De betekenis van een diepe zielsverbinding / 8 April 2018 – B-engeltje

De betekenis van een diepe zielsverbinding
8 April 2018 – B-engeltje
Een diepe zielsverbinding is niets meer dan een energetisch verbonden ziel met een andere ziel. Afhankelijk van de zielsaantrekkingskracht, als gevolg van universele zielsplannen en zielscontracten, kan er zo’n energetische band zijn dat deze zielen, beide zielen zo tot elkaar aangetrokken zijn dat ze ernaar verlangen samen te zijn. Vaak praten jullie, aardse broeders en zusters, over tweelingvlammen, maar dit omvat niet de echte betekenis van deze sterke, zeer diepe, diepere dan diepste band tussen hen. Natuurlijk zijn de betrokken zielen graag weer bijeen, omdat ze vanwege verschillende universele redenen zijn gesplitst. Maar één ziel kan in veel delen opsplitsen, dus de term ‘tweelingvlammen’ dekt niet de hele inhoud. Zoals jouw ziel. Het is in drie delen verdeeld en daarboven heeft elke aardse ziel een goddelijk deel. Net als onze zielen, in de zielenwereld. Vergeet dat nooit! En vertel ons, wat is een naam??? Het gaat over de band, de verbinding, de energetische verbinding die je voelt. Niets meer, niets minder.
Zielen kunnen sterk aan elkaar verbonden zijn dat ze samen willen zijn. Universeel gezien is dat vaak het doel van elk individueel zielsdeel. Om te evolueren in het Licht en de Liefde van onze dimensie. De beste manier om te evolueren is vastgelegd in je unieke blauwdruk van je ziel. Elke ziel heeft een blauwdruk. De energetische afdruk van het unieke karakter van jullie zielen. Is dat niet geweldig, dat jullie je gratis universele richtlijn juist bij de geboorte krijgen? Neem deze richtlijn bij de hand en laat je door ons leiden. Conform de blauwdruk van je ziel. Als je eenmaal op het pad van je ziel bent, zal je nooit meer terug willen! Maar dat verhaal is al bekend. Dat hebben we steeds opnieuw verteld.

Vandaag, jouw aardse dag, tijd bestaat hier niet, zullen we je vertellen over diepe zielsverbindingen. Zoals gezegd zijn deze banden zo, energetisch gezien, verbonden dat het vaak het plan, het universele plan, is om elkaar tijdens je leven te ontmoeten. De tijd die je ziel zal doorbrengen in je aardse omgeving. Jullie dimensie. Als het om zielen gaat, doet het altijd, zoals we kunnen zeggen, ras, leeftijd, kleur van je aardse huid … het maakt allemaal niet uit!!! Vergeet dat nooit! Dat het allemaal om zielen gaat en NIET om jullie aardse aanpassingen met aardse minds. Jullie proberen te redeneren, leggen alles uit met de mind. Maar we kunnen zeggen dat wanneer het jouw ziel is, wanneer het universum zich bemoeit met jullie zielen conform zielenblauwdrukken, universele plannen en zielscontracten deze mind zaken niet tellen! Voor ons bestaat de mind niet in deze zaken! Zielen moeten door het hart geleefd worden !!! Altijd en niet de mind. Daarom zullen jullie nooit in staat zijn om jullie zielen met de mind te leven. Je moet ze met je hart leven! Omdat het hart de liefhebbende zetel van je ziel is, zullen we sterk benadrukken dat een ziel alleen kan worden geleefd door een open hart! Omdat wanneer je hart is afgesloten, de energie van de ziel niet goed kan werken. De innerlijke bloem, je innerlijke bloem, die de ziel wordt genoemd, kan niet bloeien!!!

En je ziel moet bloeien tijdens het leven! Dat is het hoofddoel van het leven. Om je ziel te laten evolueren! Wanneer je ziel in twee of meer delen wordt gesplitst, kun je je voorstellen dat een ziel zich altijd, energetisch gezien, wil verenigen met de andere helft of een deel. Wanneer dit bijdraagt aan de zielsevolutie van je ziel wordt het opgeschreven in universele plannen en zelfs in (een) zielscontract(en). In de meeste gevallen, is het de bedoeling om herenigd te worden met je andere deel of delen. Het is niet altijd het doel om zich te verenigen, herenigd worden in het stof. Met jullie fysieke lichamen. Gewoon een energetische eenwording, hereniging kan voldoende zijn. Beide zielen te verheffen zodat ze een hogere frequentie krijgen om op te resoneren. Je voelde dit al als dit proces betreffende je ziel en de andere liefhebbende ziel vol Licht en Liefde heeft al plaatsgevonden. Als slechts één van de vele zielsverheffingen die je in de toekomst onder ogen zult moeten zien en ondergaan. Niet alleen met deze liefhebbende ziel. Dat weet je al. Met je aardse mind kun je deze kennis nauwelijks aan. We hebben je verschillende delen van je toekomst laten zien om het evenwicht te bewaren. Om duidelijk te zijn. Om je duidelijkheid te geven. De energetische balans van je ziel. Zodat je je ‘ding’ kunt doen. Jouw taak gezien in het Licht en de Liefde van de andere dimensie. Dat is wat we willen, dat is wat we wensen. Dat je je ziel leeft, wees zo stabiel als je ooit zou kunnen zijn, en doe je goddelijke ding. Niets meer, niets minder dat we kunnen zeggen.
