd waarom bepaalde dingen gebeuren. Soms moet je afscheid nemen van mensen of situaties. Dat is niet altijd gemakkelijk. Als het licht in het bewustzijn doorbreekt, dan verandert de frequentie. Wat je niet langer dient, verdwijnt vanzelf uit je leven. Dat voelt een tijdje alsof je alleen bent. Alsof je door Niemandsland zwerft. Geloof me, het is heel druk in Niemandsland.

‘De meeste mensen deugen’, schrijft historicus Rutger Bregman. Van nature is het merendeel van de mensheid goed, loyaal, vrijgevig, en bereid tot nobele daden. We zijn alleen op zo’n enorme schaal voorgelogen, dat we geneigd zijn om elkaar te wantrouwen. Het wordt tijd dat we onszelf weer in eigendom nemen, en een realistischer kijk ontwikkelen op de mensheid in z’n geheel, maar ook op onszelf. Dat is in de kern ook waar de healing van Paul over gaat. Zet de bril van oordelen af, herinner je je grootsheid, je kracht, de liefde die in jou leeft. Weet dat je de Bron niet kunt verlaten, dat niets zomaar gebeurt, en dat uit elke zegening wonderen ontstaan.

Als ik terugkijk, dan stond dit jaar het filmen van interviews op een laag pitje. Ik had het vooral druk met schrijven. Twee boeken zijn in 2019 verschenen. ‘Voorbij de horizon’ en ‘Licht op genezing’. Het eerste gaat over de weg die we lopen van kleinheid naar grootheid, en het proces waar we allemaal doorheen gaan. Het tweede gaat over onderscheidingsvermogen en jezelf leren zien als wat je werkelijk bent: heel en genezen. ‘Licht op genezing’, brengt je terug naar de waarheid dat jij heilig bent.

Heiligheid….het is iets dat ik in vele vormen heb mogen meemaken. Via het Angelfonds waren er dit jaar twee grote verhalen, waar ik me sterk voor heb gemaakt. Het gezin uit Irak, en Roy die vanuit Florida terug emigreerde naar Nederland. Er was zoveel betrokkenheid, het voelde als een explosie van warmte en mededogen. Dit heeft zo’n diepe indruk gemaakt en levens voorgoed veranderd. En ook nu weer, met kerstmis, heb ik dankzij de donaties mensen blij kunnen maken. Dankbaarheid is niet in taal uit te drukken.

2019 was een goed jaar. De website: degoednieuwskrant.nl, trekt meer bezoekers dan ooit. Op elk moment van de dag zijn er steeds honderden mensen online. Door de jaren heen is er een behoorlijk archief opgebouwd. Ook jijbenteenwonder.nl is compleet vernieuwd. Martien Kooy, de man die mij alles over het monteren van filmpjes heeft geleerd, ontwerpt niet alleen de covers van mijn boeken, maar is ook mijn steun en toeverlaat in alles wat met techniek te maken heeft. Vriendschap is het mooiste dat er is. Zo zijn er ook vele vriendschappen ontstaan door de healings, waar we fantastische mensen hebben mogen ontmoeten. Marieke, Kris, Lydie, Ineke, Wilhelmien, Paul, Andre, Stephan, Marianne, Tania, en de vele lichten die naar ons toe zijn gekomen. En dan al die prachtige heilige vrouwen die aan onze korte cursus deelnamen. We hebben zoveel verbondenheid mogen ervaren, dat is voor mij het grootste geschenk. Dat zijn de kosmische cadeautjes.

Het nieuwe bewustzijn begint steeds sterker te dagen. Ook voor 2020 kunnen we ons voornemen om op elke gebeurtenis met liefde, dankbaarheid en acceptatie te reageren. Dat betekent de eigen verantwoordelijkheid nemen, uit de slachtofferschap en het zelfmedelijden stappen en in liefde al het liefdeloze loslaten. Leven vanuit de Bron is leven vanuit overgave en vertrouwen. Het is weten dat je niets hoeft te doen, omdat je onder leiding staat. Ook als er vreselijke dingen gebeuren, dient het toch ergens een doel, iets dat we vaak pas achteraf zien.

Ons geluk ligt in liefde. In eerste plaats de liefde voor jezelf. Je kunt pas iets geven als je iets hebt. Zelfliefde vraagt om uitbreiding, zo raakt de wil steeds meer afgestemd op de krachtige innerlijke leiding. Zo word je een wonderdoener en breng je vrede in ieders bewustzijn. Paul is hiervan het lichtend voorbeeld. Hij laat steeds zien waar de geest toe in staat is. Het is bijzonder om met een man te leven die zich zijn goddelijke herkomst herinnert. Die mij, en velen, weer terug zet op de kosmische lijn. Wat ooit voor mij een ramp was, is nu een zegen. Ik kan alleen maar buigen voor het grote Plan. Mijn goede voornemen voor 2020 is om nog dieper, te vertrouwen op de goedheid van het universum, op de vonk die in elk levend wezen aanwezig is. De mens is geboren om gelukkig te zijn, maar we zijn zelf verantwoordelijk voor ons geluk. Dat 2020 een fonkelend jaar mag zijn, waarin jij jezelf kent als het enorme licht dat jij bent. Je hoeft maar één ding te doen en dat is stralen.

Paul en ik toasten op jou, en op een goede ‘roetsj’ in het nieuwe jaar. Verwacht dat het vreugdevolle naar je toe komt, en het zal gebeuren.

Liefs, Lilian.

Een filmpje van Mooji. Een verhaal over een wijze koning en zijn raadsman.
https://www.youtube.com/watch?v=1LNFQpAvsCw

Dank aan iedereen die naar de healing komt. Dank aan mijn lezers, en ook voor de hartverwarmende feedback op mijn boeken. Dank voor alle bezoekers van degoednieuwskrant.nl. Dank voor alle donaties aan het Angelfonds. Dank aan al onze lieve vrienden die ons leven verrijken. Dank aan jou dat je bestaat en deze nieuwsbrief leest. Dank voor alle e-mails, voor de waardering en reviews op bol.com. Samen verlichten we de wereld, samen vervullen we onze bestemming.