Weten Voorbij Ons Menselijk Vermogen

Weten Voorbij Ons Menselijk Vermogen

Door: Kenneth Schmitt – 2 Maart 2023

Wanneer we afgestemd zijn op ons hart-bewustzijn, kunnen we onze verbeelding gebruiken op creatieve en levensveranderende manieren. We kunnen ons voorstellen dat we de Schepper zijn, oneindig in elk opzicht en overal en altijd aanwezig in het volle bewustzijn van alle mogelijkheden. We kunnen kiezen hoe we ons voelen over onszelf op de meest prachtige en schitterende manieren. Als we voor altijd extase en liefde willen ervaren, kunnen we de aanwezigheid van andere bewuste, oneindige Wezens creëren die ons in staat stellen tot interactie op plezierige levensverbeterende manieren. We kunnen het soort Wezens creëren waarmee we willen omgaan en waarmee we willen zijn. Stel je nu voor dat wij die Wezens zijn.

Stel je voor dat we geschapen zijn om te delen in de levenservaringen van de Schepper van alles en dat we ons creatief vermogen gebruiken om onderhoudende ervaringen te ontwerpen om met de Schepper aan deel te nemen. Stel dat dit is wat we nu doen. Wij creëren voortdurend ervaringen en interacties in onze gedachten, gevoelens en handelingen. In ons perspectief mogen we de kwaliteit van onze ervaringen bepalen, en we bieden ze allemaal aan de Schepper aan, wiens bewustzijn we in elk moment delen. We hebben de ultieme vrijheid om in elke situatie te denken en te voelen hoe we willen.

Welke situatie we op dit moment ook meemaken, die is er voor ons vanwege ons ontwerp en onze intentie. Door de beperkingen die wij ons bewustzijn hebben opgelegd om volledig deel te nemen aan het menselijk experiment, beseffen wij misschien niet wat ons huidige leven voor ons betekent, maar met voldoende introspectie en innerlijk bewustzijn kan het ons duidelijk worden. Al onze ervaringen zijn betekenisvol op een bepaald trillingsniveau. We ontdekken hoe het bereik van negativiteit aanvoelt, en we leren hoe we ons moeten gedragen en ons bewust zijn van de kwaliteit van onze eigen staat van zijn in interactie met negativiteit.

Als wij opmerkzaam zijn en openstaan voor het ontvangen van inspiratie, kunnen wij weten dat wij deelnemen aan een groter bewustzijn dan ons biologisch vermogen toelaat. Dit besef komt via ons eigen innerlijk weten voorbij het ego-bewustzijn. Als we onze angsten en beperkende overtuigingen over onszelf kunnen oplossen, kunnen we ons bewustzijn openen voor ons hartbewustzijn en de realisatie van onze oneindige essentie. Wij zijn de metgezellen van de oneindige Schepper en fracties van het universele bewustzijn.

Kenneth Schmitt

Vertaling: wakkeremensen.org