‘Nieuwe Dageraad’: Een nieuw boek van Helma Broekman

‘Nieuwe Dageraad’
de Akasha geopenbaard
Een nieuw boek van Helma Broekman
Als science fiction waarheid wordt. Helma Broekman beschrijft middels gechannelde informatie afkomstig van Alcyone, hoe buitenaardse rassen de mensheid en de aarde enorm beïnvloeden. Een opzienbarend boek! De Akasha geopenbaard.
We leven zonder het te beseffen, samen met vele buitenaardse levensvormen. Samen met de verlichte buitenaardse rassen, de bezoekers, tracht de Raad van Alcyone te helpen, om de grote overgang naar de parallelle aarde te maken. Deze zal in 2017 manifest zijn. De grootste transformatie van het menselijk ras ooit! Maar voordat de parallelle aarde daadwerkelijk in werking kan treden, dient de mens zich bewust te worden van de ondermijnende krachten. Afkomstig van specifieke buitenaardse rassen, de indringers. Zij hebben er alle baat bij deze unieke overgang van de mensheid tegen te gaan! Dit boek daagt je uit de grenzen van wat je ooit voor mogelijk hield, te verleggen. Op weg naar een toekomst van het menselijke ras in volledige vrijheid &authenticiteit. Maar houd er rekening mee: na het lezen van dit boek zal je leven nooit meer hetzelfde zijn! Als Science Fiction waarheid wordt……… 


Helma Broekman draait al jaren Spiritueel Centrum Lichtkind.. Voor volwassenen en kinderen. Als kind had ze al ontmoetingen met buitenaardse rassen en vertelden haar beschermers van het Licht, haar alles over het Kosmische Bewustzijn. 

‘Nieuwe Dageraad’ (293 pagina’s, ISBN: 9789463185004) is gepubliceerd via het self publishingplatform Uitgeverij Heijink.

Het boek is onder andere te koop bij heijink.mijnbestseller.nl. Prijs: €19,95.

Over Helma Broekman

Helma Broekman is energetisch therapeut en heeft vele jaren terug Spiritueel Centrum Lichtkind opgericht. Op een diepgaand niveau worden zowel kinderen als volwassenen geholpen zichzelf weer terug te vinden en hun essentie te leven.
Email:     info@lichtkind.nl
Over Uitgeverij Heijink
Uitgeverij Heijink is een self publishing platform dat iedere schrijver in staat stelt om op een professionele wijze zijn boek uit te geven. Uitgeverij Heijink ondersteunt de schrijver bij het schrijven, opmaken en publiceren van zijn boek. Daarnaast biedt Uitgeverij Heijink de schrijver een scala aan promotiemogelijkheden. Uitgeverij Heijink betrekt nadrukkelijk de schrijver bij het verkoopsucces: 25 – 60% van de bruto verkoopprijs gaat naar de schrijver. Informatie over
Uitgeverij Heijink:
Email:            info@lichtkind.nl
Website:        http://www.lichtkind.nl
Contact:         Hendrie Heijink
Email:            heijinkboek@planet.nl
Website:        heijink.mijnbestseller.nl
Adres:            Voorstraat 32, 7772 AC Hardenberg