Onvoorwaardelijke Liefde Realiseren

Onvoorwaardelijke Liefde Realiseren

Door: Kenneth Schmitt – 7 Maart 2023

Bewustzijn is de belangrijkste essentie van alles, en alles komt voort uit bewustzijn. Het is universeel. De kwantumfysica heeft aangetoond dat er maar één bewustzijn is, en daar binnen ontstaat een oneindig aantal fractals die allemaal hetzelfde bewustzijn delen. Ieder van ons is een van deze fractals van fractals van fractals. Elke subatomaire entiteit is een van deze fractals. Elk deel van ons is een aspect van het geheel. Elk deel van elk mens heeft hetzelfde DNA. We zijn verenigde wezens in een verenigd universum. Allen worden binnen hetzelfde bewustzijn gehouden. Dit is het bewustzijn van een opperwezen, dat ons uitdrukt om het oneindige Zelf te realiseren.

Wij, op onze beurt, drukken onszelf uit als mensen en vormen een soort bewustzijn, waarin we onze persoonlijkheid en fysieke aanwezigheid manifesteren. We hebben toegang tot universeel bewustzijn, net zoals elke cel van ons lichaam toegang heeft tot het bewustzijn van onze hele persoon. Dit verenigde bewustzijn heeft een magnetische aantrekkingskracht op elke molecuul en cel van ons lichaam, evenals op alles waarvan we geloven dat het van ons is. We breiden onze bewuste aanwezigheid uit in de empirische wereld voor zover we denken dat we kunnen. Als we geloven en beseffen dat we alleen liefdevolle relaties ervaren, vullen ze ons leven met hun kwaliteit.

We hebben verschillende ideeën over wat liefde is, maar het heeft een essentie die we kunnen kennen en voelen. Het is de creatieve essentie van universeel bewustzijn. Het vergroot en verbetert het leven overal en altijd. Het is oneindig in zijn aanwezigheid en doordringt ons bewustzijn voorbij het egobewustzijn. Oneindige liefde drukt zichzelf uit in positieve, hoogfrequente vibraties die ons bevattingsvermogen te boven gaan en ons vullen met extase en wijsheid die ons denken te boven gaat. Het is ons essentiële Wezen, dat we kunnen kennen en voelen voorbij alle persoonlijke beperkingen, en het doordringt onze eeuwige aanwezigheid van bewustzijn en geeft ons vervulling van elk verlangen van ons hart.

Door ons hartbewustzijn kunnen we onze bestemming vervullen door ervaringen te creëren die het menselijk bewustzijn versterken en het universele bewustzijn uitbreiden. Door bewust te zijn en in lijn te zijn met de vibraties van ons hart, drukken we onvoorwaardelijke liefde uit als een uitstraling van onze energiesignatuur. Het doordrenkt onze verbeelding en emoties met zijn aanwezigheid. Onze deelname aan dit energetische veld is vrijwillig en opzettelijk. Omdat mensen momenteel de kracht van liefde niet beseffen, moeten degenen die ervoor kiezen om op elk moment in afstemming met haar vibraties te leven, een sterke intentie en een diep begrip hebben, maar als we eenmaal in haar vibraties beginnen te leven, voelen en weten we dat dit onze natuurlijke staat van zijn, en het voelt zo goed!

Kenneth Schmitt

Vertaling: wakkeremensen.org