Onze Kwaliteit Van Leven Kiezen


Onze Kwaliteit Van Leven Kiezen

Door: Kenneth Schmitt – 24 Februari 2023

Verantwoordelijk zijn voor alles wat er in ons leven als mens gebeurt, vereist dat we ons realiseren dat we ons in een deel van ons bewustzijn energetisch hebben afgestemd op de trillingen in ons bewustzijn, en dat we ze als echt blijven beseffen. Wij zijn degenen die kiezen aan welke trillingen we aandacht besteden. Niemand kan dat veranderen. We kunnen door het leven stromen in resonantie met ons hartbewustzijn. Dit is altijd de bron van onze bewuste levenskracht. We hebben de vrije keuze om ons daarop af te stemmen of niet. Het is onze verbinding met het universele bewustzijn.

Deze verbinding opent zich voor ons wanneer we onze aandacht voor negativiteit kunnen opgeven, en we ons kunnen richten op wat het meest levensbevorderend is voor het hele leven. Deze focus opent ons het bewustzijn van oneindige liefde in onze essentie. We kunnen weten dat we ons bewustzijn hebben beperkt met de beperkende overtuigingen die we hebben aanvaard. op een manier die echt voor ons is, moesten we ons bewustzijn beperken om volledig te kunnen deelnemen aan de menselijke ervaring.

Wanneer we voelen dat we genoeg hebben ervaren in het rijk van de dualiteit, kunnen we ervoor kiezen onze aandacht te verleggen naar het volledig positieve in elk moment. Dit is een volledige heroriëntatie van ons bewustzijn. Geleid door ons hartbewustzijn kunnen we ons het soort leven voorstellen dat we het liefste zouden willen hebben. Wanneer we dit diep en voortdurend genoeg kunnen voelen, kunnen we ervoor kiezen het voor ons te realiseren. We kunnen beseffen dat we ons op een energetisch niveau bevinden dat vreugde en liefde brengt. Door ons voortdurend te realiseren dat we in dankbaarheid en vreugde leven, blijven we ervaringen van dezelfde kwaliteit creëren.

We hebben de keuze om ons alles te realiseren, maar om mens te zijn moeten we onze voortdurende aandacht richten op het mens-zijn, maar dat heeft niet onze volledige aandacht nodig, zeker niet als we beseffen dat we een oneindig bewustzijn hebben. We spelen een complex psychologisch spel. Als we dat eenmaal begrijpen, en intuïtief bewust worden, kunnen we elke kwaliteit van leven leiden waar we ons op afstemmen. Door onze voortdurende afstemming trekken we het bewustzijn van de mensheid naar het hartbewustzijn.

Kenneth Schmitt

Vertaling: wakkeremensen.org