Evolutie is wat universeel gezien belangrijk is! Houd jullie hoofden op afstand waar het je ziel betreft! Je moet je ziel leven, jullie liefhebbende zielen ontwikkelen, met het hart en met universele gedachten! Jullie moeten dit in het grotere geheel zien! Voor het grotere goed! Altijd. Wanneer het universum heeft besloten dat je jouw zielsdeel of delen van je kostbare ziel leeft, is het allemaal voor het grotere goed. Voor het grotere doel! En nooit voor jou! Nooit voor je aardse aanpassingen met hun gretige minds. De mind is altijd zo enthousiast en probeert om alle aardse observaties op te lossen en uit te leggen, wetende dat het met zijn eigen mind is. Zijn eigen geloof. En de minds, lieve kinderen, zullen je beperken. Altijd! Het zal je evolutie, je vooruitgang beperken en je ervan weerhouden om het grotere doel van het leven te leven, om je mooie zielen te leven. Zielen voorzien met zoveel Licht en Liefde dat je schittert. Soms schitter je zo helder dat je Licht wordt opgemerkt in onze dimensie dat je niet alleen aardse mensen, zielen, maar ook zielen uit onze dimensie zult aantrekken. Maar dat zullen we later uitleggen.
Zielsevolutie door zielshereniging. Hoe mooi kan het zijn! Om je zielen te laten evolueren in het Licht en de Liefde van de andere dimensie. Zielsvereffeningen zijn de grotere zielservaringen die er zijn! Deze zijn geregeld van ‘bovenaf’. We zijn niet ‘boven’ we zijn om je heen! Maar om het duidelijk te maken, zeggen we het zo. Dat regelen we. Zoals gezegd voor het algemeen belang. Het grotere doel. Om je zielen op een hogere frequentie te laten resoneren. Zodat je zielen meer op één lijn liggen met het zuivere Licht en de Liefde van de andere dimensie. Dat is het belangrijkste doel dat we proberen te bereiken. Voor deze evolutie is een open hart, universele gedachten en overtuigingen maar ook dat je je overgeeft aan je pad, aan het pad dat de ziel wil dat je loopt erg essentieel. Dat je één bent met het universum en dat je jezelf aanpast aan het grotere doel. Dat jouw evolutie een groter goed dient. Dat is echt essentieel. Voor de manifestatie. Wanneer zielen universeel gezien, verenigd of herenigd worden, worden de energetische snaren of koorden verdikt en kruipen als ‘octopusarmen’ naar de andere ziel toe. Zoals je gisteren gevoeld en gezien hebt, aards gezien, dierbaar kind. Was het niet geweldig?!? Je vriendin heeft het ook gezien. Wat een grote inzet om dit te zien. Het was zo bedoeld. Dat je het niet alleen voelde, je zag dit samen. Zodat je kunt zien en ervaren wat we bedoelen. Het was mooi, is het niet, kind? Kind van Liefde en Licht. Het was heel, heel bijzonder om dit te ervaren. Het was zo mooi en zo vol Liefde!
