Rivier van Onsterfelijkheid water is bewustzijn / Tamara van de Beek

Rivier van Onsterfelijkheid water is bewustzijn
15 juli 2019 / Tamara van de Beek

De Solstice meditatie van dit jaar was intens en bijzonder. Bijzonder omdat er een erg mooie energie is ingedaald en verankerd op Aarde. De Rivier van Onsterfelijkheid. Je leest er alles over in deze blog.
 
Rivier van Onsterfelijkheid

De zonnewende was dit jaar wel heel bijzonder. De energie die nog steeds instroomt is de energie van Galactische Rode Draak. Je zou het een galactische Kundalini stroom kunnen noemen.

Deze energie is de oorspronkelijke vrouwelijke energie. Alles zal aangeraakt worden en doordrenkt worden met deze energie. Individueel, planetair en in het collectief.

De instroom van deze straal verloopt via onze Zon. De terugkeer en het in ere herstellen van deze energie op aarde is wat er werkelijk bedoeld wordt met de terug keer van het Goddelijke Vrouwelijke.

Deze energie is verdeeld en verankerd tijdens de meditatie via de bergen, het water, de lucht en de piramiden. Een dag na de meditatie ontving  ik een mail dat NASA satellieten een mega hoeveelheid vocht hadden opgemerkt in de mesosfeer die zij niet konden verklaren….Ook werd de hoge energie fotonen golf nadien opgemerkt.

Telkens na de meditaties krijg ik dergelijke berichten binnen van opmerkelijke pieken in de Schumann Resonantie , de heliosfeer, magnetosfeer etcetera. Twee jaar geleden zag ik deze Rode Draak energie voor het eerst samen met een Witte Draak. Beiden energieën hadden zich geopenbaard aan mij maar toen begreep ik deze energieën nog niet goed. Nu begrijp ik dat deze energie pure vibratie is (beweging). Zonder deze vibratie, geen creatie. Inmiddels weet ik ook dat deze energie pure heling is. Door de sterren wezens is mij verteld dat deze energie eerst zal door vloeien als een rivier van licht naar de werelddienaren. Zij zijn de eerste ankerpunten. Deze energie wordt ook beschreven in oude profetieën.