Onze Transformatie Creëren

Onze Transformatie Creëren

Door: Kenneth Schmitt – 27 September 2023

Stel je een wereld voor waarin iedereen gelukkig en dankbaar is; een wereld waarin elke ontmoeting ons leven verbetert. Het is een wereld van oneindig bewustzijn en grenzeloos vermogen voor ieder van ons. In dit trillingsspectrum van vreugde en liefde worden we elk moment levendiger. Zodra we voorbij onze beperkingen leven, is alles voor ons aanwezig. Als we ons de energetische kwaliteiten voorstellen en realiseren die voor ons beschikbaar zijn, ontketenen we onze creatieve kracht. Als we ons bewust worden van constante dankbaarheid en vreugde, kunnen we ons opzettelijk richten op dingen waar we dankbaar voor zijn en waar we van houden. Deze energetische afstemming creëert een elektromagnetisch veld om ons heen dat energetische patronen aantrekt die resoneren met ons hele scala aan emoties en gedachten.

Alles gebeurt in het huidige moment. We zijn onze aanwezigheid van bewustzijn. Bewust en onbewust kiezen we waar we ons bewust van zijn. Ons onderbewustzijn is een verborgen, maar krachtige opslagplaats van ervaringen uit het verleden en het is ontvankelijk voor de energetische kwaliteiten binnen ons huidige bewustzijn.

Ons besef van wie we op elk moment zijn, geeft ons een vibrerende aanwezigheid die ons lichaam beïnvloedt. Ons lichaam is een uitdrukking van wat we over onszelf geloven. Naarmate we ons vermogen uitbreiden om de kwaliteiten van onze ontmoetingen en onze gedachten en gevoelens te herkennen, kunnen we leren om opzettelijk te kiezen om aanwezig te zijn in een energetische staat van dankbaarheid, liefde en vreugde, waardoor regenererende energieën in onze cellen worden aangetrokken.

Bij de overgang van een energetische dichtheid van dualiteit naar een dichtheid van liefde en vervulling moeten we de realiteit ervan beseffen en ons afstemmen op de vibraties ervan. Het bestaat al in het kwantumveld en wacht tot wij het met onze verbeeldingskracht en emoties herkennen. Wanneer we ons afstemmen op het hartbewustzijn, kunnen we het intuïtief weten en voelen. Als we ons bewustzijn kunnen openen voor het rijk van dankbaarheid, liefde en vreugde, kunnen we onze aanwezigheid in dit energetische spectrum voelen, waardoor we resonerende ervaringen voor onszelf aantrekken.

We kunnen oefenen met het heroriënteren van alle angst en negativiteit. Het bestaat niet in het spectrum van dankbaarheid en vreugde. Onze transitie naar een positieve en inspirerende wereld die al bestaat, is beschikbaar voor onze erkenning en realisatie. We kunnen onze eigen aanwezigheid in deze wereld creëren door de manier waarop we over onszelf denken en voelen te transformeren en op elk moment dankbaar te zijn.

Door onze aandacht naar onszelf te richten en ons te concentreren op het nulpunt tussen waken en slapen, kunnen we de theta-bewustzijnsstaat bereiken, waardoor ons onderbewustzijn wordt geopend voor ons bewustzijn. Terwijl we de waarnemer en regisseur van onze vibraties zijn, kunnen we ervoor kiezen om hoog te blijven en negativiteit en levensbeperkende ervaringen uit onze aanwezigheid te verwijderen. Ons hele sociale toneel transformeert en we kunnen het licht in de ogen van iedereen zien, eerst in onze verbeelding en vervolgens in onze realisatie, terwijl we ons afstemmen op de trillingen ervan.

Kenneth Schmitt

Vertaling: wakkeremensen.org