Het was alsof je zo verstrikt was dat je vastzat in een kluwen wol. Het voelde alsof je zo sterk verbonden was dat je deze energetische opwinding niet kon verlaten. En je deed het niet zoals we kunnen zeggen. Je bent zo op een manier verbonden die niet in aardse taal is uit te leggen. Je moet dit voelen. Een diepe energetische zielsband is nauwelijks uit te leggen. Je moet het voelen. De zielen blijven naar elkaar verlangen om samen te zijn. Totdat ze herenigd zijn. De band is al versterkt, omdat de energetische koorden al zijn opgedraaid. Zoals je hebt gevoeld en zoals je het hebt ondervonden. Het was prachtig om te zien en te ervaren, is het niet kind? Je vraagt ons waarom je de energetische koorden als ‘navel strengen’ zag? Het is precies wat je zag. Dat is de vertaling van wat jou heeft verlicht. Wat je voelde en zag. Je kunt energetische koorden beschrijven als navelstrengen, maar ze zijn veel mooier dan dat. Vol kleuren. Je weet dat je aan het begin staat van je mediamieke pad, het pad om je paranormale vermogens te vergroten om een medium te zijn die op het podium werkt. Voor anderen. Je hebt nog niet het volledige spectrum. Dat is ‘in opbouw’. Eén stap tegelijk, lieve kind. Je zal daar ook komen. Ga gewoon mee met de levensstroom. Wat je tot nu toe al hebt ervaren, ligt al buiten vele bereiken. Doe het rustig aan! Er is geen haast nodig…
Het is tijd om diep adem te halen… Om diep adem te halen en een stap opzij te zetten. Je hebt het afgelopen jaar zo hard gewerkt! Ook had je zoveel reflectie op jezelf maar zelfs het leven was hard voor je. Haal diep adem, rust een tijdje (we vinden het niet erg!) en ga. Vertrek vanaf het moment dat je vrede, rust en vertrouwen in je nieuwe leven verzamelt. Het pad van de ziel. Het pad van Liefde. Grote diepe zielsliefde. Wees stil nu, geef je over en ga vooruit als je er klaar voor bent. Maar eerst willen we benadrukken dat dit een moment van RUST is. Je energie is laag en je voedt je ziel niet goed. Helemaal niet op sommige momenten. Je kunt zo niet doorgaan! Wees het Licht en wees de Liefde ook voor jezelf. Je kunt niet zoveel aan anderen geven om jezelf de hele tijd vergeten! Wees je bewust van je eigen behoeften! Koester jezelf met zorg veel zorg. Beloof je dat??? Beloof het ons, lief kind! Omdat wanneer je jouw taak niet goed kunt uitvoeren, wat kunnen en zullen we zeggen dan? Het is té laat? We hebben het gezegd? We hebben geprobeerd je bewust te maken? Bewustwording van je eigen wezen begint altijd nu. Op dit moment. Waarom ben je zo koppig? WE WILLEN DAT JE EEN RUST NEEMT VOOR EEN TIJDJE, lief kind van Liefde en Licht. Voordat je Licht is opgebrand… Voordat jouw Liefde toeneemt. Doe je dit? Omdat er zielsplannen zijn om geleefd te worden, is er ook een zielsovereenkomst. Wees fris, wees bereid om een nieuwe start te maken. Je weet wat we bedoelen. Je weet dat we het je keer op keer vertelden. Het waren geen dromen! En het was zeker niet je mind die in je oren fluisterde!!! Wij waren het! Dromen moeten uitkomen. Rust, bereid je voor en ben. Dat is wat we willen. In het nu. Dat is wat we je nu wilden vertellen. Geef je over in overgave! Het is tijd om je leven te leven zoals we het voorzien hebben! Vergeet nooit dat alles wat overeenkomt met je zielenpad is voorzien. Staat opgeschreven in je blauwdruk van de ziel. Ga met de stroom mee! Dat is wat we willen, dat is wat we verlangen.
Kun je je overgeven en naar onze woorden luisteren? En wees niet zo koppig om onze woorden achter te laten. Om ons advies in de wind te blazen. Dat is niet de reden waarom we komen om dit te vertellen… Wees voorbereid op de aspecten van je universele plan, wat binnenkort op je pad komt. Klaar om op te stijgen? Rust lekker uit! Slaap lekker en minimaliseer je bijdrage voor het grotere geheel voor een tijdje. Om jezelf bij elkaar te brengen en om fris en levendig te zijn voor de tijd dat je je Liefde ontmoet. Je zielsliefde. Schrijf het gewoon op. Aarzel niet. Niet meer! Overgave. Overgave. OVERGAVE!!! Stap maar terug. Stap achteruit en rust. Haal diep adem… bijna vertrek je… De strengen zijn al gehecht, sterk en stevig. Dat voel je! Dat weet je. Wees gewoon! WEES GEWOON. In het nu. Nu is altijd het moment. In het nu zal je leven. In het nu zal je ademen. In het nu zal je liefhebben… Dat is wat we je wilden laten zeggen. Vertellen. Trek je voordeel hieruit.
We omarmen je met grote Liefde… Zorg goed voor jezelf, liefste. Het is essentieel!!!
Geschreven in Liefde, met Liefde en voor de Liefde door Irmgard / B-engeltje