Onze School Van Verlichting

Onze School Van Verlichting

Door: Kenneth Schmitt – 15 Maart 2023

Elke ervaring in ons leven begint met een keuze van energetische afstemming. Aangezien wij leven in een wereld van dualiteit, van positiviteit en negativiteit, is niets beter of slechter of goed of fout. Elke keuze heeft een polariserende kwaliteit en een trillingsfrequentie. Deze energieën stralen door ons bewustzijn en trekken ervaringen aan die met ons resoneren. We leven in het energetische plasma dat we creëren door onze staat van zijn. Niets gebeurt toevallig. Al onze ervaringen worden tot ons aangetrokken door onze eigen mentale en emotionele perspectieven en gevoelens op elk moment.

Als we lijden, ons depressief voelen, gekwetst worden of een ongeluk krijgen, is dat allemaal het gevolg van onze eigen energie. We zijn op school om te leren onze gedachten en emoties te richten op de ervaringen die we werkelijk willen. We kunnen niet ontsnappen aan de resultaten en reflecties van onze eigen energie. Er is geen straf of beloning in de natuur. Er zijn alleen gebeurtenissen die door onze eigen energie in onze ervaring worden getrokken. Niemand van ons wordt ongewild tot slaaf gemaakt of in armoede geworpen of moet door iemand anders worden gered.

Wij zijn allemaal meesters van het bewustzijn in onze essentie. Wij drukken onszelf uit in ons menselijk leven voor onze grotere ervaring in het ontmoeten van een diverse reeks energieën in een omgeving die alleen mogelijk is binnen de bewustzijnsgrenzen die we hebben aangewezen en waaraan we onszelf hebben onderworpen door onze beperkende overtuigingen over onszelf.

Wanneer we er klaar voor zijn, kunnen we onze ervaringen veranderen door onze persoonlijke oriëntatie op het leven te veranderen. We kunnen spelen met onze energetica om zelf te bepalen wat er gebeurt als gevolg van onze gebruikelijke gedachten en gevoelens. Hoewel we hebben geleerd te reageren op gebeurtenissen en ontmoetingen buiten ons lichaam, kan niemand van ons eisen dat we op een bepaalde manier reageren. We hebben de absolute vrijheid om altijd te denken en te voelen wat we willen. In plaats van woede kunnen we kiezen voor mededogen. In plaats van jaloezie kunnen we kiezen voor dankbaarheid. In plaats van schaamte en armoede kunnen we kiezen voor vreugde en overvloed. Het hangt allemaal af van onze houding. Elk negatief heeft een gelijk en tegengesteld positief. We zijn vrij om een van beide te kiezen en te ontdekken wat er dan gebeurt.

Deze school van ons heeft leraren, gidsen en engelen om ons bij te staan. We kunnen hun hulp ontvangen door er oprecht om te vragen, waarbij we ons openstellen voor hun leiding en liefde, en door ons voor te stellen hoe hun aanwezigheid voelt en vervolgens onze eigen gevoelens daarop af te stemmen. Dit stelt ons open voor ons intuïtief weten, dat ons voorziet van alles wat we in elke situatie nodig hebben.

Kenneth Schmitt.

Vertaling: wakkeremensen.org