Onze Ervaringen Transformeren Door Onszelf Te Transformeren

Onze Ervaringen Transformeren Door Onszelf Te Transformeren

Door: Kenneth Schmitt – 20 Juni 2022

Wie wij zijn is ons eeuwig aanwezig gewaarzijn. Zonder inbreuk te maken op anderen, kunnen wij ons bewustzijn richten op wie en wat wij maar wensen, en wij kunnen gewoon aanwezig en bewust zijn, zonder evaluatie of oordeel, en op het trillingsniveau van dankbaarheid. Met deze afstemming kunnen wij elk negatief energetisch patroon dat onze levenskracht wil, neutraliseren of transformeren. Het gebeurt door de realisatie van onvoorwaardelijke liefde en universeel-bewust persoonlijk bewustzijn.

Om onszelf in deze mate te kunnen openen, kunnen we de ware geldigheid van al onze overtuigingen over onszelf erkennen. Als ze bedoeld zijn om het hele leven te verbeteren, komen ze voort uit ons eigen intuïtieve weten en zijn ze een uitdrukking van universeel bewustzijn. Als ze gebaseerd zijn op een of andere uiting van angst, komen ze voort uit ons ego-bewustzijn en hebben ze geen eigen essentie.

We kunnen beginnen ons ervan bewust te worden dat we, als mensen, in een beperkt compartiment van bewustzijn leven, dat wordt afgeschermd door onze beperkende overtuigingen over onszelf. Wij beperken onszelf door te betwijfelen dat wij een onbeperkt creatief vermogen hebben. Twijfel schakelt onze creatieve uitingen uit. Dit maakt deel uit van het leven in dualiteit, en is de reden waarom mensen moeite hebben om dingen te manifesteren. Ze hebben enige twijfel of angst, een aantal beperkende overtuigingen.

Als we onze overtuigingen eenmaal grondig hebben onderzocht, kunnen we weten op welke kwaliteit van energie ze gebaseerd zijn en kunnen we besluiten wat we ermee moeten doen. Onze keuzes zijn altijd om ons erop af te stemmen, om ze te transformeren of om ze op te lossen door onze aandacht en geloof in hun werkelijkheid terug te trekken. Dit zijn onze vermogens, die we uitoefenen via onze gedachten en emoties. Onze persoonlijke overtuigingen hebben hun bestaan alleen door onze intentie om beperkt te zijn, wat we nodig hebben gehad, om volledig deel te nemen aan de menselijke ervaring in negatieve energetica.

Door onze intuïtie te volgen, kunnen we onszelf in staat stellen alle energetische patronen die we tegenkomen te aanvaarden. In dit perspectief zijn er geen mysteries in onze ervaringen. Het is alsof we in een toneelstuk zitten, en veel scènes zijn vooraf uitgeschreven. De belangrijke keuzes waar we in deze situaties voor staan hebben te maken met onze eigen staat van zijn. Als we in een emotioneel niveau van mededogen, vergeving, dankbaarheid en vreugde kunnen zijn, dat we kunnen oefenen in het creëren ervan, kunnen we ons afstemmen op dit energieniveau. Hoe langer we dit perspectief kunnen vasthouden, hoe meer we een grotere positieve creatieve energie kunnen uitdrukken. Dit resulteert in een uitbreiding van bewustzijn en waardering van hogere leiding binnen ons eigen weten.

Kenneth Schmitt

Vertaling: wakkeremensen.org