Onze Innerlijke Uitstraling Vergroten

Onze Innerlijke Uitstraling Vergroten

Door: Kenneth Schmitt – 25 januari 2023

In onze zoektocht naar de waarheid over wie we zijn, kunnen we onze trilling verhogen door ervoor te kiezen ons bewustzijn te vullen met grotere dankbaarheid, waardering en vreugde. Hoe verder we in onszelf kunnen gaan naar onbaatzuchtige en zelfvervullende liefde, hoe meer we aanwezig kunnen zijn in multidimensionaal bewustzijn. Onze toestand stroomt energetisch mee met de vibraties van onze verbeelding en emoties. Om volledig open te staan voor het realiseren van ons grenzeloze bewustzijn, moeten we al onze vooroordelen en beperkende overtuigingen over onszelf laten varen. We zijn zuiver bewustzijn met aanwezig bewustzijn, waar we onze aandacht ook op richten, en we kunnen die op onszelf richten. We kunnen onze essentie realiseren als fracties van de Schepper van alles, met interdimensionaal bewustzijn en creativiteit. Wij stellen onze eigen grenzen in alle aspecten van het leven.

Zonder psychologische beperkingen zijn we vrij om de vibraties van ons hart te volgen, wat leidt tot intuïtief weten en vreugdevol vertrouwen. Als we in staat zijn dit bewustzijn te handhaven, wordt ons leven magisch, en loopt alles op rolletjes. Als we dit bewustzijn kunnen handhaven, zelfs wanneer we geconfronteerd worden met lijden en pijn, transformeren we negativiteit in welzijn en liefde. Als we ons laten afleiden door ook maar een klein beetje angst of twijfel, kunnen we ons niet volledig openstellen voor het hartbewustzijn. Door ons hartbewustzijn te volgen, kunnen we in alles absoluut vertrouwen hebben. We kunnen in elk moment duidelijk onze leiding kennen.

Onze ervaringswereld is een onbegrensde zee van elektromagnetische golfpatronen, die allemaal voortkomen uit het universele bewustzijn, waaraan wij deelnemen, zoveel als wij onszelf toestaan. Als we ons bewustzijn veranderen, veranderen we de trillingen van de golfpatronen waaraan we aandacht besteden. Zo creëren we de kwaliteiten van onze ervaringen. Ons leven is volledig een inside job. Wij sturen de energie in ons bewustzijn met onze aandacht en onze keuze van polariteit en trillingsniveau. We kunnen leren dit steeds bewust te doen.

Als we onze persoonlijke drama’s, behoeften en verlangens, die allemaal gebaseerd zijn op angst, hebben opgelost, kunnen we aandacht schenken aan ons hartbewustzijn. Dat heeft het trillingsniveau van dankbaarheid, mededogen en vreugde. Wanneer we ons bewustzijn kunnen vasthouden aan dit spectrum van energieën, transformeren we ons leven en kunnen we onze ware scheppingskracht realiseren. Wij kunnen ons de realiteit van dit trillingsbereik realiseren en, door ons voortdurend bewust te zijn van de energie van ons hart, overgaan naar een dimensie die niet kan worden bereikt door negativiteit. We kunnen ons bewustzijn vullen met liefde, vreugde, overvloed en vrijheid terwijl we ons uitbreiden naar de oneindige aanwezigheid van bewustzijn.

Kenneth Schmitt

Vertaling: wakkeremensen.org