Onze Ware Natuurlijke, Geïnspireerde Vermogens

Onze Ware Natuurlijke, Geïnspireerde Vermogens

Door: Kenneth Schmitt – 7 Mei 2022

Mensen kunnen heel vindingrijk zijn. Oplossingen voor elk probleem bestaan in het kwantumveld. Via onze intuïtie kunnen we ze vinden en ons erop afstemmen. Wanneer we geconfronteerd worden met een uitdaging die ons ego-bewustzijn niet aankan, worden we ons vaak bewust van ons intuïtieve weten, en de oplossing verschijnt aan ons. Met onze intuïtie kunnen we zelfs over tijdlijnen springen en in een ander aspect van het leven zijn door onze polariteit en ons trillingsniveau te veranderen, zelfs tijdelijk. Zodra we ons bewustzijn bevrijden voorbij dualiteit, kunnen we zoveel meer plezier hebben, omdat er geen stress is, wanneer we in een wereld van liefde leven.

Voordat we in dit rijk van dualiteit leefden, konden we ons geen voorstelling maken van negativiteit of hoe angst aanvoelt. In ons eeuwige bewustzijn, konden we geen polariteit hebben. We kwamen in dit compartiment van bewustzijn om het te ervaren en om onze weg terug te vinden naar het realiseren van ons ware onbegrensde Zelf via onze intuïtieve leiding, die we opzettelijk moeten zoeken om ons ervan bewust te zijn. We moeten een verlangen hebben om ons ware oneindige, scheppende Zelf te zijn. We kunnen dit niveau van weten vinden in de energetische levenskracht die door ons hart stroomt en ons hele Wezen vult. Het is alleen maar positief en ondersteunend voor alle levensverbeterende gedachten en gevoelens.

Wij hebben de gebreken in ons lichaam en onze ervaringen, alles wat verkeerd is in ons leven, veroorzaakt door onze beperkende overtuigingen over onszelf. Geloven in lijden en dood beperkt ons tot een niveau van angst. Het ego-bewustzijn moet angst hebben om te kunnen bestaan, omdat het geen besef heeft van hogere leiding. Wanneer we alleen maar positief worden door aandacht te schenken aan onze intuïtie, hebben we het ego niet langer nodig om te navigeren voor ons voortbestaan, omdat we alleen maar naar positieve ervaringen geleid worden. Zodra we ons de ongeldigheid van onze beperkingen realiseren door ons intuïtief weten, kunnen we ze oplossen. We worden geleid om onze persoonlijke overtuigingen te onderzoeken in termen van polariteit en trillingsniveau. Aangezien we al onze beperkende overtuigingen hebben gecreëerd, kunnen we ze oplossen, zelfs degene die diep in ons onderbewustzijn verborgen zijn.

Terwijl we van binnen de intentie hebben om een volledige oplossing te bereiken, kunnen we onze emoties creatief gebruiken om met dankbaarheid naar positieve gevoelens te stijgen. Als we in deze staat van zijn kunnen blijven, zelfs wanneer we ogenschijnlijk geïntimideerd zijn, kunnen we ons realiseren dat alleen het ego geïntimideerd kan zijn. Er is geen dergelijk gevoel in ons ware Zelf, maar nu hebben we ons vermogen uitgebreid om de gevoelens en visies van negativiteit te kennen. Het heeft ons mededogen en begrip verdiept. Nu kunnen we ons uitbreiden naar een veel grotere staat van Zijn van onvoorwaardelijke liefde in bewustzijn van onze oneindig creatieve kracht.

Kenneth Schmitt

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org